Rachel Hazes

Rachel Hazes dolblij met Bridget Maasland als schoondochter

Rachel Hazes kan het naar eigen zeggen erg goed vinden met de nieuwe liefde van haar zoon André. De twee hebben zelfs regelmatig contact.

‘We appen, we bellen en we hebben de grootste gein met elkaar’, zegt Rachel over het contact met Bridget. ‘Ze is echt leuk, ik ben echt blij met haar We kennen elkaar natuurlijk al, maar ik heb haar een tijdje niet gezien. (…) Ik vind haar zo leuk. Het is niet aan mij, maar ik zou heel goed met haar kunnen leven.’ Het goede contact is ook te danken aan het feit dat Rachel zelf ook weer aan de betere hand is. ‘Ik heb weer overal zin in, ik zie alles met een lach tegemoet. Ik ben dankbaar dat ik er nog ben’, aldus de moeder van Dré.

Over Monique, de ex van André, is Rachel minder te spreken. Sterker nog, het blijft zelfs even stil als verslaggever Lex Uiting naar haar vraagt. Uiteindelijk zegt Rachel er toch nog iets over. ‘Dat contact was er niet, is er niet en ik mis haar dus ook niet.’

Bridget en André maakten vorige maand bekend dat zij een setje waren. Eerder deze week streken de twee neer in Parijs voor een korte citytrip.

Lees ook:

Ook Rachel Hazes reageert nu op relatiebreuk André en Monique

Kritiek op André Hazes vanwege het plaatsen van deze foto’s

André en Monique vieren samen met kleine André Pakjesavond