De horoscoop 21 t/m 28 augustus

Wat heeft deze week in petto?

 

 

 

 

Liefde:

Als u tegen iemand zegt: ’Ik hou van je’, is het geen flirt. U meent het en u wilt dat het blijvend is. Dit betekent dat u het deze week ook graag van uw geliefde wilt horen.

Geld:

Als u ontevreden bent over de afhandeling van een bepaalde kwestie is het zaak daar nu krachtdadig in te handelen. Aanpakken is het devies, want anders verliest u de greep.

Gezondheid:

Formuleer voor uzelf exact wat u wilt bereiken en neem de nodige maatregelen. Denk na wat de oorzaak is van uw halfslachtigheid. Als u die ontdekt, zal het u sterker maken.

 

 

 

Liefde:

Er kan iemand uit het verleden opduiken met wie u de gezelligheid van vroeger opnieuw beleeft. De kans bestaat dat het uit de hand loopt, maar daar bent u zelf bij. Wees alert op de gevolgen.

Geld:

Wat is er leuker dan iemand blij maken? Kies de persoon die dicht bij u staat en maak een plannetje om hem of haar aangenaam te verrassen. Dat hoeft niet veel te kosten.

Gezondheid:

U voorkomt innerlijke onrust door iets los te laten. Neem de tijd om erachter te komen wat dat is en handel ernaar. Dat lucht op!

 

Liefde: Er kan iemand uit het verleden opduiken met wie u de gezelligheid van vroeger opnieuw beleeft. De kans bestaat dat het uit de hand loopt, maar daar bent u zelf bij. Wees alert op de gevolgen. Geld: Wat is er leuker dan iemand blij maken? Kies de persoon die dicht bij u staat en maak een plannetje om hem of haar aangenaam te verrassen. Dat hoeft niet veel te kosten. Gezondheid: U voorkomt innerlijke onrust door iets los te laten. Neem de tijd om erachter te komen wat dat is en handel ernaar. Dat lucht op!

Liefde:

U bent toe aan meer structuur in uw liefdesleven. U wilt orde op zaken stellen, want nu lijkt het allemaal wat chaotisch. Praat erover met uw partner, analyseer de actuele situatie en bekijk waar verbetering mogelijk is.

Geld:

Concentreer u op één ding tegelijk en werk dat af tot het klaar is. Daarna het volgende onderwerp. Maak een lijst met vijf punten en zet die in de juiste volgorde.

Gezondheid:

Zo vermijdt u stress en krijgt u overzicht. Zit daar de oplossing van een conflict bij? Des te beter! Anders slaat u de negatieve emotie in uw lichaam op en dat wilt u liever niet!

 

 

Liefde:

U verzet zich tegen de tredmolen van het bestaan en wil daar graag uitbreken. Dat kan, maar niet zo radicaal als u zou willen. Houd wel rekening met de verlangens van uw geliefde.

Geld:

Denk goed na voordat u een drastische beslissing neemt, want de gevolgen kunnen erger zijn dan het huidige probleem.

Gezondheid:

Als u uw energie aanwendt om uw conditie te verbeteren, bent u al een stuk op de goede weg. U voelt zich lekkerder en u ontwikkelt een kracht die u de juiste richting opstuurt.

 

 

 

Liefde:

U hebt behoefte aan opwinding en avontuur. U zoekt naar mogelijkheden om u uit te leven zonder daarbij over de schreef te gaan. Een zorgvuldige keuze biedt nieuwe kansen.

Geld:

Denk aan het belang van mensen die u dierbaar zijn, want uw eigenbelang kan dat van een ander schaden. Dat vereist afweging. U weet zelf het beste hoe u dat kunt bereiken.

Gezondheid:

Laat naar bed en vroeg opstaan lijkt verstandig (meer tijd!), maar ondermijnt ten slotte uw gezondheid. Zorg voor een goed slaapritme en u voelt zich veel fitter.

 

 

Liefde:

Laat het initiatief niet bij uw partner. Bepaal zelf wat moet gebeuren. Daarbij moet u niet al te krampachtig tekeer gaan, want dan kan de uitkomst het omgekeerde zijn van wat u wilt.

Geld:

Sommige kansen doen zich zelden voor en als zich eentje aandient, slaat u meteen uw slag. Goed opletten. U kunt uw levenslot beïnvloeden door het heft in eigen hand te nemen.

