Horoscoop – 2 mei t/m 9 mei

Uw horoscoop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefde

Soms klinken de blues door in uw hart en dan sluipt melancholie naar binnen, ook al schijnt de lentezon. Laat u niet belemmeren door herinneringen die u deprimeren.

Geld

Richt uw focus op een mooi, leuk en positief plan. Onderneem daarom iets waar uw hart naar uitgaat en wat al een tijdje in uw onderbewustzijn sluimert. Neem nu het initiatief.

Gezondheid

Laat alles maar op u afkomen en kies daaruit wat goed voor u is. Er zit vast iets heel bijzonders bij… als u goed kijkt. Kijk vooral naar wat u fysiek in een betere conditie brengt.

 

 

 

Liefde

De Stier ziet het nieuwe seizoen als een periode vol kansen, vooral op het gebied van de liefde. Er hangt een wat prikkelende en zwoele sfeer die wijst op verse erotiek. Laat die kans niet ontsnappen.

Geld

Voor de vakantie is het van belang de financiën op orde te brengen en een buffer te realiseren. Maak een spaarplannetje en geniet in de dure maanden volop van uw opgebouwde reserve.

Gezondheid

IJdelheid is u niet vreemd, dus ga een intieme vriendschap aan met uw spiegelbeeld, bijvoorbeeld door deze week een vastendag te plannen die uw lichaam stroomlijnt. U ziet snel resultaat.

 

Liefde

Die behoefte aan vrijheid moet even worden beteugeld. Het omgekeerde lijkt waar. U wordt gevangen in een net van zorg en plicht, maar daarmee doet u wel heel goed werk.

Geld

Als u zich met aandacht van belangrijke taken kwijt, ontvangt u daarvoor een beloning die u nooit zou verwachten. Dat vereist wel actie, ondanks alle afleiding en diverse verlokkingen.

Gezondheid

Dat frivole gedrag van de Tweeling verdient af en toe een tegenhanger en die komt u deze week tegen. Grijp die kans om uw eetgewoontes (definitief) aan te passen.

 

Liefde

Waardering alom. In de liefde kan het niet stuk en dienen zich nieuwe mogelijkheden aan. Deze week is doordrenkt van romantiek, ook (gedeeltelijk) op het werk. Wel voorzichtig zijn.

Geld

Op uw werk dragen ze u ook op handen, afgezien van die enkele engerd. Als u zich daar niets van aantrekt, maar uw eigen strategie volgt, kan succes niet uitblijven.

Gezondheid

Laat uw gereserveerdheid voor een keertje varen en wees bereid u in een avontuur te storten. Dat heeft een gunstig effect op uw geestelijke balans en daarmee kunt u de hele wereld aan.

 

Liefde

Beetje moeite met aanpassen aan de grillen van een geliefde? Het is niet eenvoudig om een nieuw ritme te pakken te krijgen, maar wel noodzakelijk. Ruimte nemen en geven is het devies.

Geld

Er liggen deze week pakken met werk op u te wachten en dat wordt alleen maar meer. Geen reden om te zuchten, maar steek de handen uit de mouwen en doe het met plezier!

Gezondheid

Geniet daarom volop van rust en afleiding die u ook nodig hebt, dan ben u er helemaal klaar voor als u straks stevig aan de bak moet. Voldoende slaap is essentieel.

 

 

 

Liefde

Uw gevoel voor rechtvaardigheid zit u soms in de weg. Soms vindt u het lastig, maar het werkt voor u als een zuiver kompas. Niet opgeven, u bent dichter bij het doel dan u denkt.

Geld

Men waardeert uw zorgzaamheid en uw aandacht, ook al valt dat niet altijd mee. Het vereist moed om nieuwe wegen in te slaan. Toch doen, ook al ziet u pas veel later resultaat.

Gezondheid

Pluk de zomerse vruchten die nu in de schappen liggen, want voldoende vitaminen houden u op de been en zorgen ervoor dat een virusaanval succesvol wordt afgeslagen.

