Lange Frans

‘Lange Frans weer samen met Danielle’

Lange Frans heeft nooit een geheim gemaakt van zijn liefde voor Danielle. Afgelopen Valentijnsdag bracht hij een romantisch nummer uit voor zijn ex, met als titel ‘Voor Danielle’. Zijn de twee weer samen?

Het nummer dat hij heeft uitgebracht voor Danielle doet vermoeden dat de twee weer bezig zijn. ‘Ik vind je vibe zo mooi, je blijft zo mooi. Hoe doe je dat? De juiste zuurtjes in je bad? En je zorgt voor je lichaam als een heilige tempel. Je bent het lot dat voor mij ligt bestempeld, bezegeld, geregeld, geluk heeft geregend. Dat je ons met die twee heb gezegend. […] Jij weet wie je bent, dondersgoed. Danielle ik zou niet weten wat ik zonder moet’, luidt de tekst van het lied.

Als Shownieuws aan de rapper vraagt of hij weer samen is met zijn ex, antwoordt hij: ‘Het nummer zegt genoeg. Ik kan het niet ontkennen en niet bevestigen.’

De twee trouwden in 2008, maar maakten eind 2013 bekend te gaan scheiden na een huwelijk van vijf jaar. Het drank- en drugsgebruik van Lange Frans zou de oorzaak zijn geweest. Samen hebben ze zoon Willem en dochter Danie.

Ook interessant:

Ex-vriendin onthult: ‘Rico Verhoeven gaf Valentijnscadeau aan Yolanthe Cabau’

Bridget en André zetten punt achter relatie

Natasja en René Froger verwelkomen nieuwe schoondochter