×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schattig: zoontje Joëlle Witschge zet eerste stapjes

Schattig: zoontje Joëlle Witschge zet eerste stapjes
24.03.2020 -

Het zijn rare tijden voor Joëlle Witschge en haar man Dave Bulthuis. De twee wonen in Zuid-Korea middenin het crisisgebied van het coronavirus. Gelukkig zorgt hun zoontje Rio voor een lichtpuntje!


Op een filmpje dat Joëlle deelt op haar Instagram is te zien hoe haar zoontje Rio van negen en een halve maand zijn eerste stapjes zet. ‘9.5 months old and walking like a boss ? #proudmommy’, schrijft ze onder de schattige video.

https://www.instagram.com/p/B-CCgRxnV_O/?utm_source=ig_web_copy_link

Het koppel is eind 2019 in Zuid-Korea gaan wonen vanwege de voetbalcarrière van Dave. Hij voetbalt daar in de stad Ulsan. Slechts een kleine twee dagen had de destijds zwangere Joëlle Witschge de tijd om haar spullen te pakken en naar Zuid-Korea te vertrekken. Dave moest zich namelijk gelijk al melden bij de voetbalclub. In de zomer beviel ze in dat land van hun eerste kindje, Rio.

Lees ook:

ZIEN: Andy en Melisa kopen landgoed

Schoonmaakster Nadège hakt knoop door

Nieuwe liefde voor Robin Martens: ‘Ik ben mega verliefd!’