×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Rachel Hazes reageert nu op relatiebreuk André en Monique

Ook Rachel Hazes reageert nu op relatiebreuk André en Monique
6.12.2019 -

Terwijl André Hazes en Bridget Maasland genieten hun eerste liefdestripje, reageert Rachel Hazes voor het eerst op de breuk tussen André en haar ex-schoondochter Monique.


Het contact tussen Rachel Hazes en haar zoon André is weer als vanouds. ‘Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen’, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Op de vraag naar het contact met haar voormalige schoondochter Monique zegt ze kortaf dat er geen communicatie meer is tussen hen. ‘En voor de voor de rest zeg ik er niks over. Ik mis niks ook. (…) Het is allemaal de keuze van André en als hij 100 jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt. Sorry, maar het is niet gelukt.’

Intussen vermaken André en Bridget zich prima in Parijs. De twee vlogen donderdag naar de stad van de liefde en Bridget heeft al meerdere selfies op haar Instagram geplaatst waarmee ze duidelijk maakt hoe gek ze op André is.

Lees ook:

Kritiek op André Hazes vanwege het plaatsen van deze foto’s

André en Monique vieren samen met kleine André Pakjesavond

Mick Harren ruikt zijn kans: ‘Monique is leuk voor mij’