×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 9 t/m 15 oktober 2019

Horoscoop 9 t/m 15 oktober 2019
11.10.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Iemand werkt u op de zenuwen of zit u op de huid. Als u zwak in uw schoenen staat laat u zich beïnvloeden. Daar schiet u weinig mee op. Maak er korte metten mee. Geld: Concentreer u op zaken die u hebt laten verslonzen. Begin met wat u het moeilijkst vindt. De rest volgt vanzelf. Dat geeft een opgeruimd gevoel. Gezondheid: Als veranderingen in uw leefwijze noodzakelijk zijn, is dit het moment om de knoop door te hakken en daarmee te beginnen.

KREEFT
Liefde: U beschermt uw gevoelige inborst soms door bot te zijn, maar het kan ook een tweede natuur worden en dan moet u oppassen dat u mensen daarmee niet van u vervreemdt. Geld: Vriendelijkheid is een fantastisch smeermiddel. Maak u niet al te druk over een deadline. Laat de tijd het werk voor u doen. Gezondheid: U bent gevoelig voor de wisseling van de jaargetijden. Dat kan uw stemming sterk beïnvloeden. Kies voor licht en frisse lucht en staal uw spieren.

LEEUW
Liefde:
Als u iets voor uw partner wil verbergen dan moet u dat zorgvuldig doen, anders zijn de gevolgen niet gezellig. Overweeg of het beter is om de waarheid te vertellen. Geld: Als het lijkt alsof het goud is dat er blinkt kunt u zich laten verblinden. Dat kan van korte duur zijn. Gezondheid: Uw positieve instelling helpt u door fysieke zwakte heen. Die mentale kracht versterkt de weerstand die u in de herfstige periode nodig hebt.

MAAGD
Liefde:
Concentreer u op de oorzaak van uw gevoelens. Dan zullen die zich versterken, wat kan zorgen voor emotionele genezing. Dit geeft u een helder inzicht waar u mee verder kunt. Geld: Laat u door niets afleiden en ga recht op uw doel af. De sterren staan gunstig. Gezondheid: U weet wat nodig is om uw conditie op peil te houden maar hikt er tegenaan. Doorbreek de impasse. Raap uw moed bijeen of trek de stoute schoenen aan.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Deze week is bij uitstek geschikt om met uw beminde iets te doen waar u echt zin in hebt, maar wat u al veel te lang hebt uitgesteld. Is het iets wat u eigenlijk niet durft? Dan is het tijd om er tegenaan te gaan. Geld: Het gaat in financieel opzicht de goede kant op. De zon schijnt in uw geldhuis. Dat betekent volop kansen om ’t banksaldo te spekken. Een geschikt moment om een project te beginnen. Gezondheid: U bevindt zich in een plezierpiek die maar blijft doorgaan. U bent bezig met de genoegens van uw lichaam. Dat geeft u een stralend imago.

SCHORPIOEN
Liefde:
U bent op zoek naar innerlijk evenwicht. Dat is geen gemakkelijke opgave. U maakt zich soms onnodig zorgen. Geld: Achterover leunen en denken dat het wel goed komt kan in uw nadeel werken. Stel u dienstbaar op aan iemand die uw steun nodig heeft. Gezondheid: Onrust kan u lichamelijk beïnvloeden. Daarom is extra inspanning nodig om via uw lichaam uw hoofd leeg te maken. Fanatiek bewegen ontspant.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U krijgt tips van of u wordt voorgesteld aan iemand die meer voor u kan betekenen dan u op het eerste gezicht zou denken. Sta open voor nieuwe contacten. Geld: Doe een aankoop waarover u twijfelt. Het is onverstandig u daarbij in de schulden te steken, maar u bent creatief genoeg om er een oplossing voor te vinden. Gezondheid: Het is geen goede week om riskante avonturen aan te gaan. Vermijd gevaar en blijf uit de buurt van ’enge’ mensen.

STEENBOK
Liefde:Met halsstarrig bij uw standpunt blijven bereikt u niets. Zet uw hakken niet in het zand en glimlach. Kies voor een compromis. Geld: U krijgt de mogelijkheid doelbewust te werken en uw aangeboren leidinggevende en organisatorische talenten te tonen. Zet u schrap. Gezondheid: Een blokkade kunt u slechten door iedere dag enkele minuten te mediteren. Daarmee trekt u alles vlot en stroomt de energie de goede kant op.

WATERMAN
Liefde:
U kunt niet altijd rekenen op de loyaliteit van een ander. U zult het zelf moeten doen. Met uitstelgedrag vergroot u de problemen. Geld: Arrogant gedrag biedt geen uitkomst. Werk samen en kijk uit naar nieuwe kansen, want die extra inkomsten kunt u goed gebruiken. Gezondheid: Uw doelstelling om voor het eind van het jaar een bepaald resultaat op fitnessgebied te behalen vraagt om toewijding. Anders lukt het niet meer.

VISSEN
Liefde:
Verzamel mensen om u heen die u graag mag. Daar bent u goed in. Hou uw ogen en oren open voor romantische momenten. Geld: U kunt het gat in uw hand dichten, al moet u daar zelfdiscipline voor opbrengen. Schrap uw wensenlijstje. U kunt er echt wel zonder, al denkt u van niet. Gezondheid: Probeer door ontspanningsoefeningen de dingen weer in het juiste perspectief te zien. Dan krijgt u de rust waar u behoefte aan hebt.

RAM
Liefde:
Voorkom dat u in een sleur terechtkomt. Let niet op de minpunten van uw partner maar besef wat de pluspunten waren die u destijds zo bevielen. Geld: U ontvangt signalen die u niet kunt verklaren. Neem de tijd om een en ander in financieel opzicht op een rijtje te zetten. Dan wordt het u vanzelf duidelijk. Gezondheid: U voelt zich niet topfit maar dat is een tijdelijke dip. Met voldoende slaap en een rustig tempo houdt u het vol totdat de energie terugkomt.

STIER
Liefde:
Het is onmogelijk om met iedereen door één deur te kunnen blijven gaan. Soms moet u afscheid nemen. Dan houdt u ruimte over voor wie iets aan uw leven toevoegt. Geld: U bent productief. Gebruik die flow voor administratieve klusjes. Wie een baan zoekt heeft nu prima vooruitzichten. Gezondheid: Uw darmen hebben het soms zwaar te verduren. Hou daar rekening mee bij het samenstellen van uw menu. Zorg voor variatie en voldoende vezels.