×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique Westenberg: ‘Ik hoor bij jou’

Monique Westenberg: ‘Ik hoor bij jou’
6.01.2020 -

Monique Westenberg heeft een pittig jaar achter de rug. Ze zag niet alleen haar relatie met André Hazes stranden, ook moest ze afscheid nemen van haar zo geliefde oma Corrie. Op Instagram zet Monique haar grote steun en toeverlaat in het zonnetje; haar zoontje André.


Op haar social media deelt Monique een tweetal foto’s van haar zoontje. ‘Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij’, begint Monique bij de kiekjes. ‘Want jij bent ik, en ik ben jij. En dat is voor altijd. Samen voor altijd.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hoor bij jou Jij hoort bij mij Want jij bent ik En ik ben jij En dat is voor altijd Samen voor altijd ♡

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Onder het bericht krijgt Monique veel steun van bekend en onbekend Nederland. Zo laat Chantal Janzen een hartje achter onder de fotoreeks en laat een fan weten: ‘Monique, ik vind jou een supermama en je mag trots zijn op jezelf.’

In november werd bekend dat André en Monique een punt achter hun relatie hadden gezet. Slechts een dag daarna maakte André wereldkundig dat hij was gevallen voor Bridget Maasland. Alsof het einde van 2019 nog niet zwaar genoeg was voor Monique, overleed eind november haar oma Corrie. ‘Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze ‘moeder’. Ons alles! Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken’, schreef Monique in een hartverscheurende post op Instagram.

Lees ook:

Afgekickte Gordon mist zuip- en snuifvrienden

André en Bridget bezegelen liefde met ketting

Frank en Rogier voelen zich thuis bij RTL: ‘We hebben een feestje gevierd’