Horoscoop – 22 mei t/m 29 mei

Uw horoscoop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefde: Een ruzie met uw partner kan uw humeur flink bederven. Zodra Mars uit uw constellatie verdwijnt, loopt alles weer op rolletjes. Houd dat voor ogen en maak er geen groot punt van.

Geld: Op uw werk kun u beter een conflict uit de weg gaan en zoete broodjes bakken, zonder uw zelfrespect te verliezen. Dat kan positief uitpakken voor een beter betaalde positie.

Gezondheid: U bent weleens wat vergeetachtig, maar dat is niet alarmerend zolang u uw hersenen maar prikkelt door aan geheugentraining te doen. Kijk op internet hoe dat het beste kan.

 

 

 

 

Liefde: U hebt behoefte aan meer vrijheid en die kunt u gerust claimen. Als het u thuis benauwt, is het tijd er even alleen op uit te trekken. Even uit de sleur om het hoofd leeg te maken.

Geld: Tijd om ruimte te scheppen voor nieuwe ideetjes. Dat kan de kassa weer doen rinkelen, vooropgesteld dat u een en ander goed voorbereidt en advies inwint bij deskundigen.

Gezondheid: Toegeven aan sombere gedachten is onnodig. Er is genoeg plezierigs te beleven als u daar even uw best voor doet. Vertroetel uzelf en pieker niet te veel, want dat lost niets op.

 

 

 

Liefde: U straalt warmte en belangstelling uit en dat wordt opgemerkt door mensen aan wie u in de toekomst veel zult hebben. Zo losjes door het leven zwieren bevalt u eigenlijk wel. Maak van een verjaardag een gezellig feest.

Geld: Stel een doel en werk daar stukje bij beetje naar toe. Dat kunt u lang vasthouden en gaat het wat minder, dan kunt u daar weer naar terugkeren.

Gezondheid: Bestrijd de onrust die af en toe in u opwelt. U bezit een geestkracht die u daartoe in staat stelt. U weet wat u wilt en laat dat ook merken. Maak daar deze week gebruik van en de wereld lacht u toe.

 

 

 

Liefde: Spanningen met familieleden kunnen u deze week bezighouden, maar dat is geen reden om u van uw stuk te laten brengen. Maak het niet erger door er veel nadruk op te leggen.

Geld: U weet heel goed hoe u het kaf van het koren moet scheiden, waardoor alleen mensen overblijven aan wie u wat hebt. Koester die en breng samen iets succesvols tot stand.

Gezondheid: Sociaal verkeer is goed voor uw gesteldheid. Ga eens na hoe het met mensen gaat die u al een tijd niet meer gezien hebt. Iemand zal verbaasd en verheugd opkijken als u contact opneemt.

 

 

 

 

Liefde: Kijk bij dat nieuwe contact door de façade heen, want er zit meer in het vat dan op het eerste gezicht lijkt. Laat u niet ontmoedigen, maar geef het het voordeel van de twijfel.

Geld: Er ligt een financiële meevaller in het verschiet. Leg daarvan wat opzij, want dat kunt u straks nodig hebben. Maak u niet druk om kleinigheden, stel liever uw verwachtingen bij.

Gezondheid: Thuis kan het heel gezellig worden als u zelf de zon laat schijnen. Maar als daardoor uw vrienden de deur plat lopen, kun u beter met uw geliefde op de vlucht slaan!

 

 

 

Liefde: Almaar doordouwen gaat zich uiteindelijk tegen u keren. Een beetje meer zen in uw bestaan zal u goed doen. Neem uitgebreid de tijd voor elkaar en geniet van intimiteit.

Geld: Uw ijver is legendarisch. Oefen u in het vinden van de juiste balans tussen actie en rust. Dure aankopen om de onvrede te verjagen is alleen oké als uw budget dat toestaat. Anders krijgt u spijt.

