De horoscoop van 07 t/m 13 augustus

Wat heeft deze week in petto?

 

 

 

Liefde:

Wie het aandurft u af te remmen neemt een risico, want u kiest meteen voor iemand anders. In uw omgeving steekt jaloezie de kop op. Wie vindt dat u al te sexy glimlacht naar die ander?

Geld:

Let op uw budget en geef niet meer uit dan u zich op dit moment kunt veroorloven. De verleiding is groot, want u bent verliefd op iets moois, maar het kan even wachten. Denk er goed over na.

Gezondheid:

Er zijn grenzen aan uw uithoudingsvermogen, maar u moet ze eerst nog wel even ontdekken. U wilt de komende week graag tot het gaatje gaan, maar of u dat lukt is nog maar de vraag.

 

 

 

Liefde:

Het is rommelig thuis en er heerst onzekerheid in de liefde. Laat de teugels maar vieren, want als u nu op alle slakken zout legt, wordt het geen leuke tijd. Soepel verloopt het niet.

Geld:

U houdt van structuur, maar nu even niet. Het wordt (in uw ogen) een chaotische week. Bespreek geldzaken met een deskundige die het allemaal voor u op een rijtje zet.

Gezondheid:

U kunt er niet zo goed tegen dat het in uw omgeving wat chaotisch en onrustig is. Zoek daarom de kalmte van de natuur of een mooi park en verzet daar de zinnen.

 

 

 

Liefde:

Als uw relatie arrogant uit de hoek komt, is het goed hem of haar flink aan te pakken. Toon wel begrip. Die ijdelheid kent geen grenzen, maar is misschien camouflage voor onzekerheid.

Geld:

U hebt een wankele tijd achter de rug, maar u voelt zich stabieler. U wordt zelfverzekerder en daarom durft u ook een nieuw avontuur aan. Bezint voor u begint!

Gezondheid:

Trek erop uit en zie wat er op uw pad komt. Of iedereen het daarmee eens is, is nog maar de vraag, maar dat is niet uw probleem. Uw gezondheid heeft deze week voorrang.

 

 

 

Liefde:

Een oude liefde komt weer tevoorschijn. Dat is verwarrend, maar u zet er toch definitief een streep onder. Er zit uw geliefde iets dwars, hij is daarom niet te genieten.

Geld:

Wat u nu aanraakt kan in goud veranderen, dus grijp die kans. U barst van de leuke plannen en nu is de tijd er iets mee te doen. Uw partner zal u erbij helpen, want hij draagt u op handen.

Gezondheid:

De zomer nodigt uit tot een gezond dieet. Frisse salades en mager voedsel zijn een zegen voor uw gestel. En wie volhoudt, zal de resultaten snel bemerken.

 

 

 

Liefde:

Een bewonderaar hangt niet alleen aan uw lippen, maar wil daar veel meer mee doen. Soms is uw lief een kletsmajoor, maar kan ook heel spontaan en charmant zijn.

Geld:

U bent succesvol als u doorzet en niet snel opgeeft. Dat wordt een spannende tijd. Een obstakel is gemakkelijk uit de weg te ruimen als u de tijd neemt een slimme strategie te verzinnen.

Gezondheid:

Laat u bewonderen! Dat is goed voor uw zelfbeeld. U bent in topvorm en dat wilt u weten ook. Steeds hogerop en feller, maar doe het wel in goed overleg met uzelf.

 

 

 

Liefde:

Maak wat tijd vrij voor iemand in uw familie of een vriendin die problemen heeft. Ze kunnen uw hulp en advies goed gebruiken. Met zorg, aandacht en liefde bereikt u veel.

Geld:

Pas op als u een uitnodiging om te investeren ontvangt van iemand die u niet vertrouwt. Uw achterdocht komt goed van pas. Er zit waarschijnlijk een addertje onder het gras.

Gezondheid:

Als u zich wat losser en gemakkelijker opstelt, zal het allemaal best meevallen met die stress. Dat is een kwestie van oefenen in loslaten. Doe het stap voor stap en u slaagt.

