Horoscoop Vissen 2014

Wat zeggen de sterren over de Vissen in 2014

Algemeen
Creativiteit bloeit in 2014 vooral in groepsactiviteiten. U vindt heerlijk om op een wolk te zweven en die neiging wordt het komende jaar versterkt. Het wordt een uitdaging om met beide benen op de grond te blijven en u in praktische zin te ontwikkelen. Geen luchtkastelen of romantische vergezichten, maar pakken wat u pakken kunt en dat vasthouden.

Liefde
Er doen zich weinige schokkende gebeurtenissen voor, omdat u vriendschappen meer koestert dan heftige aanvallen van verliefdheid. De partner die het best bij u past weet tactvol om te gaan met uw nukkigheden. U ontvangt de liefde, aandacht en zorg die u nodig hebt om een paar keer uit een dal te kruipen. Dat kan de voorbereiding zijn op een bestendige relatie.

Geld
Kostenbesparing wil niet zeggen dat u zuiniger leeft, maar het verstandiger uitgeeft, bijvoorbeeld aan geavanceerde apparatuur die u vooruit helpt met het verwezenlijken van uw creatieve ideeën. U wilt nieuwe dingen uitproberen en dat kan een veelbelovend perspectief bieden als u niet te behoudend blijft. Durf, zet door en open uw vensters.

Carrière
Na juli krijgt uw loopbaan een nieuwe impuls. Dat dankt u aan uw werklust dat uw leidinggevenden niet zal ontgaan. Een goede verstandhouding met collega’s is ook een katalysator, dus sla geen vrijdagmiddagborrel over, of organiseer die zelf. Mix werk met plezierige uitjes en u ontvangt het beste van twee werelden.

Gezondheid
U bent nogal gevoelig voor verslaving en dat vereist terughoudendheid en zelfdiscipline. U kunt optimaal genieten van de geneugten des levens als u de rem daar op weet te houden. Soms is dat lastig en als u zich eens laat gaan is dat geen probleem, zolang u zich bewust blijft van de gevolgen van een extreme zucht naar genotmiddelen.