Horoscoop 9 t/m 15 oktober

Wat zeggen de sterren deze week

 

Liefde: U zoekt warmte en vriendschap in uw contacten, maar het moet niet te ingewikkeld worden. Deze week gaat u vooral op zoek naar harmonie, schoonheid en avontuur. Het zal moeilijk voor u zijn om niet alleen voor het uiterlijk te gaan.

Geld: Als u met uzelf het beste voor hebt, dan handelt u niet impulsief, maar onderzoekt u eerst hoe een zakelijke relatie in elkaar steekt. Daarmee voorkomt u problemen en verdriet.

Gezondheid: Vermijd riskante waaghalzerij, want u zoekt nadrukkelijk het plezier op, met alle eventuele gevolgen van dien. Bij twijfel niet inhalen nu het met uw gezondheid beter gaat.
 

 

Liefde: Deze week is jaloezie actueel. Vooral als u een beweeglijke partner hebt. Probeer uw machtswellust te temperen. Zo zit u niet in elkaar, maar er soms aan denken, helpt u op de goede weg.

Geld: Het is geen goed idee om enveloppen met rekeningen op te stapelen en te hopen dat ze verdwijnen. Maak liever een verstandig plan om ze een voor een af te handelen.

Gezondheid: Als u negatieve energie geen ruimte biedt, staat u meer open voor de realiteit en die biedt u meer houvast. Richt uw focus op een ideaalbeeld en volg dat spoor.
 

 

 

Liefde: Het wordt een warme week. De warmte zit in uw hart, want u kunt veel voor mensen betekenen. Niet alleen voor dat ene leuke type, maar ook voor een eenzame oudere.

Geld: Bedenk wel dat u niet van uw goedertierenheid laat profiteren, want daarmee doet u uzelf geweld aan. Vrienden rekenen op u als ze in de knoop zitten, want u kunt die ontwarren.

Gezondheid: Uw neiging tot een bepaalde verslaving is lastig, maar met wilskracht en af en toe een beloning kunt u uw zelfbeheersing stimuleren. Dat geeft meer bevrediging.
 

 

Liefde: Deze week wordt niet de meest vrolijke, maar als u er kleur aan weet te geven, dan is het toch nog feest. Dat doet u door u open te stellen, uit te gaan en te (be)leven.

Geld: U koestert zuinigheid, maar u wilt ook de beste kwaliteit. Dat gaat goed samen, want duurzaam levert uiteindelijk een besparing op. Dat dilemma pakt tenslotte goed uit.

Gezondheid: Trek erop uit! Als u daarbij uw fysieke eisenpakket enigszins naar beneden bijstelt, wordt het pas echt gezellig. Laat de teugels maar vieren en zet de bloemetjes buiten.
 

 

Liefde: Met uw excentrieke karakter loopt u veel gekken en dwazen tegen het lijf. Vaak brengen ze complicaties met zich mee. Houd ze op gepaste afstand, want ze zijn gevaarlijk. 

Geld: Kritisch blijven op uw bestedingen! Houd uw spontane uitgaven binnen de perken en geef niet te veel weg. U hebt dat niet nodig, want u bent heus al populair genoeg.

Gezondheid: Dat extra pondje (of is het al een kilootje?) smeekt erom te worden weggewerkt. Een weekje wegblijven van snoep en snacks doet al wonderen voor uw gewicht.
 

 

Liefde: Er wacht iemand op u. Er is de komende veel week te beleven en te genieten als u uzelf een zetje geeft en elke kans aangrijpt om uw leven te verrijken met positieve opwinding.

Geld: Zit u krap en verlangt er toch naar iets te kopen? Kijk eens in de kringloopwinkel, waar u waarschijnlijk iets aantreft wat weinig kost en uw kooplust toch bevredigt.

Gezondheid: Met wierook en kaarsen in uw huiskamer wilt u de boze buitenwereld afsluiten. Heerlijk en goed voor uw innerlijke rust, wat zal doorstralen naar uw lichamelijk welbevinden.
 

