Horoscoop Boogschutter 2014

Wat zeggen de sterren over de Schorpioen in 2014

Algemeen
Een jaar waarin veel wordt gereisd en u de gelegenheid krijgt te doen waar u zin in hebt. U hebt talrijke interesses waar u zich in kunt uitleven en dat manifesteert zich ook in een verdieping van uw zielenleven. U gaat op zoek naar uzelf en wat u ontdekt, zal u bevallen. Geef anderen (vooral kinderen) de vrijheid die u zelf zo lief heeft en iedereen vaart er wel bij.

Liefde
U bevindt zich in een periode waarin seks de nadruk krijgt. U bent niet zo monogaam en die grilligheid wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar u geniet er wel van. Het wordt een gevarieerde liefdesjaar met de kans op een serieuze relatie die uw onstuimige inborst weet te bedwingen. Het is hoe dan ook gezellig met al die vrienden en kennissen.

Geld
Uw hang naar luxe kan uw portemonnee schaden, maar uw vermogen om op bijna achteloze wijze geld aan te trekken, redt u wel weer. Wees daarbij niet te gemakzuchtig, want u zult er wel hard voor moeten werken. Serieuze aandacht voor uitgaven die volstrekt onnodig zijn, kunnen uw positie verbeteren. Schrap ze en maak van het overgehouden geld een appeltje voor de dorst.

Carrière
U hebt niet zoveel aandrang om dit jaar uw carrière aanmerkelijk te verbeteren. Het is wel goed zo. Het is ook niet nodig om op dit gebied gas te geven. Uw natuurlijke charme koerst u met gemak langs voetangels en klemmen. U krijgt wel nieuwe financiële verantwoordelijkheden, bijvoorbeeld het beheer van andermans zaken. Gooi daar niet met de pet naar.

Gezondheid
Ondanks uw nonchalante houding ten opzichte van uw lichaam, kunnen spanningen zich ophopen in uw nek en ook uw keel aantasten (verkoudheid en griep). Dat geldt vooral in april. Voorkom ruzies en zorg voor harmonie in alle relaties, of los ze snel op. Dan blijft u sterk en krachtig, vooral als u die vlaag van luiheid afwisselt met sporten en veel buitenlucht.