Andre-Hazes-en-partner-Monique-Noel-01101806

ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje

De prille liefde tussen Bridget Maasland en André Hazes is alweer voorbij en het lijkt er steeds meer op dat de zanger zijn ex-vriendin Monique nog niet is vergeten: in Curaçao zijn de twee samen gespot in een wc-hokje.

Vijftien minuten

Een oplettende vakantieganger filmde het stel op Mambo Beach nadat ze – zo meldt Shownieuws – na ongeveer vijftien minuten weer naar buiten kwamen. Eerst Monique, vervolgens André. Zijn (toenmalige) vriendin Bridget was nog in Nederland.

Ooggetuigen

Bij dat ene toiletmoment is het overigens niet gebleven, want ook de rest van de vakantie zijn André en Monique meerdere keren samen gespot. Zo was Monique samen met hun zoon bij André’s optreden op het eiland en hebben ooggetuigen ze volgens diverse media meerdere malen met elkaar zien knuffelen – ook toen Bridget al op het eiland was aangekomen.

‘Druk’

André en Bridget maakten maandag bekend na drie maanden uit elkaar te zijn. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, aldus de twee. Volgens de presentatrice had het tripje naar Curaçao er niets mee te maken: toen was er nog niets aan de hand, verklaart ze aan RTL Boulevard. Thuis hakten ze pas de knoop door.

Lees ook: ZIEN: afgevallen Bridget Maasland deelt bikinifoto