 

 

 

Liefde:

U hebt een moeilijke tijd achter de rug (nou ja, het kon beter), maar nu is er geen vuiltje meer aan de lucht. Met wat begrip voor het karakter van uw partner gaat het soepel.

Geld:

U bent op weg naar succes. Dat werd tijd, u hebt het verdiend. U bent een doorzetter en dat gaat vruchten afwerpen. Ga niet met uw hoofd in de wolken lopen, maar blijf bescheiden.

Gezondheid: Dat sporten en bewegen gaat lekker, Waterman. Het begin zal moeilijk zijn, maar probeer het toch. Die zelfdiscipline went en u voelt zich snel een stuk beter.

 

 

Liefde:

Wat er op liefdesgebied gaat gebeuren, is niet helemaal zeker, maar het blijft een tijdlang onstuimig. Uw hart klopt wel heel snel voor die ene, maar geef liever niet te snel toe.

Geld:

Moeilijk hè, keuzes maken? Knopen tellen en die euro eerst tien keer omdraaien helpt u om de juiste beslissing te nemen. Impulsaankopen zijn daarom deze week niet aan de orde.

Gezondheid:

U hebt veel aan uw hoofd en dat maakt u nerveus, dus moet u afstand nemen van sommige mensen. Pas als u met uzelf in het reine bent gekomen, kunt u anderen helpen.

 

 

 

Liefde:

De liefde kan niet van één kant komen. Oefen uzelf daarom in zorg voor anderen, thuis of op vakantie en niet alleen voor zielige dieren. Uw geliefde hunkert naar aandacht.

Geld:

U wilt scoren en kunt daarbij door roeien en ruiten gaan. Dat kan u flink wat aanvaringen met uw omgeving opleveren. U blaakt van de ambitie, maar daarmee zet u sommige relaties op het spel.

Gezondheid:

Het wordt een avontuurlijke en uitdagende week. Zorg voor wat meer balans en laat u niet tot extremen verleiden. Dat evenwicht is goed voor uw geestelijke herstel.

 

Liefde:

U overdenkt of u wel in een relatie wilt blijven zitten. En als u geen relatie hebt, vraagt u zich af of u wel op die versiertoer van mr. Adonis wil ingaan. Toch maar uitstellen. Tijd genoeg!

Geld:

Uw kansen staan goed. De uitbreiding van uw bereik wat betreft macht en invloed geeft u een uitermate tevreden gevoel. U kunt achterover leunen en van het succes genieten.

Gezondheid:

Doe het nu maar wat kalmer aan. Beetje gas terugnemen, wat aandacht voor de natuur en alles even op een rijtje zetten. Als u ontspant, komen u wensen vanzelf uit.

 

 

Liefde:

U houdt het hoofd koel, ook al bent u op het liefdespad de weg kwijt. U komt iemand tegen die u een spiegel voorhoudt. Niet eigenwijs aan voorbij lopen, maar serieus nemen.

Geld:

Sluit u aan bij een club of vereniging. Daar valt u zeker op door uw talenten. U krijgt er de erkenning waar u naar op zoek bent. Dat kan contacten opleveren met financiële potentie.

Gezondheid:

Maak korte metten met iets wat u dwars zit en start opnieuw. Anders blijft u vastzitten in een soort moeras en u wilt juist vooruit. Leeg uw hoofd door u stevig in te spannen.

 

 

 

Liefde:

 Let op wat u uitkraamt. Het gaat deze week allemaal een beetje te snel. Trap op de rem. Alles eruit gooien geeft spanning en misverstanden en dat is met zelfbeheersing te voorkomen.

Geld:

De komende week op de kleintjes letten om niet in geldproblemen te raken. U hebt wat minder te besteden, dus zuinig zijn! Uw partner vindt dat onzin, maar hij heeft makkelijk praten.

Gezondheid:

Wees niet zo opstandig, daar bereikt u niets mee. Wat meer tact en diplomatie en u krijgt uw zin wel. Die opwinding is slecht voor uw hart en uw zenuwgestel.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen