×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftig: Circusartieste voelt haar benen niet na val in Carré

Heftig: Circusartieste voelt haar benen niet na val in Carré
7.01.2020 -

De circusartieste die vrijdag gewond raakte door een val in het Amsterdamse theater Carré voelt haar benen niet. Dat schrijft ze in een bericht op Facebook.


Kristina Vorobeva, die samen met haar man Rustem Osmanov tijdens hun acrobatenact zo’n 10 meter naar beneden viel, laat Op Facebook weten dat ze een dubbele operatie aan haar nekwervels heeft gehad en dat er een titanium plaat is gezet. ‘Voel mijn benen nog steeds niet en heb een probleem met mijn rechterhand.’ Kristina is inmiddels van de intensive care af. ‘Een einddiagnose van de artsen hebben we nog niet gehad, daarvoor is tijd nodig, het is geen makkelijk geval.’

Het Russische acrobatenechtpaar, dat optreedt als Sky Angels, kwam ten val tijdens een voorstelling van het Wereldkerstcircus. De show werd stilgelegd en het publiek werd naar buiten geleid. Vorobeva heeft een dubbele operatie aan haar nek achter de rug. Haar man kwam er vanaf met een hersenschudding. Hij viel omdat zijn tand afbrak.

De acrobaten zweven in hun act aan riemen, die ze soms met hun handen, maar soms ook alleen met hun tanden vasthouden.

Ook interessant:

Igmar Felicia en Fien Vermeulen zetten punt achter relatie

Patricia Paay onthult: ‘Nicky en Maurice waren geen grote liefdes’

Monique Westenberg: ‘Ik hoor bij jou’