Horoscoop van 14 t/m 21 Augutus

Wat vertellen de sterren?

 

 

 

Liefde:

Het wordt tijd om eens na te gaan wat u werkelijk wilt. De laatste tijd hebt u u laten meesleuren door een vloedgolf van fantasie. Soms moet u stoppen met dromen om de werkelijkheid onder ogen te zien.

Geld:

Als de nota’s zich opstapelen, krijgt u het benauwd. Daarvoor weglopen heeft geen zin, want dan blijft het u achtervolgen. Doe er iets aan en maak een plan.

Gezondheid:

Als er iets is wat u dwars zit, kun u daar het beste een oplossing voor verzinnen en die ook doorzetten. Frisse lucht en sporten helpen ook uw hoofd leeg te maken.

 

 

 

 

Liefde:

Uw geliefde moet afrekenen met het verleden. Stel u laconiek op. Met behoud van enige afstand, maar met voldoende medegevoel komt u er samen wel uit.

Geld:

Orde op geldzaken stellen is nu belangrijk. U hebt er een handje van om dingen naar uw hand te zetten, maar doe eens een stap terug. Ga aan de zijlijn staan en kijk wat er gebeurt. Daarna trekt u uw conclusies en kiest u weer uw eigen pad.

Gezondheid:

Zorg voor voldoende rust en pep uw immuunsysteem op met extra vitamine C. Last van hartkloppingen? Af en toe mediteren kan wonderen doen als u zichzelf de tijd en de rust gunt.

 

 

 

Liefde:

U wilt de sleur doorbreken, maar hoe? U kunt best gedisciplineerd zijn en overbodige verleidingen weerstaan. U hoeft niet alles mee te maken, te zien, te doen en te weten.

Geld:

Alle financiële rompslomp is achter de rug en er dient zich zelfs een meevaller aan. Dat kan een geldbedrag ineens zijn uit onverwachte hoek, maar ook blijvende verhoogde inkomsten.

Gezondheid:

U kunt geweldig snaaien, chocolaatje hier, hamburger daar en waarom zou u maar één cocktail nemen als u er nog een krijgt aangeboden? Toch is het goed een grens te trekken.

 

 

 

Liefde:

U heeft te maken met een wat warrig liefdeleven. Het is niet uw schuld dat u er geen touw aan kunt vastknopen, want u hebt nu eenmaal niet alles zelf in de hand.

Geld:

U bent vrijgevig, maar pas op met het lenen van geld aan kennissen, want dat kan tot problemen leiden. ’Nee’ zeggen kan ook op vriendelijke toon.

Gezondheid:

Afstand nemen en rust en kalmte bewaren. U wilt balans en harmonie en als dat er niet is, kunt u beter de oorzaken opsporen dan in het wilde weg om u heen gaan meppen. Daar schiet u niets mee op.

 

 

 

Liefde:

Dat eigenwijze van u en die stemmingen kunnen bij anderen wat spanning opleveren. Uw geliefde bewondert uw doorzettingsvermogen. U bent slim en ambitieus, al weet u nog niet helemaal precies wat u wilt.

Geld:

U komt niets tekort, ook al ben u soms wat ontevreden. U mag uzelf best verwennen, maar alleen als u er zelf van overtuigd bent dat u die beloning ook echt hebt verdiend.

Gezondheid:

Ga vroeg naar bed, dan is het morgen weer heel anders. Uit de band springen kunt u als de beste, maar of dat nou altijd even verstandig is?

 

 

 

Liefde:

Houd in de romantiek het hoofd koel en doe geen gekke dingen, dan lacht het geluk u toe. Denk alleen niet dat die periode eeuwigdurend is, want dat is niet zo.

Geld:

U bent in vorm. Alles wat u aanraakt, verandert in goud, want alles gaat u deze week heel gemakkelijk af. Daar dreigt gevaar. U kunt doorslaan en dan keert het als een boemerang terug.

