horoscoop

Horscoop 13 t/m 19 november 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Rechtdoorzee is de beste remedie om een hobbel op het liefdespad glad te strijken. Laat u niet afleiden door manipulaties van anderen. U weet zelf het beste wat goed voor u is. Geld: Denk na voordat u op avontuur gaat, want de sterren staan niet gunstig als u roekeloos te werk gaat. Nee zeggen gaat u niet zo goed af, maar is wel noodzakelijk. Gezondheid: Als u nadenkt over het wijzigen van uw leefwijze, dan is het nu de tijd om door te pakken.

KREEFT
Liefde: Trots kan u parten spelen als u een kwestie glad moet strijken. Waarom zou u ruzie uitlokken als u met vriendelijkheid een beter resultaat kunt bereiken? Geld: U wilt niet dat er misbruik wordt gemaakt van uw gulheid. Schenk meer vertrouwen en u merkt vanzelf wat daar voor terugkomt. Wat dat is, zal u zeker bevallen. Gezondheid: Als uw energiepeil daalt kunnen kwalen uit het verleden tevoorschijn komen, dus neem tijdig preventieve maatregelen.

LEEUW
Liefde:
Als iemand u op de zenuwen werkt is het raadzaam om dat contact in de wachtkamer te zetten. Uw hoofd staat er niet naar. Geld: Als het moeilijk is om omstandigheden naar uw hand te zetten is aanpassen beter. Door in te grijpen gaat u tegen de stroom in. Gezondheid: Als uw zonnige karakter wordt overschaduwd door sombere gevoelens, gaat dat over als u er niet te veel aandacht aan besteedt. Ga op tijd naar bed en wacht tot het voorbij is.

MAAGD
Liefde:
Toegeven is prima, maar vergeet niet uw eigen belang in de gaten te houden. Er zijn altijd kapers op de kust. Zolang ze van uw geliefde afblijven is er niets aan de hand. Geld: Als u denkt dat iemand van u wil profiteren zit u er niet ver naast. Probeer achter zijn of haar bedoelingen te komen… Gezondheid: Uw humeur is van invloed op uw gestel. Vermijd mensen die u van uw stuk brengen. Zoek de zon op, al moet u daar de grens voor passeren.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U bent een idealist, maar u kunt ook de realiteit uit het oog verliezen. U weet uzelf dankzij uw charme gelukkig goed te verkopen. Blijf met beide benen op de grond. Geld: De uitvoering van uw plannen gaat misschien niet naar wens. Blijf geduldig. Er is een reden voor, ook al ziet u die nog niet. Later komt u er achter. Gezondheid: Mars in uw teken kan u ongedurig en haastig maken. Dat kan letsel veroorzaken. Doe geen onbesuisde dingen, maar denk eerst na.

SCHORPIOEN
Liefde:
De neiging om meteen uit de heup te schieten als iets u niet bevalt kan verkeerd uitpakken als u daarmee uw geliefde in het hart raakt. Dan bent u nog verder van huis. Concentreer u op alles wat wel goed gaat. Geld: Vind een sterke schouder als u wilt uithuilen en ga daarna opgeruimd en opgewekt verder. Wat u nu onderneemt kan op termijn tot een aangenaam succes leiden. Doorgaan dus. Gezondheid: Het is de tijd voor sensuele verrukkingen. Uw lichaam hunkert naar liefdevolle aanraking en als dat gebeurt zult u stralen. Laat u heerlijk meevoeren.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Het kan niet altijd feest zijn en eens rustig achter de geraniums gaan zitten heeft ook voordelen. Knus met uw lief op de bank bijvoorbeeld. Geld: Wie op zwart zaad zit moet nog even wachten. Pas aan het eind van de maand verandert de situatie en kan er sprake zijn van een meevaller. Gezondheid: U wilt te veel en dan maakt u alleen maar brokken. Laat Facebook dicht en besteed tijd aan uzelf. Kom op adem voordat u weer vol gas geeft.

STEENBOK
Liefde: Als u tureluurs wordt van perikelen in de huiselijke kring, is het tijd u terug te trekken en u er niets van aan te trekken. Het is niet nodig u overal mee te bemoeien. Geld: Pas als iemand u om advies vraagt kunt u dat geven. Ga met iemand lunchen en luister naar de roddels. Laat u er niet door meeslepen. Gezondheid: Bij een onverklaarbare klacht kunt u uw toevlucht nemen tot een nieuwe therapie, ook al zal uw nuchtere inborst u daarvan willen weerhouden.

WATERMAN
Liefde:
De liefde kabbelt rustig voort. Singles maken kans op een affaire met een invloedrijke persoon of een hogergeplaatste op het werk. Geld: Twijfel niet aan uzelf als iets waarmee u met hart en ziel bezig bent niet meteen van de grond komt. Het ligt niet aan uw creativiteit, maar aan de omstandigheden. Gezondheid: Hou de teugels van uw fitnessregime strak in handen en u bereikt wat u wilt. Hou vol en laat u niet ontmoedigen door strubbelingen.

VISSEN
Liefde:
Met de liefde gaat het soepel als u bereid bent om niet op iedere slak zout te leggen. Als u vertrouwen schenkt komt dat ook retour. Geld: Er zijn geen financiële beren op de weg, ook al denkt u ze te zien. De boel opruimen en de inrichting van uw huis veranderen zijn positieve activiteiten. Gezondheid: Uw darmstelsel vergt onderhoud. De dikke darm kan een bron van ziekte zijn. Informeer naar de wijze waarop u die gezond kunt houden.

RAM
Liefde:
Er zit niet veel spanning in uw liefdesleven, tenzij u zelf met initiatieven op de proppen komt. Singles wacht een kalme week. Er zit een spiritueel tintje aan de liefde. Geld: Wees tactvol, anders strijkt u collega’s tegen de haren in. Iedereen is beducht op zijn of haar baantje. Hou daarom uw leidinggevenden te vriend. Gezondheid: Uw uiterlijk is belangrijk, dus u doet er veel aan om er goed uit te zien. Uw lichaam vertroetelen is een belangrijke activiteit.

STIER
Liefde:
Een moeilijke situatie in uw familie of gezin kan u dwarszitten. U doet er alles aan om een oplossing te vinden. Agressie helpt niet, luisteren wel. Geld: U kunt enkele overbodige uitgaven schrappen. Als u iets opzij kunt zetten, komt dat later van pas. Draai die euro tien keer om en stop ’m daarna terug. Gezondheid: Massages zijn effectief, vooral hoofd- en gezichtsmassages. Zo worden de meridianen in balans gebracht, met een weldadig effect.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen