Horoscoop 9 t/m 15 april 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: De maansverduistering van de 15e heeft duidelijk invloed op uw liefdesleven en andere relaties. Ze worden op de proef gesteld en dan zal blijken wat ze waard zijn. Blijf zo opgewekt mogelijk in die humeurige omgeving.

Geld: Uw scenario voor deze week bestaat er vooral uit u door een stapel papierwerk heen te worstelen om alles op orde te krijgen. Besteed vooral aandacht aan kleine details die u gemakkelijk over het hoofd ziet.

Gezondheid: Uw gevoeligheid kan invloed hebben op de manier waarop u in bepaalde situaties handelt. Verzamel daarom mensen om u heen die u kunnen steunen en voorzien in uw behoeftes.

 

Liefde: U bent bereid anderen te helpen en in ruil ontvangt u liefde die zich op een opmerkelijke manier kan manifesteren. U gaat een verbintenis aan die u en de ander(en) in de toekomst vooruit kan helpen.

Geld: Ontmoet daarom deze week zoveel mogelijk mensen en ontplooi daar uw professionele capaciteiten. Dat zal u geen windeieren leggen. Een echte vriend zal u een verzoek niet weigeren.

Gezondheid: Let wel op uw gezondheid door niet te veel te snoepen. De zomer lonkt al met visioenen van zonovergoten stranden. Daar wilt u niet aan dat snaaien worden herinnerd.

 

Liefde: Aan mensen die te veel van u eisen heb u nu geen behoefte. Zeg gerust ’nee’ als hun bemoeizucht u in de weg staat. Eerlijkheid en integriteit is de sleutel tot het maken van de juiste keuzes en beslissingen.

Geld: Uw honger naar kennis en informatie brengt u op een pad waar u nieuwe contacten legt. Zoek naar een formule die u in donkere tijden van dienst kan zijn. Wees niet te bescheiden om hulp van anderen te vragen.

Gezondheid: Uw zenuwstelsel is uw zwakke plek, dus zorg deze week voor een goede afstemming tussen dynamiek en weldadige rustmomenten.

 

Liefde: In emotioneel opzicht gaat het deze week op en neer. Uw neiging om begerig en sentimenteel te zijn, kan u parten spelen. U bent niet de gemakkelijkste. Betrek anderen in uw dadendrang, want dat kan ook op het gebied van de romantiek bijzondere gevolgen hebben.

Geld: Creatieve projecten lijken stabiel en zeker. Praat met de juiste mensen en u maakt flinke stappen voorwaarts.

Gezondheid: De Kreeft is een harde werker, pleegt vaak roofbouw op zichzelf en denkt onmisbaar te zijn. Drijf uzelf niet tot het punt waarop uw gezondheid in het gedrang komt.

 

Liefde: Iemand kan zich vreemd gaan gedragen, waardoor u zich rebels opstelt. Dat kan de relatie nogal verstoren. Blijf bij uw standpunten, maar probeer de ander ook te begrijpen.

Geld: Er zijn veranderingen op het financiële vlak in aantocht. Die bepalen welke richting u uit wilt. Deze week kunt u een doorbraak verwachten als persoonlijke triomf. Voorkom dat u een prima idee met de verkeerde deelt.

Gezondheid: Lage rugklachten zijn de Leeuw niet vreemd. Deze hebben vaak een psychologische oorzaak doordat ze zich vertillen aan te veel taken die hun ego oppoetsen.

 

Liefde: Uw energieke aanpak kunt u aanwenden voor wat u maar voor ogen staat. Eventuele barrières in zaken en de liefde zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deuren gaan open!

Geld: U toont anderen hoe getalenteerd u bent. Thuis kunt u verbeteringen aanbrengen. Maak daar tijd voor vrij. Ook vrijwilligerswerk kan u bevrediging geven. Het brengt u in contact met mensen die uw sprankelende verbeeldingskracht waarderen.

Gezondheid: Veel Maagden zijn al vegetariër en als u nog steeds een carnivoor bent, is het te overwegen een vleesloze dag per week te introduceren.

 

Liefde: Er kunnen zich strubbelingen met partner of vrienden voordoen. Blijf direct, maar diplomatiek om op hun steun te kunnen blijven rekenen. U hebt behoefte aan actie en opwinding, dus ga erop uit en omarm het avontuur.

Geld: U kunt veel van uw omgeving leren. U bent  benieuwd wat anderen doen zodat u daar veel van kunt opsteken, waarmee u inspiratie krijgt uw inkomsten op te vijzelen.

Gezondheid: Neem rustig de tijd om eens na te denken. Het liefst alleen in de natuur. Zodra u relaxt, zult u een nieuw licht kunnen werpen op een donker aspect in uw leven. 

 

Liefde: U kunt veeleisend zijn en dat is van invloed op uw liefdesleven. Probeer wat plooien recht te strijken. Besteed aandacht aan uw uiterlijk en u zult mensen als een magneet aantrekken.

Geld: Als zich een aantrekkelijke aanbieding aandient, investeer dan niet impulsief, maar ga nauwgezet na of het wel bij u past. Bij twijfel is uitstel de beste beslissing. Dat lukt alleen als u uw begerigheid in toom houdt.

Gezondheid: Verdeel uw energie verstandig bij nieuwe ontmoetingen. Ze kunnen u een prima humeur bezorgen, waarmee u geluk voor uzelf kunt afdwingen.

 

Liefde: Houd voor ogen dat u verdient waarvan u vindt dat het u toekomt. Laat u daarbij niet uit het veld slaan door nare opmerkingen van een geliefde, maar blijf opgewekt. Krijgt u niet de reactie die u wenst, vraag dan een verklaring.

Geld: Als u investeert in de samenleving kunt u op een beloning rekenen. Hoe u dat doet, beoordeelt u zelf, maar het vereist wel initiatief.

Gezondheid: Vermijd gedoe en kies voor gezelligheid. Het weekend is uitermate geschikt om vrienden en familie om u heen te verzamelen. Saamhorigheid heeft een herstellend vermogen.

 

Liefde: U wilt graag wedijveren, maar nu even niet. Het is tijd voor een wijntje en vertier. Uw kleurrijke manier om u te uiten wordt door anderen gewaardeerd, dus maak daar gebruik van om harmonie te scheppen.

Geld: Mocht u nog snel voor het sluiten van de markt een zakelijke overeenkomst willen sluiten, doe dat dan schriftelijk. Een mondelinge toezegging is snel vergeten.

Gezondheid: Kinderen en oudere mensen vragen wat extra aandacht. Let goed op signalen die kunnen duiden op een sluimerend ziektebeeld. Stuur ze dan meteen maar door naar de huisarts. 

 

Liefde: U kunt bijzonder overtuigend zijn en de sympathie van mensen winnen. Leg daarom uw kaarten gewoon op tafel. Romantiek kan heet en gevaarlijk zijn. Draai anderen geen rad voor de ogen en speel geen sluwe spelletjes.

Geld: Kijk er niet van op als iemand in deze periode om hulp vraagt in een penibele geldkwestie. Denk eerst goed na over de gevolgen van uw eventuele steun.

Gezondheid: Het valt u moeilijk optimistisch te blijven als u niet precies weet waar u aan toe bent. Naarmate de week vordert, krijg u meer inzicht en gaat u u meer op uw gemak voelen. 

 

Liefde: Uw emotionele motor draait op hoge toeren. Misschien moet u nieuwe wegen inslaan om uw liefdesdoel te bereiken. Romantiek is emotioneel uitputtend, maar gelukkig is er iemand die dol op u is.

Geld: U hebt zin om u met geheime activiteiten bezig te houden, maar brandt uw vingers niet aan een onderneming of financieel avontuur. Succes is in aantocht, ook al denkt u dat het u aan tijd ontbreekt.

Gezondheid: Aan onzekerheid hebt u niets. Dat vreet aan uw zelfvertrouwen. Neem het roer van uw leven in eigen hand en bepaal een duidelijke koers. U kunt het.