horoscoop

Horoscoop 9 t/m 15 september 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Anderen zien u als grappig en charmant maar dat voordeel kunt u kwijtraken als u uw hand overspeelt. Wees niet te zelfverzekerd. Dat gaat zich op den duur tegen u keren. Geld: U kunt een rondedansje maken, want u hebt het gevoel dat het u voor de wind gaat. Weersta de verleiding te denken dat alles vanzelf wel uw kant op komt. Gezondheid: Ga uw boodschappenlijstje nog eens kritisch na en streep de artikelen door waarvan u weet dat ze niet goed voor u zijn.

KREEFT
Liefde: Als u zich emotioneel blootgeeft maakt het niet uit wat anderen denken. U bent beter af als u uw kwetsbaarheid toont. U bent erg bezig met de behoeftes van iemand, maar vergeet die van uzelf niet. Geld: De maanstand heeft invloed op uw banksaldo. Een plotselinge uitgave is niet verontrustend. U gaat verstandig met uw geld om. Gezondheid: Put uw energiereserves niet uit want dan schrikt u van uw spiegelbeeld. Stel iets uit wat ook kan wachten. Dat vermindert de druk.

LEEUW
Liefde: Er is niets op tegen om uzelf op de eerste plaats te zetten, zolang u maar luistert naar de wensen van uw geliefde en die ook honoreert. Geld: Communicatie is een wisselwerking. Let goed op de signalen die daarin verborgen zitten. Die wijzen u de weg naar een goede verstandhouding en snellere successen. Gezondheid: Dit is een prima week om uw emoties te analyseren. U kunt zich daarbij op gevaarlijk terrein begeven als uw motieven louter egocentrisch zijn.

MAAGD
Liefde: Onuitgesproken woorden hebben atijd veel meer meer kracht, simpelweg omdat ze geheim worden gehouden. Pas overigens op, een misverstand ontstaat heel gemakkelijk als u een verkeerde inschatting maakt. Luister daarom zorgvuldig naar alle gezichtspunten. Geld: Bespreek de belangrijkste elementen met hen die met u willen samenwerken om een positieve verandering te realiseren. Zoek vooral naar de overeenkomsten die er zijn. Gezondheid: Zorg bij het sporten voor uw veiligheid, want u blijkt best wel blessuregevoelig te zijn. Doe daarom dus vooral niet te veel onvoorzichtige dingen.

WEEGSCHAAL
Liefde: Goede vrienden helpen u uit een benarde situatie. Dat kan een betekenisvol moment zijn om uw gevoelens over liefde te delen. Geld: Is uw agenda leeg, zorg dan voor afspraken. Dit kan een gezellige en succesvolle week gaan worden als u contact met relaties opneemt die u al een hele tijd niet sprak. Gezondheid: Het opwarmen van sommige voedselsoorten kan uw gezondheid nadelig beïnvloeden, dus ga na welke dat precies zijn om klachten te voorkomen.

SCHORPIOEN
Liefde: U hoeft uw gevoelens niet te verloochenen, maar hoe minder u zegt, des te meer controle u behoudt in uw relatie. Denk na wat het effect van uw woorden kan zijn. Geld: U bent geneigd uw mond voorbij te praten maar dat kunt u professioneel houden. Behoud uw zelfbeheersing, want uw werk komt op de eerste plaats. Gezondheid: Afslanken zit voor 90% tussen uw oren. Werk aan uw mentale kracht om te bereiken wat u op de weegschaal wilt zien.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Als u wegdrijft op de wolken van uw fantasie, probeer dan weer met beide benen op de grond te komen. Houd u aan de feiten. Dan valt alles vanzelf op precies de juiste plaats. Geld: Een financiële crisis van een dierbare dwingt diegene tot verandering of een andere strategie. Uw nuchtere advies is daarbij welkom. Gezondheid: U stemming is opgewekt maar u probeert het nog leuker te krijgen. Daarbij kunt u nogal uit de band springen. Realiseer u wat de gevolgen zijn.

STEENBOK
Liefde:
Een kritische benadering van uw geliefde kan voortkomen uit een ongemakkelijk gevoel. Ga eerst grondig na wat u dwarszit of waar u bang voor bent voordat u ontploft. Geld: Op uw ijver is niets aan te merken, want u weet dat het tijd is om uw carrière in een hogere versnelling te schakelen. Faalangst kan een dieper liggend probleem blootleggen. Gezondheid: Spanningen onderdrukken is niet slim. Zing, dans, loop hard of schreeuw (als niemand u kan horen).

WATERMAN
Liefde: Er kan een beroep op u worden gedaan als mantelzorger. De aandacht die u schenkt wordt erg gewaardeerd. Dat kan een intieme band alleen maar versterken. Geld: Het lijkt erop dat alles soepel verloopt maar een  confrontatie met iemand kan u van uw stuk brengen. Als u ergens niet zeker van bent, vraag een verklaring. Gezondheid: U hebt een plan voor de lange termijn om uw gezondheid en conditie te ver-beteren, maar hoe staat het met de uitvoering?

VISSEN
Liefde: Uw gevoelige ziel kan een optater krijgen als u opeens verwijten krijgt waar u van schrikt. Dat is een oprisping van onverwerkte gevoelens. Blijf er kalm onder. Geld: U wilt best een teamspeler zijn en u bent voldoende gedisciplineerd, maar u wilt geen concurrentiestrijd. Het bevalt u niet dat anderen met de eer gaan strijken. Gezondheid: Een kruidenkuur kan een oplossing zijn voor een kwaaltje dat u niet kan duiden. Zo’n kuur is overigens sowieso een goed idee.

RAM
Liefde: U denkt positiever over het leven. Het is net alsof u uit een diepe slaap ontwaakt door het aanfloepen van het licht. Maar dat is geen reden om meteen flink te gaan overdrijven. Geld: Maak gebruik van uw mentale helderheid om u op uw doelstellingen en carrière in de buitenwereld te concentreren. Gezondheid: Als u zich verliest in een draaikolk van activiteiten, is het beter om wat gas terug te nemen zodat u niet doordraait. Zorg voor een geleidelijke vooruitgang.

STIER
Liefde: Voeren twee aspecten van uw persoonlijkheid oorlog? Verwacht niet snel een winnaar. Hoe meer u vasthoudt aan de huidige situatie, des te moeilijker een keuze wordt. Geld: Wie werk zoekt maakt nu kans op een droombaan. Wie al een baan heeft kan op promotie of waardering rekenen. Gezondheid: U verspilt kostbare energie als u probeert een uitweg uit een dilemma te vinden. Een oplossing komt vanzelf op uw pad als u openstaat voor veranderingen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen