Boer Geert

Boer Geert doet opmerkelijke onthulling over BZV-boerin Annemiek!

Onlangs liet Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Annemiek op Radio 2 weten dat ze nog steeds vrijgezel is, maar volgens boer Geert zit het anders. “Ik heb geruchten gehoord dat ze een vriend in de buurt heeft waar ze stapelgek op is, maar dat moet nog geheim blijven”, vertelt hij aan Weekend.

De twee wonen in nabijgelegen ‘ons-kent-ons’-dorpen, dus zulk niets verspreidt daar als een lopend vuurtje. “Of het waar is weet ik niet”, vervolgt de boer. “Maar dan denk ik: waarom doe dan mee? Om in het nieuws te komen? Ingewikkeld hoor.”

Afstand

Heel Boer zoekt Vrouw-kijkend Nederland kon vorige maand zien hoe Annemiek niet alleen Jelte naar huis stuurde, maar ook Erik voor wie ze bekende wel gevoelens te hebben. Erik woont namelijk anderhalf uur rijden van haar vandaan en heeft overigens ook een eigen bedrijf waar hij erg gepassioneerd over is. Daarom leek het Annemiek beter om alles maar meteen te beëindigen voordat er nog meer gevoelens zouden ontstaan. 

Liefdesdrama’s

Geert zelf was na alle liefdesdrama’s sinds Boer Zoekt Vrouw eindelijk weer gelukkig in de liefde. Met Gea wilde hij graag een toekomst opbouwen en dat leek te lukken in zijn nieuwe huis, dat hij onlangs betrok. Geert kreeg echter een klap te verwerken: “Ze heeft de relatie beëindigd.”

Het hele interview met boer Geert staat deze week in Weekend.

LEES OOK:
VOLGENDE LUV’-REL IS EEN FEIT: MARGA GAAT SOLO VERDER
OPGELUCHTE BIBIAN MENTEL: ‘WEER WAT TIJD GEWONNEN’
ZIEN: FRANK SANDERS VERKAST NAAR LUXE PENTHOUSE