Gezondheid: Uw gezondheid kan wel tegen een stootje, maar het risico bestaat dat u roofbouw op uw lichaam pleegt. Voelt u zich lusteloos, ga dan eerder naar bed.

 

 

Liefde: Ga op zoek naar iemand met wie u over een relatieprobleem kunt praten. En daarna nog iemand. Net zo lang tot u helder voor de geest staat welke strategie u moet volgen.

Geld: U loopt met een plannetje rond dat maar niet van de grond wil komen. Waarschijnlijk bent u onzeker over hoe u het moet aanpakken, maar als het straks klaar is, bent u spekkoper!

Gezondheid: Voorjaarsmoeheid ligt op de loer. Deze week kunt u daar wat aan doen. Trek die sportschoenen aan, ga zwemmen of tennissen, u voelt zich meteen een stuk beter.

 

 

Liefde: U bent een stil watertje met diepe gronden, maar let eens op het vissertje dat aan uw waterkant zit. Die heeft u iets te vertellen. Dat kan uitgroeien tot een romantisch contact.

Geld: Denkt u dat een bepaalde situatie is opgelost? Denk dan nog eens na, want u ziet iets belangrijks over het hoofd. U bent soms genoodzaakt van standpunt te veranderen.

Gezondheid: Meegaandheid is niet uw grootste talent, maar toegeven dat u op het verkeerde spoor zit, kan u veel gedoe besparen. Dat komt voorkomt stress en maakt opgewekter.

 

 

 

Liefde: Durft u uw gevoelens voor iemand niet uit te spreken? Dat is niets voor u! Het lukt u wel dat op papier te uiten, dus schrijf het op en verstuur het. Zo moeilijk is dat niet.

Geld: Succes staat met hoofdletters in uw sterren, maar laat dat niet meteen naar uw hoofd stijgen, want dan werkt het als een boemerang. Te veel gretigheid wordt verkeerd begrepen.

Gezondheid: Naast uw schoenen gaan lopen door de complimenten die u ontvangt, is niet slim. Daarmee verspeelt u de goodwill weer en die spanning tast uw immuunsysteem aan.

 

 

 

 

 

Liefde: U hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar vindt het prettig daar af en toe eens mee te marchanderen. Op zich niet erg, maar neem geen risico.

Geld: De kantjes eraf lopen is niets voor u, maar deze week laat u toch dingen liggen die belangrijk genoeg zijn. Ook al hebt u geen zin, toch maar doen wat nu eenmaal gedaan moet worden.

Gezondheid: Het is toch heerlijk om aan het eind van deze week te kunnen terugkijken op het voltooien van dat vervelende klusje? Dat geeft een aangenaam gevoel door de dopamine die dan vrijkomt.

 

 

 

 

Liefde: U wilt meer vrijheid in uw relatie, terwijl uw partner juist de banden aansnoert omdat hij of zij geen greep kan krijgen op uw vrije geest. Speel uw spel met respect voor de ander.

Geld: U geniet ervan dat u voor een ander een (sympathiek) raadsel bent, maar daarmee zet u financieel ook wat op het spel. Dat dualisme hoort nu eenmaal bij u, maar beheers het.

Gezondheid: Geef deze week wat meer toe zonder de indruk te wekken dat u zich laat kooien. Dat zal niemand lukken, maar de overeenstemming bevordert uw lichamelijk welzijn.

 

 

 

 

Liefde : Probeer bij uw partner met uw handen te werken in plaats van met woorden. Gewoon op zijn hoofd leggen en dat gedurende een bepaalde tijd. Vraag daarna wat hij voelt.

Geld: Investeer met beleid en volg een betrouwbare en veilige route. Snel geld is even niet voorhanden, dus wees blij met de mogelijkheden die er gelukkig nog wel zijn.

Gezondheid: Heeft iemand u trouwens weleens gewezen op uw helderziende vermogens? Het kan zijn dat u mediamiek bent. Daarmee kunt u anderen helpen, maar natuurlijk ook uzelf. Probeer het maar eens.