Horoscoop Schorpioen 2014

Wat zeggen de sterren over de Schorpioen in 2014

Algemeen
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Studie en serieuze interesses voeren de boventoon. Daardoor trekt u zich enigszins terug uit de buitenwereld en concentreert u zich op uw innerlijk. Dat voedt uw ambitie met glansrijke resultaten als gevolg. Ook hier geldt dat overdrijving tot somberheid, dus houd uw vizier wel wijd open.

Liefde
Vrijblijvende contacten kunnen heel aangenaam zijn en hoeven niet per se tot iets te leiden. De ernst wint het van frivoliteit, maar ga daarin niet te ver. Vergal uw eigen plezier niet. In sociaal opzicht blijft het rustig, omdat u zich daar prettig bij voelt. Bedwing de behoefte om de kluizenaar uit te hangen en meng alle ernst met vertier.

Geld
Onverwachte uitgaven zorgen ervoor dat u alert moet blijven op geldzaken. Spreek uw talent om geld te verdienen aan om bij te spijkeren. Dat lukt vooral als u ook bereid bent om de winst te delen. Gulheid haalt u uit uw isolement en geeft aanzien en respect. Houdt u daarna nog geld over, dan is het gunstig om te investeren of voorzichtig te speculeren.

Carrière
Veranderingen in uw werk bieden interessante perspectieven. U wilt meer vrijheid om uw ideeën te kunnen etaleren. Dat bevalt u beter dan het keurslijf van een saaie baan. Het zal uw status verhogen met alle prettige financiële consequenties van dien. De inkomsten zijn de eerste zes maanden onbestendig, maar zullen daarna stabiliseren.

Gezondheid
Een zorgvuldige planning  van uw activiteiten voorkomt dat u terecht komt in onoverzichtelijke situaties die u geestelijk te veel zouden belasten en daarmee uw gezondheid aantasten. Vermijd ergernis en onnodige opwinding, want dat is slecht voor uw hart en uw humeur. Zorg voor sterke spieren, de sportschool heet u daarbij van harte welkom.