Gezondheid:

De nazomer kan slapeloosheid tot gevolg hebben, maar dat is geen reden tot grote zorg. Melatonine is een lichaamseigen stof en een pilletje daarvan slikken kan dus geen kwaad, maar helpt wel.

 

 

 

Liefde:

Uw verwachtingen zijn wat hoog gespannen. Dat is het lot van de strikte Steenbok. Laat de teugels vieren en maak geen problemen als daar geen bijzondere reden voor is.

Geld:

Komt u deze week niet uit met uw budget? Dat betekent dat uw planning niet in orde is. Meestal hebt u het goed voor elkaar, maar nu ontglipt u de regie. Op de rem trappen!

Gezondheid:

Er ligt een boek op uw leestafel dat ernaar hunkert ter hand te worden genomen. Dat is een signaal om tijd voor uzelf te reserveren. Het excuus dat u het te druk hebt, is onzin.

 

 

 

 

Liefde:

Uw liefdesleven is tumultueus omdat het gras aan de overkant nu eenmaal altijd groener lijkt. U eet graag van verschillende walletjes en dat betekent dat u moet schipperen. Te verwarrend!

Geld:

Het zit soms even niet mee en dan moet u bezuinigen. Zolang u daar zelf tevreden mee bent, is er niets aan de hand. Dat is wennen voor de gulle Waterman, maar u bespeurt al snel resultaat.

Gezondheid:

Vluchten uit de beslommeringen kan door er het volgende weekend tussenuit te knijpen. Dat geeft u letterlijk lucht en de tijd om na te denken over hoe u uw conditie verbetert.

 

 

Liefde:

Natuurlijk hunkert u naar liefde, want die koude schouder maakt uw humeur er niet beter op. Dat ongeduld is begrijpelijk, maar u schiet er niet veel mee op. Vertrouw op de toekomst.

Geld:

Neem liever een voorschot op een nieuw seizoen door ruimte te maken in uw garderobe en weg te gooien (of te geven) wat u niet meer nodig hebt. U doet er een ander een groot plezier mee.

Gezondheid:

Ook de grote schoonmaak in uw hoofd zorgt ervoor dat u opgewekt en met goede moed uw weg naar welzijn vervolgt. Als u de vorderingen bijhoudt, wordt u er heel blij van!

 

 

Liefde:

U gedijt op liefde en wordt daardoor een gevoeliger persoon. Zolang u onthoudt hoe te delen en hoe een harmonieuze relatie te onderhouden, blijft het duurzaam.

Geld:

Houd uw uitgavenpatroon in de gaten. Dat gat in uw hand moet worden gedicht en wel meteen! Neem geen nieuwe initiatieven totdat is voltooid wat is blijven liggen.

Gezondheid:

U kunt sowieso beter wat gas terugnemen, want ook uw lichaam en geest hebben rust nodig. Dat geeft u nieuwe energie om er volgende week weer stevig tegenaan te gaan.

 

 

 

 

Liefde:

Kies voor activiteiten die weinig kosten, zoals een onschuldige flirt waar uw ego even van opfleurt. Bedenk meer van dit soort pleziertjes, maar stel uw relatie daar niet mee in de waagschaal.

Geld:

Tijd voor leuke dingen, maar kunt u ze wel betalen? Zet uw uitgaven eens op een rijtje en ga na wat u overhoudt om te besteden aan uw liefste wensen. Is het te weinig, stel het dan maar uit.

Gezondheid:

Zelfbeheersing is een deugd waar u aandacht aan moet besteden, zoals bij uw eetpatroon.

 

 

 

 

Liefde:

In uw hoofd gaat het nogal stormachtig tekeer. Emoties tollen door uw lijf en het is van belang dat u daar greep op krijgt. Praat erover met iemand die u volstrekt kunt vertrouwen.

Geld:

Jupiter, planeet van geluk, is eind juni uw sterrenbeeld binnen gekomen en blijft daar het hele jaar lang staan. Maak daarom plannen om uw financiële basis te versterken.

Gezondheid:

Zonder u af, denk na, neem maatregelen, maar vergeet vooral niet te genieten, want de balans hoeft echt niet over te slaan naar neerslachtigheid.