Bridget

Bridget doet boekje open over breuk met André Hazes

Het was gisteren groot nieuws: de breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland. En dat slechts een paar dagen na een mini-vakantie op Curaçao, waar tegelijkertijd ook Monique verbleef met haar vader en zoontje.

Drie maanden waren Bridget en André maar bij elkaar. Aran Bade, Bridget’s collega bij RTL Boulevard, vertelde in de uitzending van gisteravond dan ook dat Bridget de break-up nog moet verwerken. ‘We hebben zojuist een aangeslagen Bridget gesproken. En Bridget is echt aangeslagen en kan hier ook vanavond niet zijn, ze ligt er echt af’, zegt hij. Opvallend is dat Bridget en André gisterochtend aangaven niet in de media te willen praten en rust te willen, maar nog geen twaalf uur later verbrak Bridget die ‘mediastop’. Zo liet ze doorschemeren dat ze pas na hun vakantie op Curaçao hebben besloten om uit elkaar te gaan…

Waarom precies de relatie op de klippen is gelopen is niet bekend. Het voormalig koppel geeft zelf de media de schuld: ‘Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.’ Opvallend is wel dat André en Monique het getuige verschillende foto’s en filmpjes erg gezellig hebben gehad op Curaçao.

Ook interessant:

Ex Rico Verhoeven over Valentijn-sneer naar Yolanthe: ‘Impulsief foutje’

ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje

Nog meer tegenslag voor Milika Peterzon