Horoscoop – 15 mei t/m 22 mei

Uw horoscoop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefde: Niet iedereen neemt het u in dank af dat u het hart op de tong hebt. Met wat meer diplomatie en tact – en zelfbeheersing – kunt u iedere situatie naar uw hand zetten, ook in de liefde.

Geld: U hebt het talent om zelfstandig te werken, maar als u een vaste baan hebt, zult u zich moeten aanpassen. U wordt gewaardeerd om uw inzicht en eigen initiatief.

Gezondheid: Af en toe even slikken om vervolgens via een omweg daar te komen waar u wilt zijn. En u niet laten opjutten. Dat zijn de beste ingrediënten voor geestelijke gezondheid en fitheid.

 

 

 

Liefde: U stuurt aan op een confrontatie. Slaap er nog een nachtje over. Breng het alleen naar voren als u lekker in uw vel zit, anders loopt u het risico dat u te veel olie op het vuur gooit en uw vingers eraan brandt.

Geld: U twijfelt over een aankoop of investering. U hebt voldoende realiteitszin om vast te stellen of u het gaat uitstellen. Een impulsaankoop kan alleen als u het geld gemakkelijk kunt missen.

Gezondheid: Voor elk pijntje of lichamelijk probleempje hoeft u niet meteen naar het spreekuur te rennen. Dat kunt u ook anders oplossen. Door te zingen bijvoorbeeld, of te zonnebaden!

 

 

 

Liefde: Iemand doet een beroep op uw welwillendheid. Vraag uzelf af wat precies de bedoeling is en of u er wel zin in hebt. Doe het alleen als u het met uw hart doet.

Geld: Wil die ander u gebruiken door het vragen van financiële steun of is er werkelijk hulp nodig? Anders zegt u: ’Je overvalt me een beetje, ik moet eerst mijn banksaldo raadplegen.’

Gezondheid: Durf ook eens ’nee’ te zeggen als u ergens niets voor voelt. Zo zit u niet in elkaar, maar dan scheidt u wel het kaf van het koren. Het bespaart tijd en is beter voor de rust in uw hoofd.

 

 

Liefde: Het wordt in de liefde een van de betere weken nu u begrijpt wat er aan de hand is. Nog wat meer toegeeflijkheid en de pijlen van Amor raken gegarandeerd het doel dat u voor ogen hebt.

Geld: Die oppassendheid kan overgaan in een neurotische zuinigheid. Geld moet rollen, ook al is de Kreeft niet graag bereid met euro’s te strooien. Het kan deze week echt wel wat royaler.

Gezondheid: U gaat uw buikspieren pas zien als u een vetpercentage van onder de tien procent hebt. Is dat geen interessant streven om deze week fanatiek mee te beginnen?

 

 

Leeuw 23 juli – 23 augustus

Liefde: Het gesprek wil niet vlotten. Dat wil zeggen dat u vooral goed naar uw intuïtie moet luisteren. Het is uw onzichtbare raadgever, die het meestal bij het rechte eind heeft. Ook dit keer.

Geld: Neem geen onbesuisde beslissingen, maar denk er eerst goed over na. Dat kan u veel gedoe en misverstanden besparen. Even op de rem trappen met spenderen.

Gezondheid: U hebt uw leven aardig onder controle, maar soms lijkt het alsof u last hebt van faalangst. Dat past niet echt bij een Leeuw, maar het is wel een signaal. Durf eens iets nieuws!

 

 

 

Liefde: U verwacht het niet, maar het is mogelijk dat uit een ontmoeting een vriendschap voortkomt. Als u single bent, is een verliefdheid goed denkbaar. Concentreer u op nieuwe gezichten.

Geld: Een onverwachte uitgave is niet prettig (die boete bijvoorbeeld), maar reserveer hetzelfde bedrag voor iets leuks. Dat vergoedt veel van de ergernis.

Gezondheid: Als een plan in het water dreigt te vallen, is het goed uw focus anders te richten. Geniet ervan en laat u niet door de eerste de beste tegenslag van uw stuk brengen. Niet moeilijk doen!

