André Hazes

André Hazes vreesde voor andere man Monique

Na een paar maanden uit elkaar te zijn geweest, zijn André Hazes en Monique Westenberg alweer een poosje gelukkig samen. Toch was André even bang dat het allemaal niet meer goed zou komen en Monique een andere man zou ontmoeten…

‘Ik denk dat dit wel het meest persoonlijke album is wat ik ooit heb gemaakt’, vertelt André in gesprek met RTL Boulevard. ‘Een Doodgewone Man gaat over mij, als een soort van lul. Dan is er ook eentje van: wat nou als het niet allemaal goed was gekomen en Monique had een andere man gehad? Wat dat met mij zou doen…’

‘Die spanning heb ik ook gewoon gevoeld’, bekent André, die toen zelf in een relatie met Bridget Maasland zat. Volgens André zitten al zijn emoties in zijn nieuwe album.

Thuiszitten

Dat André vanwege de coronamaatregelen veel thuis zit, vindt hij niet heel erg. ‘Ik heb nu regelmaat’, geeft hij aan. ‘Om 9 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt 13, 14 keer per week.’ Ook stort André zich nu weer fulltime op het vaderschap. ‘Voor de rest ben ik gewoon nu vader. We hebben natuurlijk 1 kindje, dus die moet je heel erg vermaken. We hebben hem leren fietsen. Eigenlijk gewoon de dingetjes die normale ouders doen, heb ik nu ook kunnen meemaken.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader
Patricia Paay uit huis gezet
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen