horoscoop

Horscoop 14 t/m 20 oktober 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U wordt in vertrouwen genomen door iemand die u dierbaar is. Denk goed na over het positieve effect dat u kunt ervaren, vóórdat u ingaat op die emotionele openbaring. Uw reactie moet terughoudend zijn… Geld: Onzekerheid op geldgebied blijft nog even aanhouden, maar als u enkele uitgaven uitstelt worden de plooien gladgestreken. Gezondheid: De vooruitzichten zijn goed als u zich niet laat verleiden tot uitspattingen.

KREEFT
Liefde: Thuis is het vredig en gezellig, maar een verhuizing of uitbreiding van de familiekring kan op korte termijn voor opwinding zorgen. Geld: U wilt met uw activiteiten de sterren bereiken. Toch is het aan te raden om behoedzaam verder te gaan totdat u helder zicht hebt op de situatie. Gezondheid: Opwinding kan stress opleveren, dus u doet er goed aan om u af en toe af te zonderen en tijd voor uzelf en uw lichamelijke conditie te nemen.

LEEUW
Liefde: Breng uw verwachtingen in de liefde terug naar haalbare proporties om te voorkomen dat u uzelf en de ander moet teleurstellen.
Geld: U hebt prachtige ideeën, maar uw verwachtingen kunnen te hooggespannen zijn. Zet dat recht als u inziet dat u niet hoger kunt springen dan mogelijk is. Gezondheid: U jojoot tussen optimisme en pessimisme. U bent op de goede weg, maar… Weet dat het niet gemakkelijk zal zijn om evenwicht te bereiken.

MAAGD
Liefde: U kunt zelf het grootste obstakel zijn als u te veel verwacht van de liefde. U verlangt niet iets specifieks, maar u wil wel dat intimi precies doen wat u wenst. Geld: Projecteer uw maatstaven niet op collega’s. Geef het goede voorbeeld. Het behoud van harmonie weegt nu zwaarder dan een hoge productiviteit. Die komt vanzelf wel. Gezondheid: Hou u aan de regels, want onbesuisde manoeuvres kunnen vervelende gevolgen hebben.

WEEGSCHAAL
Liefde: Als uw aanpak in de liefde verandert wil dat niet zeggen dat u een nederlaag lijdt. Het tegenovergestelde is waar; uw bereidheid om het anders te doen is de sleutel die past op het slot dat de deur naar harmonie opent. Geld: Uw plannen zien er op papier prima uit, maar ze ’verkruimelen’ als u de teugels te strak houdt. U kunt beter kleine aanpassingen doen dan vast te houden aan een strategie die niet werkt. Gezondheid: Lage rugpijn komt bij Weegschalen veel voor. Medicijnen dempen de pijn, maar structureel goed bewegen is de beste remedie.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw bezorgdheid over een liefdeskwestie kan ontkenning van de situatie inhouden. Práát daarom over die bezorgdheid. Geld: Als u zich zorgen maakt over geld, dan is het de vraag of dat terecht is. Neem de tijd om uw administratie in orde te maken en krijg een helder beeld van de situatie. Gezondheid: Ochtendgymnastiek klinkt misschien ouderwets, maar enkele simpele oefeningen voldoen al om spieren en gewrichten klaar te maken voor de dag.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Zodra u zich onder de mensen begeeft, is er kans op romantiek en kan een diepgewortelde wens uitkomen. U maakt in ieder geval nieuwe vrienden. Geld: U hebt de neiging meer geld uit te geven dan verantwoord is. Ga na wat u nodig hebt en vermijd uitgaven die u kunt aanmerken als troostaankopen. Gezondheid: U kunt een aanval van zwaarmoedigheid verwachten. U hoeft uzelf niet te verontschuldigen als u niet aan een innerlijke zoektocht wilt beginnen.

STEENBOK
Liefde:
U krijgt een beter resultaat in de relatie als u de werkelijkheid accepteert, al lijkt een filosofische benadering u aantrekkelijker dan een praktische manier van doen. Geld: U weet even niet hoe u de eindjes aan elkaar moet knopen. Ga methodisch te werk. Begin met het belangrijkste. Later kunt u er tevreden op terugkijken. Gezondheid: Voorkom oververmoeidheid, want die kan de oorzaak zijn van klachten waar u niet op zit te wachten. De norm: rust en regelmaat.

WATERMAN
Liefde: Maak geen punt van opvattingen die verschillen van de uwe. Hou de communicatie vriendelijk, omdat u de bedoelingen van de ander nog niet kent. Geld: U verwacht veel, vooral als u bezig bent met uw sociale netwerk. Overdrijf uw enthousiasme niet, want het staat nog niet vast of anderen meegaan in uw dadendrang. Gezondheid: Uw neiging om buiten te gaan bewegen wordt minder nu het wat kouder is. Volhouden geeft u echter steeds weer een goed gevoel

VISSEN
Liefde: Wind u niet op als uw geliefde een andere kant op gaat. Blijf kijken naar uw eigen bestemming en uw dromenland. Erger u niet aan een tegendraadse houding. Geld: Demonstreer uw specifieke stijl van leiderschap als u hogerop wilt komen. Deel geen bevelen uit, maar motiveer anderen door uw eigen gedrag. Gezondheid: Nu de dagen korter worden komt de fles wijn wat eerder op tafel. Toch maar even uitstellen, of… het aantal glazen tellen en op tijd stoppen.

RAM
Liefde: Uw geliefde heeft het te druk met de eigen besognes om zich met u bezig te houden. Blijf in contact, en ga voor de rest alléén uw gang, dan bent u beter af. Geld: Pogen om anderen te overtuigen van uw plannen is niet eenvoudig. Het maakt niet uit hoe goed uw idee is, of hoe nauwgezet u dat uiteenzet. Hou vol. Gezondheid: Nu de dagen korter worden is het goed om op uw dagelijkse portie vitamine D te letten; belangrijk voor uw botten.

STIER
Liefde: Uw moeite om iets te achterhalen kan ook een manier zijn om een onplezierig onderwerp uit de weg te gaan. In plaats van weg te duiken voor de realiteit kunt u beter de waarheid onder ogen zien. Geld: U besteedt veel tijd aan een zoektocht naar informatie die u níet zult vinden. Daardoor dreigt u een financieel probleem over het hoofd te zien. Gezondheid: Haastig of slecht ontbijten is bepaald een slecht idee als u iets van uw dag wilt gaan maken…

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen