horoscoop

Horscoop 19 t/m 25 augustus 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Besteed aandacht aan details. Zet de puntjes op de i als het gaat om een relatie, een project of een vakantie. Geen haast, u bent nog niet klaar. Geld: U hebt een beeld van waar u naartoe wilt, maar het wordt u nog niet gegund om er te komen. Bent u zelfverzekerd genoeg om uw plannen te delen? Gezondheid: U voelt druk en dat kunt u bestrijden door los te laten en tijd te nemen voor plezierige zaken. Dwing uzelf om dat voor elkaar te krijgen.

KREEFT
Liefde: Verscholen angsten kunnen u weerhouden van de reis naar de invulling van uw wensen. Neem de tijd om twijfels te verwerken zonder iemand de schuld te geven. Geld: Verkoop van overbodige spulletjes geeft u de ruimte om iets op hightech gebied te kopen wat u nodig hebt. Gezondheid: Hebt u het gevoel dat het u aan weerbaarheid ontbreekt en dat u daardoor wordt beperkt in uw mogelijkheden? U bent erg kritisch op uzelf, maar dat is het probleem nu niet.

LEEUW
Liefde: Uw geliefde lijkt het prima naar de zin te hebben, maar misschien bent u er nog niet klaar voor om hetzelfde te voelen. U wilt dat wel graag, want het bevalt u niet dat alle actie buiten u om plaatsvindt. Geld: U hebt nu eenmaal extra verantwoor­delijkheid geaccepteerd en die moet u honoreren voordat u aan iets nieuws kunt beginnen. Beloon uzelf als het zo ver is. Gezondheid: Het kost altijd veel tijd om helemaal te herstellen van eerder opgelopen lichamelijk ongemak. Doe het rustig aan, dan komt het wel weer goed.

MAAGD
Liefde: Bedwing uw neiging om uw geliefde uw mening te geven. Bedenk een omweg om te voorkomen dat u wordt meegesleept in een conflict. Geld: U kunt worden afgeleid door gekonkel en wilt daarbuiten blijven. U begrijpt waarom iets onbelangrijks kon uitgroeien tot gedoe. Gezondheid: Als u een zittend bestaan leidt, is twintig minuten bewegen niet voldoende. Probeer ’t uit te breiden. Pas bij een uur lichamelijke activiteit per dag bent u op de goede weg.

WEEGSCHAAL
Liefde: Uw bedoelingen zijn goed, maar het schijnt dat u toch tegen een muur oploopt. U kunt die ontwijken door te inventariseren welke hindernissen u tegenkomt. Geld: In plaats van de reacties van anderen te negeren, kunt u deze ook zien als een kans om uw idee te verfijnen. Als de eerste poging niet lukt, probeer het opnieuw. Gezondheid: Vasthouden aan emotionele toestanden uit het verleden belemmert u geestelijk. Neem afstand en beleef vandaag.

SCHORPIOEN
Liefde: Duik onder de oppervlakte om de juiste informatie te krijgen. Dat kan moeilijker zijn dan u verwacht, maar zet door en het goede antwoord komt vanzelf. Geld: U kunt een welvarende periode tegemoetzien. Iemand wil u helpen. Sla dat aanbod niet af want met die samenwerking staat u sterker. Gezondheid: Als u vastloopt met uw fitnessdoel, doe een stap terug. Verspil geen energie als het oefenen van een beetje geduld de oplossing kan zijn

BOOGSCHUTTER
Liefde: U kunt uw liefdesdoel helder verwoorden, maar dat wil nog niet zeggen dat het wortel schiet. Twijfel niet. Het kan u aansporen uw aanpak te verbeteren. Geld: Neem de tijd om uw plannen te funderen. Doe het onderzoek dat nodig is om uw doelen concreter te maken. Als u minder haast hebt zult u sneller op uw bestemming arriveren. Gezondheid: Er gebeurt van alles maar pas op dat u uw energie niet kwijtraakt. Succes komt ook wel in een lager tempo.

STEENBOK
Liefde:
Het lijkt aantrekkelijk om uw zin door te drukken. Dat is niet de beste methode om te krijgen wat u wilt. Het kan langer duren dan u denkt, maar integriteit is uw beste vriend. Geld: Als een blind paard voortgaan geeft u een gevoel van dynamiek. Temper die onstuimige aanpak en bedenk wat het meest zinvol is op de lange termijn. Gezondheid: Neem geen enkel risico met kraanwater in het buitenland. Is er geen bronwater, kook het dan minimaal drie minuten.

WATERMAN
Liefde: Singles die al een tijd op de uitkijk staan worden beloond voor hun geduld. Toch is halsoverkop in een prille relatie duiken niet verstandig. Zelfbeheersing loont. Geld: Uw beslistheid zal uitwijzen of uw plan uitvoerbaar is. U komt er als winnaar uit tevoorschijn als u niet opgeeft, maar soms is niet krijgen wat u wilt een gelukkig toeval. Gezondheid: Het gaat de goede kant op. Nu doorgaan en ook als u geen zin hebt toch die spieren aanspreken.

VISSEN
Liefde: Ook al bent u lekker op weg in de liefde, een spaak in het wiel kan u een gevoel van zwakte geven. Dat is reden om de richting die u bent ingeslagen onder de loep te nemen. Geld: Betrek anderen niet te snel bij uw plannen, want er kan snel iets veranderen. Wacht dus eerst even af wat er gebeurt, maar blijf inspireren. Gezondheid: U ligt aardig op schema bij de uitvoering van uw fitnessdoel. Als u er nog een schepje bovenop doet voelt u zich snel nog beter.

RAM
Liefde: U denkt veel na en wilt uw conclusies delen, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker dat wordt. U hebt de indruk dat de kans om u te uiten is verkeken. Dat is niet zo. Geld: Na een periode waarin het geld uw zak uit vloog is het nu tijd om elke euro om te draaien. Gezondheid: Laat boosheid rusten. Relax en laat uw hart

STIER
Liefde: Het kan u irriteren als het in de liefde soms niet zo gesmeerd gaat als u zou willen, maar u respecteert uw relatie. Als de ander minder gemotiveerd is dan irriteert u dat. Geld: Krijgt u niet wat u wilt? Zet uw hakken in het zand en accepteer geen nee als antwoord. Deze strubbeling stroomlijnt uw streven alleen maar. Gezondheid: U kunt uw ambitieuze inborst ook aanwenden om uw lichamelijke conditie op peil te brengen. Volharding is het wapen voor fitheid.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen