Annemiek

Komt het dan toch nog goed tussen Boer zoekt Vrouw-Annemiek en Erik?

Heel Boer zoekt Vrouw-kijkend Nederland kon zien hoe Annemiek vorige week niet alleen Jelte naar huis stuurde, maar ook Erik voor wie ze bekende wel gevoelens te hebben. Reden is de grote afstand en beide bedrijven.

Annemiek gaf vorige week aan een latrelatie niet te zien zitten. Erik woont namelijk anderhalf uur rijden van haar vandaan en heeft overigens ook een eigen bedrijf waar hij erg gepassioneerd over is. Daarom leek het Annemiek beter om alles maar meteen te beëindigen voordat er nog meer gevoelens zouden ontstaan. In een voorstukje voor komende aflevering is te zien dat Erik zijn tassen inpakt, terwijl Yvon langskomt en de boel probeert te redden.

Niet naar huis

‘Je bent hier nu bijna een week en hoe lang hebben jullie precies over de obstakels gepraat?’, vraagt de presentatrice aan Erik. ‘Sinds een halfuurtje geleden… Ja, het is niet zoveel’, antwoordt hij wat ongemakkelijk. ‘Voor jou genoeg? Om haar nu gewoon te laten? En naar huis te gaan, en haar niet meer te zien?’, vraagt Yvon daarna. Teleurgesteld antwoordt Erik dat hij dit lastig vind en het liefst er voor had willen gaan als het ‘obstakel’ er niet was

Het lijkt erop dat Erik het wellicht toch nog een kans wil geven. Als Yvon vraagt of hij echt naar huis wil, antwoordt Erik: ‘Nee’. Zal Annemiek ook naar haar gevoel luisteren en tóch voor Erik gaan?

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Boer Johan verlaten door vriendin
ZIEN: Carice van Houten verlaat Amsterdam en koopt miljoenenvilla!
Miljuschka Witzenhausen over sfeer WIDM: ‘Sneren achter de schermen’