Horoscoop 8 t/m 14 januari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

 

Liefde  U loopt al een tijdje rond met iets wat u dwars zit. De enige mogelijkheid om daar wat aan te doen, is erover praten. Het maakt niet uit met wie, zolang u die persoon maar kunt vertrouwen.

Geld: Mars bevindt zich in uw tiende huis en dit betekent dat u actief aan de slag gaat. U legt zo de basis voor succes en als u bereid bent de schouders eronder te zetten, gaat uw carrière als een speer.

Gezondheid: U moet mentale en fysieke kracht opbouwen om activiteiten die u onderneemt tot een goed eind te brengen. Daarvoor is discipline nodig, maar daarover beschikt u gelukkig in ruime mate. Sport regelmatig.

 

 

Liefde:  U komt er snel achter wat er aan de hand is als u duidelijke vragen stelt en assertief reageert. Daarbij moet u uw menslievendheid of uw weerzin om iemand te kwetsen maar even opzij zetten. 

Geld: Iemand speelt een spelletje met u en het is maar de vraag of u dat zelf in de gaten hebt. Wees op uw hoede als u iemand ontmoet die zogenaamd het beste met u voorheeft, maar een geheime agenda heeft.

Gezondheid: U bent omgeven door positieve energie en uw zelfvertrouwen groeit met de dag. U komt in een rustiger fase en kunt  tevreden terugkijken op wat u bereikt hebt.

 

 

Liefde:  De zon schijnt zo in uw hart dat geneigd bent uw reserves opzij te zetten en u in te laten met een figuur die u in de gaten moet houden. Enige achterdocht is nodig om teleurstelling te voorkomen.

Geld: Maak van de gelegenheid gebruik om oude schulden te vereffenen en grijp kansen om uw financiën veilig te stellen. U kunt nu de basis leggen voor een onbezorgde toekomst.

Gezondheid: Pas in de wintermaanden op voor klachten aan rug en gewrichten. Het zijn vooral de gezondheidsproblemen van iemand in uw naaste omgeving die u zorgen baren. Blijf in contact met vrienden en familieleden.

 

 

Liefde:  Na een korte periode van onmin kunt u er met uw charme voor zorgen dat u geliefde weer als was in uw handen is. Denk niet dat u daar niets voor hoeft te doen, want dat is een pijnlijk misverstand.

Geld: Als u uw talenten om sexy en verleidelijk voor de dag te komen, uitbuit en met leuke plannen op de proppen komt, blijft het goed gaan. Daarvoor moet u wel uw vooringenomenheid opzij zetten. Ook dat is een kunst die u beheerst.

Gezondheid: Uw gewrichten verdienen de volle aandacht. Denk daarbij vooral aan uw knieën. Te veel belasten kan vervelende klachten veroorzaken.

 

 

Liefde:  Op zoek naar avontuur en wat meer peper in uw leven? Dat begint met het aantrekken van een vlotte outfit. Zoiets geeft voldoende zelfvertrouwen om de deur uit te gaan met het voornemen iets bijzonders te doen.

Geld: Onderneem deze week iets wat u nooit eerder deed en waarvan u vindt dat het nu de hoogste tijd is. Het leven is kort, dus kies voor een opwindende belevenis.

Gezondheid: Het is verleidelijk om na een blik op de weegschaal uw voornemen om iets aan uw gewicht te doen ook uit te voeren, maar bestudeer eerst de effecten van een streng dieet.

 

 

Liefde:  U hebt het zo druk met van alles en nog wat dat u over het hoofd ziet dat iemand uw aandacht nodig heeft. Als dat uw geliefde is, dan is het raadzaam om gas terug te nemen en hem of haar eens extra te verwennen.

Geld: U komt terecht in een cyclus van succes in uw carrière, maar u zou meer onafhankelijkheid wensen. Neem geen drieste beslissingen, vraag eerst advies en handel overeenkomstig.

Gezondheid: Let op voor aandoeningen aan het spijsverteringsstelsel en voor stress. Dat geldt vooral voor de komende weken, want u hebt de neiging uzelf enigszins te verwaarlozen.

