×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Danny de Munk deelt geweldig nieuws

Danny de Munk deelt geweldig nieuws
7.01.2020 -

Danny de Munk is tijdens een vakantie op Curaçao slachtoffer geworden van een inbraak thuis. Inmiddels is de zanger weer thuis, en deelt gelijk goed nieuws!


‘Goed nieuws!’, schrijft Danny de Munk op zijn Instagram Stories. ‘Complimenten aan mijn buren en politie Purmerend’, aldus de zanger. Shownieuws laat weten dat er twee nieuwe verdachten zijn aangehouden; een 24-jarige man uit Rotterdam een 22-jarige man uit Ridderkerk. Eerder werd bekend dat er een 23-jarige verdachte was aangehouden. Zij worden verdacht van een poging tot inbraak. Er wordt nog 1 dader gezocht en het onderzoek loopt nog.

De camera van Danny de Munk heeft de hele inbraak vastgelegd. Op Instagram liet hij eerder al weten: ‘Jullie gezichten zal ik aan heel Nederland tonen. Wat zullen jullie vader en moeder trots op jullie zijn.’

Ook interessant:

Heftig: Circusartieste voelt haar benen niet na val in Carré

Igmar Felicia en Fien Vermeulen zetten punt achter relatie

Patricia Paay onthult: ‘Nicky en Maurice waren geen grote liefdes’