×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wat speelt er tussen Samantha de Jong en Rolf Tangel?

Wat speelt er tussen Samantha de Jong en Rolf Tangel?
23.10.2019 -

Samantha de Jong en Rolf Tangel lijken elkaar maar niet los te kunnen laten. Hoewel de twee in september 2017 besloten een punt achter hun relatie te zetten, lijken ze nu niet meer zonder elkaar te kunnen.


Samantha de Jong en Rolf hebben onlangs zelfs samen een tatoeage gezet. ‘His Beauty’, staat er geschreven op de onderarm van Barbie. ‘Her Beast’, prijkt er op dezelfde plek bij Rolf Tangel. De blondine deelt vandaag ook een kiekje met Rolf en schrijft: ‘Loveyou kanjer !! @rolftangel.’ Ook laat ze in deze post de tatoeages zien. Zou er dan toch wat meer spelen tussen de twee dan ze willen laten blijken?

https://www.instagram.com/p/B37ZBccBdzo/?utm_source=ig_web_copy_link

Samantha gaat door een moeilijke tijd. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. ‘Half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest, net een kindje verloren samen en dan zo iets doen’, liet ze destijds weten. Vooral dat laatste hint op iets ‘meer’ dan een ‘we zijn uit elkaar gegroeid’-verhaal. ‘Hoe meer pijn kan een mens nog hebben’, vroeg Samantha zich zelfs af. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Nadat Samantha negatieve reacties kreeg op het verlies, nam haar ex Rolf het voor haar op. ‘Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!’, liet hij destijds weten.

Lees ook:

Samantha de Jong verbreekt relatie

Miskraam voor Samantha de Jong

Rolf Tangel aan het aftellen: ‘Nog een maandje’