 

 

Liefde: Wat kunt u hard van stapel lopen! Soms bent u niet te temmen. Wees de komende week wat minder ongeremd en beheers u in de liefde. Anders suist u aan uzelf voorbij.

Geld: Als u iets ziet wat u bevalt, wilt u het meteen hebben. Af en toe pas op de plaats maken, brengt rust en overzicht. Enige zelfbeheersing siert u en en is een prettige besparing.

Gezondheid: Mercurius is uw gezondheidsplaneet en dat is gunstig, want die heerst over dunne darm, longen, armen en de ademhaling. Duursporten is te overwegen. Zorg voor frisse lucht.
 

 

 

Liefde: U hebt nu veel behoefte aan liefde. Eigenlijk bent u onverzadigbaar. En als u niet voldoende liefde krijgt, gaat u te veel eten. U hebt liever een goede en vaste relatie dan onzekerheid.

Geld: Ga niet over een nacht ijs als u droomt van een nieuwe aanschaf. Over een week denkt u er misschien anders over en dan hebt u de centen nog steeds lekker in uw zak.

Gezondheid: Als u voor een grote spiegel gaat staan en u inspecteert nauwkeurig uw hele lichaam, ontdekt u iets waar u wat extra aandacht aan moet en wilt besteden. Dat stelt u gerust.
 

 

Liefde: Verwacht niet dat een contact net zo goed met woorden is als u. Bekijk ook eerst of die ander net zo van afwisseling houdt. Zo niet, dan gaat u zich vervelen, wispelturig als u bent.

Geld: Concentreer u op datgene waar u goed in bent. Hebt u bijvoorbeeld al ontdekt hoe goed u kunt schrijven? Tweelingen zijn woordkunstenaars. U kunt er geld mee verdienen.

Gezondheid: Blijf niet te lang doorlopen met rugklachten, maar breng een bezoek aan een specialist. Ga ook eens na of het fysieke probleem misschien een psychische oorzaak heeft.
 

 

Liefde: U hebt de neiging uw gevoel te verbergen omdat u zich kwetsbaar voelt. Dan hoopt de liefdesenergie zich op, tot die tot een uitbarsting komt. Probeer uw geliefde niet te bezitten. 

Geld: Zet eens op een rijtje wat uw kwaliteiten zijn en etaleer die zonder gêne. Met wat lef en bravoure kunt u een goudadertje aanboren waar u veel plezier aan kunt beleven.

Gezondheid: U hebt vast een slechte gewoonte waar u graag vanaf wilt, maar u weet niet hoe. Vraag hulp en steun en zet de knop in uw hoofd resoluut om. Dan gaat het lukken.
 

 

Liefde: Wat gebeurt er als u even niet de koning(in) van het bal bent? Juist, dan knijpt u ertussenuit, op zoek naar nieuwe verering. Wel avontuurlijk, maar ook een glibberig pad.

Geld: Zoek de balans tussen geven en nemen. Een lesje in bescheidenheid zet u wel weer met beide benen op de grond. Dan geniet u van wat u hebt en niet van wat u verlangt.

Gezondheid: Seks is voor u belangrijk, want u tintelt over uw hele lichaam, maar tussen de lakens wilt u deze ook uitdelen. Dat kan weleens wat minder prettige wrijving geven.
 

 

Liefde: Uw verwachtingen ten aanzien van uw geliefde zijn hooggespannen. Experimenteer eens met soepelheid en neem wat meer afstand. Dat zal de dynamiek ten goede komen.

Geld: Zorgen voor de dag van morgen kan zinloos zijn, want u leeft vooral vandaag. Maar visualiseer wel een veilige financiële haven en vaar daar rustig naar toe. Iedere dag een klein stukje.

Gezondheid: Maak een afspraak met uzelf om iedere dag een flink stuk te wandelen (als u geen jogger bent) en u krijgt weer een helder hoofd plus interessante ideeën.