×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Jim en Bettina voor het eerst duidelijk te zien op foto

Dochtertje Jim en Bettina voor het eerst duidelijk te zien op foto
24.03.2020 -

Sinds de geboorte van Molly, het dochtertje van Jim Bakkum en Bettina Holwerda, zijn we natuurlijk allemaal benieuwd hoe dat kleine meisje er nou precies uitziet. Het stel is normaal gesproken erg gesteld op de privacy van hun 1-jarige dochtertje, maar maken voor het blad &C een uitzondering.


Op Instagram was Molly voorheen enkel van de achterkant in beeld gebracht. Tot nu! Bettina deelt alvast een kiekje van de fotoshoot die het gezinnetje had voor de nieuwste editie van &C. In de nieuwe ‘Oh Baby!’-special van het blad vertellen Jim en Bettina openhartig hoe het is om ouders te zijn. Ook laten ze voor het eerst hun 1-jarige dochtertje aan de wereld zien.

Jim en Bettina zijn al ruim 12,5 jaar samen, waarvan dik 8 jaar getrouwd. Naast dochter Molly heeft het koppel nog een zoontje (Lux) en dochter (Posy).

Lees ook:

ZIEN: Andy en Melisa kopen landgoed

Schattig: zoontje Joëlle Witschge zet eerste stapjes

Maartje helpt Georgina met haar angsten