×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kritiek op André Hazes vanwege het plaatsen van deze foto’s

Kritiek op André Hazes vanwege het plaatsen van deze foto’s
5.12.2019 -

André Hazes dacht gisteravond een reeks leuke kiekjes van Pakjesavond te delen op Instagram. Maar dat schoot bij een aantal BN'ers in het verkeerde keelgat.


Op de foto’s is te zien dat Sinterklaas samen met een aantal Pieten het zoontje van André Hazes verrasten met zakken vol cadeaus. Toch konden een aantal BN’ers de foto’s niet waarderen. De Pieten waren namelijk zwart geschminkt… ‘Je weet dat je me vriendje bent. Maar deze foto’s met zwarte pieten kunnen echt niet meer man. Mijn maag draait er gewoon van om. En mijn hart huilt. Jammer Dré’, laat Glennis Grace in een reactie weten. ‘Iedereen mag een andere mening hebben maar hoop dat je je ooit bewust wordt dat zwarte piet echt niet meer kan of zou mogen.’

Ook rappers Frenna en Jonna Fraser laten duidelijk weten dat ze het niet hadden verwacht van de zanger: ‘Unfollowing now’, schrijft Frenna. ‘Ai nee, niet van jou verwacht man’, schrijft Jonna.

André en Monique vierden Pakjesavond samen. Hoewel de twee een punt achter hun relatie hebben gezet, proberen ze de kleine André zoveel mogelijk gezamenlijke aandacht te geven

Lees ook:

Mick Harren ruikt zijn kans: ‘Monique is leuk voor mij’

Jan Smit openhartig over zijn gezondheid

Bibian Mentel weer thuis na zware operatie