Placeholder

Roy Donders: ‘Weer dikke maatjes met mijn ex’

Een jaar geleden liep Roy Donders' relatie met Marvin Ophof op de klippen, waarna een interview over hun breuk veel stof deed opwaaien. Inmiddels is de rust bij de voormalige geliefden weergekeerd. Sterker nog: De twee zijn dikke maatjes.

Marvin had zich ontpopt als het zakelijk brein achter de toko van Roy. Hij had zo ongeveer de leiding van de winkel op zich genomen, zodat Roy zich volledig kon richten op het creatieve proces. Dat vond Roy in het begin wel eng, maar later was hij blij dat hij minder hoefde te regelen. De ouders van Roy zagen Marvin echter als een profiteur die teerde op ’t succes van hun zoon. Roy verbrak de relatie en Marvin vertelde daarna in ’n openhartig interview in Weekend dat hij als oud vuil aan de straat was gezet, en dat de breuk mede te wijten was aan de ouders van Roy.

Roy Donders vond het jammer van zijn ex dat hij zich in de media negatief heeft uitgelaten over hun relatie. Maar inmiddels is de rust bij de twee weergekeerd. Roy laat weten: ‘Ik spreek Marvin nog heel vaak. We zijn dikke maatjes. Ik was net nog met hem aan het appen.’ Kans op een hereniging zit er niet in. ‘Het komt niet meer goed. Marvin heeft al acht maanden een andere relatie en ik vind het vrijgezellenleven veel te leuk. Ik ben ook hartstikke druk met mezelf, zodat ik eigenlijk geen tijd hebt voor relaties en dat soort dingen. Er is sindsdien niemand meer geweest die ik leuk vind.’

Lees ook:

Ex Roy Donders doet boekje open

Mariska van Kolck openhartig over verlies ex-man: ‘Doodsoorzaak Knut onduidelijk’

Wat speelt er tussen Samantha de Jong en Rolf Tangel?