Gezondheid:

Veel Boogschutters zijn stevige drinkers en ook al denkt u dat u niet tot die categorie behoort, is het toch goed deze week het aantal glazen eens te tellen…

 

 

 

Liefde:

Er staan u enkele aangename verrassingen te wachten. Gebruik een weekeinde om tot uzelf te komen en denk na over uw liefdesleven. In een brief wordt u een dubbelzinnig aanbod gedaan.

Geld:

U hebt de afgelopen tijd flink uw best gedaan en daar mag u best trots op zijn. U bent nogal streberig. Af en toe een beetje de teugels te laten vieren kan geen kwaad.

Gezondheid:

Neem de tijd voor leuke dingen. Doe iets waar u al een tijd naar verlangt. Daarna kunt u er weer stevig tegenaan. Ga er even tussenuit. Van zo’n uitje knapt u lekker op.

 

 

 

 

 

Liefde:

Uw moeilijkheden verdwijnen aan het einde van de week. Het is mogelijk dat u wat seksuele problemen krijgt, zelfs midden in een heftige liefdesaffaire. U bent opgelucht als dat achter de rug is.

Geld:

Uw aandacht versnipperen bij kansen die geld kunnen opleveren, is niet productief. Concentratie op één project is het beste beleid.

Gezondheid:

Het gaat bergopwaarts als u niet te veel van uzelf eist. Dat wil niet zeggen dat u alleen maar lui kunt zijn, want dan gaat het de verkeerde kant op. Een voetje gas en dan weer op rem trappen.

 

 

 

Liefde:

Met een teleurstelling in uw liefdesleven moet u definitief afrekenen. Laat u niet op sleeptouw nemen door emoties die u niet kunt beheersen. Wees eerlijk tegenover uzelf en de ander.

Geld:

U bent geneigd de situatie rooskleuriger voor te stellen dan die is. Eigenlijk wilt u de waarheid niet weten, maar als u uw kop in het zand blijft steken, zal u dat later opbreken.

Gezondheid:

Af en toe even plaats maken voor nieuwe en frisse gedachten en mogelijkheden. Gedoceerde lichamelijke inspanning is de beste remedie. Liefst iedere dag.

 

 

Liefde:

U wordt overdonderd door heftige gevoelens voor iemand uit het verleden. Dat veroorzaakt een vloedgolf aan emoties. Als u uzelf niet stevig aan de teugels houdt, komt u echt in de problemen.

Geld:

Zit u krap? Toch biedt die situatie ook voordelen. U kunt in het reine komen met uw geldzaken door erover te praten met iemand die u voor 100% vertrouwt en u helpt met advies.

Gezondheid:

U laat u liever zich niet in de kaart kijken, maar het kan opluchten uw hart eens uit te storten. Als u de balans vindt tussen lachen en huilen, bent u op de goede weg.

 

 

 

 

Liefde:

U bent u misschien te veel aan iemand gaan hechten en dat is voor beiden nogal benauwend. Eigenlijk vindt u het vervelend dat u door die verliefdheid afhankelijk bent.

Geld:

Imponeren met dure spullen kost te veel. Analyseer uw koopgedrag. Kijk ernaar en trek uw conclusies. Uitstraling is niet te koop. Die hebt u van uzelf al meer dan voldoende.

Gezondheid:

Het geeft geen zin u te laten meesleuren in een draaikolk van emoties. Grijp een houvast en neem de tijd om te herstellen. Dat is beter dan doordouwen, want dan maakt u geheid fouten.

 

 

 

 

Liefde:

Het kan een enorm romantische en opwindende week voor u worden. Als u net iemand hebt ontmoet, kunt u daar wat onzeker over zijn, maar dat is die ander ook. Doe dus allebei niet moeilijk.

Geld:

Hak de knopen door als u door de financiële bomen het bos niet meer ziet. Volg wel uw intuïtie, want die vertelt u precies hoe de vork in de steel zit.

Gezondheid:

Maak plannen om samen leuke en sportieve dingen te doen. Als u elkaar een beetje uitdaagt, komt u tot prestaties die u niet voor mogelijk houdt. Niet overdrijven. Luister naar uw lijf.