×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Igmar Felicia en Fien Vermeulen zetten punt achter relatie

Igmar Felicia en Fien Vermeulen zetten punt achter relatie
7.01.2020 -

Droevig nieuws: Igmar Felicia en Fien Vermeulen zijn niet langer een stel. Dat laat Fien in een emotioneel bericht op Instagram weten.


‘Een verdrietig bericht’, aldus de 28-jarige nieuwslezeres. ‘Igmar en ik zijn uit elkaar. Ik ben dankbaar voor de leuke herinneringen, de enorme liefde en zo wil ik het ook met me meenemen. Soms is liefde loslaten.’

Fien, die vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson, en Radio 538-DJ Igmar leerden elkaar kennen bij Qmusic. In oktober 2017 stapte Igmar over van SLAM! naar Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk en Fien Vermeulen het ochtendprogramma Mattie, Fien & Igmar ging presenteren. In de zomer van 2018 verhuisde Igmar naar de avond, toen Mattie voortaan in de ochtend gezelschap kreeg van Marieke Elsinga.

Vorig jaar verhuisde Igmar naar Radio 538. De 29-jarige dj presenteert er sindsdien een weekendshow.

Lees ook:

Patricia Paay onthult: ‘Nicky en Maurice waren geen grote liefdes’

Katja Schuurman klaar met leugens: ‘Ik ben niet van steen’

Monique Westenberg: ‘Ik hoor bij jou’