 

 

Liefde:  De sterren staan deze week gunstig voor alles wat met liefde en seks te maken heeft. Laat daarom uw reserves varen en neem het initiatief om die liefdesbeker tot de laatste druppel leeg te drinken.

Geld: Eindelijk krijgt u de beloning waar u zo hard voor gevochten hebt. Afgezien daarvan krijg u een onverwachte meevaller en doet zich een kans voor om te laten zien wat u waard bent op uw werk.

Gezondheid: Besteed aandacht aan wat u eet. Niet alleen om overgewicht te voorkomen, maar uw maag kan opspelen na de culinaire overvloed van de vorige maand.

 

 

 

Liefde:  U wilt graag stralen en pronken en dat kan als u gastvrij bent en wat mensen uitnodigt voor een feest of een dineetje. Dat kan onverwachte romantische gevolgen hebben als u ervoor open staat.

Geld: Er zit een financieel addertje onder het gras. U wilt te uitbundig kopen, waardoor de bodem van de geldbuidel snel in zicht komt. Het hoeft echt niet ’over de top’ om het gezellig te maken.

Gezondheid: U kunt last krijgen van kleine kwaaltjes die niet ernstig zijn, maar wel vervelend. Vooral de bloedsomloop verdient extra aandacht, en u kunt zich wat moe en lusteloos voelen. 

 

 

Liefde:  Focus op liefdesimpulsen en volg die. Neem een probleem met een korreltje zout en leg dat vooral niet op de slak die uw weg kruist. Waarom moeilijk als het makkelijk kan?

Geld: Iemand kraakt uw plannen af? U bent heel even boos, maar daarna beseft u dat het u geen snars kan schelen wat ze ervan vinden. U hebt ijzersterke argumenten om te overtuigen.

Gezondheid: Het wordt een relaxte week als u zich niet laat meeslepen door negatieve energie van anderen. 

 

 

 

Liefde:  Hoewel het in uw relatie niet van een leien dakje gaat, bent u wijs genoeg om geschillen bij te leggen. Vooral in de laatste helft van de week wordt de band met geliefden en kinderen sterk.

Geld: U loopt over van energie en bent bijna niet te stuiten. U hebt het gevoel dat u de hele wereld aankunt, met het risico dat u te veel doet. Dan komt u uzelf snel tegen.

Gezondheid: Geniet met mate van de goede dingen van het leven. Dat is geen probleem voor de wikkende en wegende Weegschaal. Het zijn de simpele genoegens die het belangrijkst zijn voor uw mentale evenwicht.

 

 

Liefde:  Doe u best uw jaloezie te bedwingen. Besef dat dit alleen maar negatieve gevolgen heeft voor de relatie. Zorg tegen het eind van de week dat gebrek aan communicatie niet tot wrevel tussen u en uw partner leidt.

Geld: Als u ervoor open staat, kan het geluk u toelachen. Ook in het casino, maar er is zelfbeheersing nodig om de kalmte niet te verstoren. Laat u niet meeslepen door hebzucht.

Gezondheid: Die rust geeft u een heldere kijk op iets wat u eigenlijk dwars zit. Bedenk wat u eraan wilt doen, maar stel dat uit tot volgende week. Nu even geen gezeur aan uw hoofd. 

 

 

Liefde:  Het verlies van een goede vriend hoeft niet dramatisch te zijn. U blijft het leven van de beste kant zien, ook als er problemen zijn met een partner. Vraag advies aan iemand die ouder en wijzer is.

Geld: Zit u met uw gedachten alweer bij uw werk? Het is beter even te sparen dan een impulsaankoop te doen waar u wel plezier van hebt, maar voor op de blaren moet zitten.

Gezondheid: Boogschutters die al lang van plan zijn wat aan hun conditie te doen, zullen daar in het komende jaar eindelijk de wilskracht voor vinden. Vergeet niet ook het voedingspatroon aan te passen.