×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André, Monique en Bridget reageren op vermeende vechtpartij

André, Monique en Bridget reageren op vermeende vechtpartij
20.02.2020 -

Trouble in 'Curadise': Bridget Maasland zou Monique Westenberg een klap hebben verkocht tijdens een ordinaire ruzie op het eiland. André Hazes en zijn twee exen reageren nu op dit (vermeende) voorval.


‘Klinkklare onzin’

“Bridget en Monique hebben elkaar niet gezien op Curaçao. En het gerucht dat Bridget Monique geslagen zou hebben is absoluut niet waar”, laat de zanger weten aan Shownieuws. Het management van Bridget komt met hetzelfde verhaal en noemt het ‘klinkklare onzin’.

Appje

Ook Monique verwijst de geruchten uit weekblad Story naar het rijk der fabelen. “Het enige contact wat ik met Bridget had, was een appje, maar daar heb ik niet op gereageerd.”

‘Het is veel’

Maandag maakten André en Bridget bekend na drie maanden een punt achter hun relatie te zetten. “Door al die negativiteit, al die druk en weerstand hebben we niet de kans gekregen om onze eigen liefde te ontplooien”, vertelde de presentatrice op Radio 538. “Daarbij hebben allebei een heel andere levenswijze en dat matcht niet. Andere levensvisie, andere ambities. Ik ben natuurlijk ook een werkende moeder en wil mijn kind het beste geven wat er is. Het is veel.” Dit alles gebeurde na een vakantie op Curaçao, waar ook André’s ex Monique werd gespot.

Lees ook: ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje

Bron: Shownieuws