horoscoop

Horoscoop 9 t/m 15 december 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U bereikt het meest met compromissen. Dan hebben uw partner of familielid en u straks beiden het idee winnaar te zijn.
Geld: Een aanbod kan het begin zijn van serieuze onderhandelingen. Maak uw verhaal niet mooier dan het is, anders loopt u het risico dat u uw hand overspeelt. Gezondheid: Wacht niet met het maken van goede voornemens over uw gezondheid tot het eind van het jaar. U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

KREEFT
Liefde: U bent in de stemming voor liefde en als u zich daarop concentreert, krijgt u volgens de spirituele wetten wat u toekomt. U bent niet zelfzuchtig, maar kunt dat wel weer worden. Geld: Geef niet te snel geld uit, al is de verleiding bij het bekijken van die schitterende etalages groot. Stel uw financiële intuïtie op scherp. Gezondheid: Het is helaas geen tijd voor borrels, visites en feestjes. Compenseer dat gemis met tijd om te relaxen.

LEEUW
Liefde: Singles kunnen nu kiezen voor een serieuze relatie of voor ’lang leve de lol’. De feestperiode biedt toch nog kansen, dus grijp ze! Geld: Gebruik uw creativiteit constructief. Kies voor actie. Dit vereist vastbeslotenheid, maar het resultaat mag er zijn. Steek de handen uit de mouwen. Gezondheid: Bent u in een vrolijke bui, dan negeert u gemakkelijk uw fitnessregime. Blijf actief en wissel vermaak af met tijd om te werken aan uw conditie.

MAAGD
Liefde: U kunt serieus uit de hoek komen, maar uw geliefde voelt zich senang genoeg om het kind in zichzelf los te laten. Dat zou u ook eens kunnen doen… Geld: U wilt uw leidinggevende capaciteiten tonen, maar niet iedereen is daarvan onder de indruk. Met zelfvertrouwen kunt u een klus klaren. Gezondheid: U staat aan de vooravond van een psychologische doorbraak die u in staat stelt om af te rekenen met een herinnering of een oud trauma.

WEEGSCHAAL
Liefde: Verspil geen tijd met denken dat uw inspanningen in de liefde niet worden gewaardeerd. U krijgt erkenning als u stopt met wachten tot ze worden opgemerkt. Geld: Uw ideeën worden op de proef gesteld. Optimisme is bewonderenswaardig, maar dwing uzelf er iets haalbaars van te maken. Gezondheid: Dagelijkse gezichtsmassages zijn niet alleen aangenaam, maar stimuleren ook de bloedsomloop en u ziet er fris uit.

SCHORPIOEN
Liefde: Toon zelfvertrouwen om iemand te imponeren, maar overdrijf dat niet. De juiste weg is het goede voorbeeld geven en de ander daarop te laten reageren. Geld: Het werk dat u hebt verricht is nu bijna klaar om aan de wereld te tonen. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar vraag u wel af of de tijd echt al rijp is. Gezondheid: Voelt u zich niet zo lekker, dan is het goed om na te gaan of daar een onenigheid met een dierbare aan ten grondslag ligt.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Golven van heftige gevoelens kunnen u overspoelen. Dat wijst niet op een vervelende week, maar betekent wel dat uw liefdesleven extra aandacht verdient. U wilt buiten de gebaande paden treden. Geld: Beheer uw tijd en geld voorzichtig. Bewustwording combineren met uw bedoelingen verhoogt uw kans op succes. Die route leert u veel over uzelf, maar het bereiken van uw doel is pas echt bevredigend. Gezondheid: U straalt optimisme uit. Dat heeft een gunstig effect op uw conditie. Hou dit vast en u gloeit straks als een kerstster.

STEENBOK
Liefde:
Wees niet te autoritair, u zou anderen daardoor minderwaardig kunnen laten lijken. Bescheidenheid levert meer op. Als teamspeler scoort u mooie punten in de liefde. Geld: Als er financiële verstoringen optreden, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ze zijn van korte duur. Met wat geduld lost u ze op. Gezondheid: De antivirusmaatregelen zijn niet prettig, maar u beseft gelukkig dat ze noodzakelijk zijn en past goed op uzelf en op anderen.

WATERMAN
Liefde: Uw zin doordrijven geeft spanning. U kunt doen alsof u zich daar niets van aantrekt, maar drammen is dom. Met buigzaamheid herstelt u de harmonie. Geld: U kunt er niet tegen als anderen uw enthousiasme temperen. Samenwerking hebt u nodig om te realiseren wat u voor ogen staat. Gezondheid: Tijd om de balans op te maken over wat er is terechtgekomen van uw voornemens om gezonder te gaan leven.

VISSEN
Liefde: Het is veel aangenamer om intimi te betrekken bij uw probleem dan op eigen houtje te proberen uzelf uit het moeras te sleuren. Geld: In deze gemoedstoestand kunt u snel een roekeloze beslissing nemen die u op kosten jaagt. Liefdadigheid is nobel, maar hou het binnen de perken. Gezondheid: afreageren met sport is uitstekend, maar u kunt er zo fanatiek in zijn dat u de kans loopt op een blessure. Een tandje lager is een beter idee.

RAM
Liefde: U kunt blokkades in de liefde opruimen als u er serieuzer mee omgaat. Het is een signaal dat u uw gedrag zult moeten aanpassen.
Geld: U blijft ambitieus en werkt hard, maar er is gelukkig nog voldoende tijd voor plezier. Zorgvuldigheid in de communicatie met leidinggevenden is belangrijk. Zeg wat u denkt. Gezondheid: Dit is de maand waarin de kilootjes er aan komen vliegen. Noteer uw gewicht en vergelijk dat weer met dat van na de kerst.

STIER
Liefde: U staat pal achter uw opvattingen, maar er zijn verschillen om met uw geliefde te bespreken. Vat kritische vragen niet meteen op als een persoonlijke aanval. Geld: Uw werklust wordt beloond en uw innemendheid speelt daarbij een rol. Dat kan een reden zijn om buiten de normale sfeer extra inkomsten te zoeken. Gezondheid: Let op uw rug en knieën bij fitness of sjouwwerk. Een verkeerde beweging kan u tot en met de kerst parten spelen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen