×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Rico Verhoeven over Valentijn-sneer naar Yolanthe: ‘Impulsief foutje’

Ex Rico Verhoeven over Valentijn-sneer naar Yolanthe: ‘Impulsief foutje’
18.02.2020 -

Nadat Rico Verhoeven gisteren wereldkundig maakte dat hij en zijn vriendin Jacky uit elkaar zijn, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien... Zo werd gespeculeerd dat Yolanthe Cabau een rol speelde bij de breuk. Jacky komt nu met opheldering!


Yolanthe plaatste enkele dagen geleden een filmpje waarop te zien is hoe zij en de kleine Xess Xava bloemen brengen bij het graf van haar vader. Jacky reageerde daaronder: ‘Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!’ Sindsdien draait de geruchtenmachine overuren.

Jacky verwijderde de reactie al snel. Vandaag laat ze weten waarom ze zo boos reageerde op de post van Yolanthe. ‘Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen.’ Jacky keek het filmpje zonder geluid en kreeg daardoor de indruk dat het een filmpje voor Valentijn was. ‘Impulsief foutje. Echter hebben Rico en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk. Wij gaan beiden onze eigen weg volgen.’

Lees ook:

ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje

Rico Verhoeven en zijn Jacky na 13 jaar uit elkaar

Nog meer tegenslag voor Milika Peterzon