×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Roy Donders doet boekje open

‘Ik ben als oud vuil buitengezet’

Ex Roy Donders doet boekje open
19.12.2018 -

Het gaat niet goed met Roy Donders. Zijn winkel in Tilburg ging failliet en er kwam ook een eind aan zijn relatie met Marvin Ophof. Die is openhartig over de breuk in een interview met Weekend. ‘Ik ben als oud vuil buitengezet,’ vertelt hij onder meer.


Over het faillissement van zijn zaak vertelde Roy Donders eerder zelf al. Over de reden van zijn breuk met Marvin Ophof, met wie hij vijf jaar een relatie had, wilde hij echter niets zeggen. Marvin doet dat op zijn beurt echter wel. Hij vertelt onder meer dat Roy’s ouders een negatieve invloed hebben gehad op zijn relatie met Roy. ‘Na vijf jaar vertrouwden ze me nog niet.’ Volgens hem hadden de ouders van Roy liever gezien dat hij met Gordon was thuisgekomen. ‘We waren nog geen week uit elkaar toen er al exen van Roy over de vloer kwamen. Ik vraag me af of hij echt wel om me heeft gerouwd.’

Lees het hele verhaal van Marvin over de stylist van het zuiden in de nieuwe Weekend, die vandaag in de winkel ligt.

Foto: Hollandse Hoogte