 

 

 

Liefde

Als u denkt: waarom moet mij dat nou weer overkomen?, bent u niet alleen. Menig Weegschaal vraagt zich af waarom er opeens zoveel mis kan gaan en ook nog in zo’n korte tijd.

Geld

U doet uw best, maar het lukt soms niet. Het goede nieuws is dat deze periode snel voorbijgaat. Daarna lacht het geluk u weer toe. Zo gaat dat nou bij Weegschalen: op en neer.

Gezondheid

Zorgen kunnen een aanslag op uw gezondheid zijn. Fysieke inspanning is de beste remedie om de zinnen te verzetten. Een flinke wandeling, hardlopen of relaxen in de sauna.

 

 

 

Liefde

U krijgt een verdiend schouderklopje, maar dat compliment kan eindigen in een ontmoeting die u in verwarring kan brengen. Stel daarmee uw relatie niet in de waagschaal.

Geld

Doe een beroep op uw realistische talent. Neem een beslissing die u al lange tijd hebt uitgesteld. Die kan heftige gevolgen hebben, maar gelukkig vooral aangename.

Gezondheid

Houd het hoofd koel, ook al brengt de zon uw bovenkamer flink op hol. Uw neiging om uit de band te springen kan een wissel trekken op uw gezondheid en daar krijgt u later de rekening voor.

 

 

 

Liefde

Doe een beroep op iemand met fluwelen, maar krachtige handen. Een liefdevolle massage is een aanraking die eventuele strubbelingen wegwerkt en de intimiteit aanmerkelijk bevordert.

Geld

Is het wel verstandig loten te blijven kopen en te hopen op de jackpot? De kans is deze week veel te klein, besteed dat geld maar aan iets waar u werkelijk iets aan hebt.

Gezondheid

Aandacht voor uw fysiek is geen overbodige luxe. Alle lekkers van de afgelopen weken was een aanslag op uw gewicht. Doe eens een lesje fitness of Pilates.

 

 

Liefde

U wilt zo langzamerhand weleens weten waar u aan toe bent. Het antwoord komt snel. Tien tegen een dat het positief is en uw liefdesleven in een stroomversnelling kan brengen.

Geld

Let op uw brievenbus, neem alle telefoontjes aan en ga overal op af waar u iets van verwacht. Dan lacht het geluk u waarschijnlijk uitbundig toe. ’t Zal ook weleens tijd worden.

Gezondheid

Doe deze week een fysieke inspanning waar u eigenlijk een hekel aan hebt of tegenop ziet. Even de kiezen op elkaar, doorzetten en dan praten we daarna wel weer verder…

 

 

 

 

Liefde

 

U barst van de goede bedoelingen en leuke ideeën, maar nu is het tijd om te oogsten. Ga erop af! Doe dat met iemand die u na aan het hart ligt. Dat biedt perspectief.

Geld

U hebt steun van anderen nodig bij een risicovol project. Of u die krijgt is maar de vraag. Zet zoveel mogelijk op eigen kracht door. Trap deuren open die nu nog gesloten blijven.

Gezondheid

De Waterman is een levensgenieter die zich niet zoveel aantrekt van gezondheidsrisico’s, maar deze week mag het wel een beetje minder. Wees eens flink en zeg nee tegen die snacks.

 

Liefde

De voldoening die u krijgt na dat verbale onweer is heerlijk. Dan weet u dat u niet hoeft af te wachten, maar op eigen kracht meer kunt bereiken dan u voor mogelijk hield. Houd stand!

Geld

Dat ze u tegenwerken is niet vreemd voor u, maar dat u daar nu paal en perk aan gaat stellen is voor die ander nieuw. U bent assertief genoeg, maar het lontje moet worden aangestoken.

Gezondheid

Een platte buik is een droomwens die niet een-twee-drie in vervulling gaat. Daar moet u wel wat voor doen. Begin eens met oefeningen van tien minuten per dag.