Horoscoop Waterman 2014

Wat zeggen de sterren over de Waterman in 2014

Algemeen
Het nieuwe jaar nodigt uit uw intuïtie aan te scherpen, want dat brengt het succes waar u al lange tijd naar hunkert. Luister naar uw voorgevoel en laat die ratio – of uw drang om gelijk te krijgen – varen. Geen impulsieve acties meer, maar in samenwerking bouwen aan een financieel en persoonlijk gelukkig jaar. Dat is de boodschap van de sterren.

Liefde
Verwacht de eerste maanden geen vuurwerk, want uw liefdesleven kabbelt rustig verder. Dat verandert na juli, dan spatten de vonken er vanaf. Wie op zoek is naar romantiek zal dat via vrienden of sociale media gemakkelijk vinden. U wijkt af van het traditionele liefdespad door met intimi dingen uit te proberen. Altijd op zoek naar iets nieuws, uitdagingen en de pot met goud aan het eind van de regenboog. Succes ermee!

Geld
Uw focus is sterk gericht op het behalen van inkomsten uit nieuwe bronnen, bijvoorbeeld een groot project dat u zelf bent begonnen. Dat verloopt niet zonder problemen, maar u bent eraan gewend  die te weerstaan. Je omarmt een nieuwe strategie die niet zo onbesuisd is als voorheen. Visualiseer succes en het is naar u op weg.

Carrière
De computer is een van uw beste vrienden. Wat u online onderneemt, heeft prettige gevolgen als u zich nadrukkelijker verdiept in de mogelijkheden en daar met enige discipline aan blijft werken. U vaart geheel op uw eigen kompas, dus leun niet te veel op anderen. Geef uw werk een spirituele dimensie, dan kan u in 2015 terugkijken op prima resultaten.

Gezondheid
Gebeurtenissen uit het verleden kunnen uw welbevinden nadelig beïnvloeden. Spoor ze op en reken ermee af. Een wakkere geest die niet wordt achtervolgd door spoken van vroeger zorgt voor evenwicht, een goede nachtrust en een prima bloeddruk. Blijf in beweging, ook als u geen zin hebt, en geniet vervolgens van de energie die dat geeft.