×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carrièreswitch: Rafael van der Vaart maakt debuut als schrijver

Carrièreswitch: Rafael van der Vaart maakt debuut als schrijver
15.10.2019 -

Rafael van der Vaart is nog maar net officieel gestopt als profvoetballer, maar heeft nu al iets nieuws gevonden om zijn tanden in de zetten. Hij is momenteel bezig met het schrijven van een boek!


Voetbalfans die hopen dat hij verhalen uit zijn loopbaan deelt, hebben echter pech. Rafael schrijft namelijk een kinderboek. De sporter is een van de schrijvers van de jaarlijkse sinterklaasboekenreeks die in opdracht van Unilever een boek over de goedheiligman maakt. De titel van Rafaels boek is Sint Op De Kermis. ‘Voor mij is dit de eerste keer dat ik een boek schrijf. Dit aanbod kon ik zeker niet afslaan en ik vind het enorm leuk om in de wereld van kinderen te kruipen. Ik heb zelf ook twee kinderen en ik verbaas me er soms over in wat voor gedachtewereld zij zitten’, aldus Rafael.

Sint Op De Kermis en de twee andere nog aan te kondigen boeken van andere auteurs, zijn vanaf 10 november gratis te verkrijgen bij aankoop van Unilever-artikelen in verschillende supermarkten.

Lees ook:

Rafael van der Vaart wil graag trouwen

Lauren Verster zet werk op tweede plaats: ‘Ik ben gelukkig geen carrièrebitch’

Arjen Robben stopt met voetballen