 

Liefde: Hebt u geen zin uw best te doen voor een relatie die stroef loopt? Geen zin is onzin. Aanpakken en let niet op de verschillen, maar vooral op de overeenkomsten.

Geld: U hebt een goede smaak en krijgt nieuwe inspiratie van iets nieuws. Dat mag best simpel zijn, zolang het uw oog maar streelt en u het kunt betalen. Anders nog even uitstellen.

Gezondheid: Maak ruimte in uw huis en in uw hoofd. Gooi wat weg, verplaats het een en ander en zorg voor harmonie. Dan krijgt u vanzelf zin om aan te pakken wat u zich hebt voorgenomen.

 

 

Liefde: Vergeet die verjaardag niet; u zou iemand hevig teleurstellen en dat is niet attent. Die persoon kan namelijk in de toekomst meer voor u betekenen dan u vermoedt.

Geld: Ruim op wat u voor de voeten komt en haal kasten en laden leeg om een en ander op orde te maken. Wie weet wat u allemaal tegenkomt aan losse munten en/of biljetten.

Gezondheid: U hebt zin om lekker te cocoonen en de wereld buiten te sluiten. Lekker genieten op uw balkon of in de tuin en dan niet gestoord worden. Prima, maar tuinieren is bijzonder gezond.

 

 

 

Liefde: U hebt een droom die maar niet uit wil komen. Laat u zich daardoor niet frustreren. Maak een origineel plannetje hoe u hem wilt strikken. Visualiseer het succes dat u ermee zult hebben.

Geld: Discipline is een vereiste en dat is niet uw sterkste kant. Maar willen is kunnen, dus begin met wat u vervelend vindt, dan is de rest een fluitje van een cent.

Gezondheid: Bedenk wat u aan voornemens had toen het nieuwe jaar begon. Wat is ervan terecht gekomen? Dat hoeft u geen schuldgevoel te bezorgen. U kunt gewoon opnieuw beginnen.

 

 

 

 

Liefde: Spreek uw geliefde er gerust op aan als die er met de pet naar gooit, want dat gaat ten koste van de harmonie. Vertrouw op uzelf, ook in de liefde. Gaat het niet volgens verwachting, grijp dan kordaat in.

Geld: U bent zakelijk aangelegd. Dat is wat u nodig hebt om te slagen, u hoeft geen controlfreak te zijn. Nagaan of men afspraken nakomt, is van belang om te slagen.

Gezondheid: Gewoon de ene voet voor de andere zetten en daarmee een vorm van meditatie in gang zetten. Het helpt inzicht te krijgen in uw gezondheidstoestand.

 

 

 

 

Liefde: U hebt anderen nodig om gelukkig te zijn en in de relatiesfeer gaat u dat gemakkelijk af. U hebt het vermogen anderen uit de put te helpen door uw scherpe inzicht in de menselijke psyche.

Geld: Uw creatieve vermogen zit u in de weg om iets te voltooien waar u aardig mee kunt verdienen. Doe niet alles tegelijk, maar maak eerst af waar u nu mee bezig bent.

Gezondheid: Doe iets waardoor u lekker in uw vel komt te zitten, maar mocht dat niet het geval zijn, maak u er dan niet druk over. Verzet u zich, dan maakt u het erger.

 

 

 

Liefde: Soms vindt u het eng om op iemand af te stappen, maar dat is nu essentieel. Overwin uw verlegenheid en doe wat nodig is om die romantische kans te grijpen.

Geld: Het kan financieel tegenzitten, maar u zult zien dat het achteraf meevalt en dan kunt u trots op uzelf zijn. Flink zijn is het devies en korte metten maken met de tegenvaller.

Gezondheid: Zelfmedelijden is nu geen optie. Soms zitten de tranen erg hoog, maar in zelfbeklag zwelgen is niet de manier om iets op te lossen. U hebt meer aan daadkracht en doorzetten.