horoscoop

Horoscoop 8 t/m 14 juli 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: De zoete herinnering aan een oude vlam kan zomaar opduiken en u in verwarring brengen. Het is beter oude koffie niet op te warmen… Geld: Alle nodige informatie om goede financiële beslissingen te nemen komt automatisch naar u toe. Geld komt uit bronnen als schrijven, marketing of lesgeven. Gezondheid: In de zomer is extra water drinken noodzakelijk. Schrale plekjes of niet zweten duiden op een tekort aan vocht.

KREEFT
Liefde: Er zijn momenten dat u het niet meer ziet zitten, omdat u zich verveelt. Zoek dan het samenzijn met vrienden en familie op om uw gemoed op te warmen. De kosmos stuurt u een paar prikkels om u uit te dagen… Geld: Geen gekke dingen doen, want dan komt het geld bijna ongemerkt naar u toe. Forceer niets, wacht rustig af wat er gebeurt en loop dan blij naar de pinautomaat… Gezondheid: Spaar uw krachten, want die hebt u de komende tijd hard nodig. Hou een kalm en regelmatig tempo aan en ga niet nachtbraken. Dagelijkse spier­oefeningen worden aanbevolen.

LEEUW
Liefde: Gevoelens kunnen de overhand nemen, met als risico dat u overgaat tot roekeloze acties. Het geluk lacht u toe als u beheerst en respectvol met uw intimi omgaat. Geld: Geld verdienen gaat u nu wel heel gemakkelijk af. Uw krachtige persoonlijkheid en overtuigingskracht spelen daarbij een overtuigende rol. Gezondheid: Uw lichamelijke en geestelijke conditie stelt u in staat om ingewikkelde taken met speels gemak uit te voeren. Trap niet in de val van de luiheid!

MAAGD
Liefde: Iemand wil u verleiden. Dat lijkt complimenteus, maar ’t kan tot complicaties leiden. Onzekerheid maakt u zwakker. Zorg dat u stevig in uw schoenen staat. Geld: U krijgt financiële adviezen uit onverwachte hoek. Accepteer een aanbod als iemand u wil steunen, maar lenen is riskant. Gezondheid: U voelt zich krachtig en bent tot prestaties in staat, maar fysieke kracht is nu minder belangrijk dan het vinden van innerlijk evenwicht.

WEEGSCHAAL
Liefde: U bevindt zich in een periode van groeiende onafhankelijkheid en persoonlijke macht. U kunt dingen naar uw hand zetten. Geld: Uw succes vertaalt zich nog niet naar de inhoud van uw portemonnee, maar laat u niet ontmoedigen, want het komt later op uw pad. Gezondheid: Doe een middagdutje als u daar behoefte aan hebt. Dat hoeft niet lang te duren.Het is goed voor uw hart, want het houdt de stresshormonen laag.

SCHORPIOEN
Liefde: Er lijkt sprake te zijn van een afstand tussen u en uw geliefde. Dat kan komen doordat iemand tijdelijk ergens anders is… Geld: U hebt wat nodig is en dat is vooralsnog voldoende. Laat de kosmische krachten hun werk doen om uw financiële leven succesvol te reorganiseren. Gezondheid: Lekker hoor, die gepeperde maaltijden in het buitenland, maar uw maag kan daar anders over denken. Eet niet té pikant.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Iemand wacht op een tedere boodschap, maar durft niet dichterbij te komen. Kijk goed rond en u pikt deze hunkerende persoon er zomaar uit. Maar dan? Geld: Als u geld tekortkomt zal uw partner of geliefde bijspringen. Verkoop van overtollige spullen kan de persoonlijke economie opkrikken. Gezondheid: In het buitenland kan een gang naar de apotheek nodig zijn. Als de bijsluiter in een vreemde taal is geschreven, zorg dan dat iemand die vertaalt.

STEENBOK
Liefde: Vermijd een conflict om de stemming positief te houden, want bij donder en bliksem kunt u afglijden naar donkere krochten in uw geest. Zoek de zon. Geld: Uw banksaldo staat onder druk, maar als u iets harder werkt, gaat u er qua inkomsten op vooruit. Zorg voor overeenstemming over geldzaken met uw partner. Gezondheid: Steenbokken zijn de slankste mensen in de dierenriem, maar mochten de extra pondjes zich toch aandienen, dan is dit de tijd om af te vallen.

WATERMAN
Liefde: Uw behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid kan haaks komen te staan op de verwachtingen van uw geliefde. Water bij de wijn doen doet wonderen. Geld: Omdat u niet krampachtig bezig bent met geld verdienen en u het accent legt op plezier in uw werk, komt het scheepje van de zilvervloot steeds dichterbij. Gezondheid: Kies voor de trap in plaats van de lift en spoor uzelf aan om dagelijks ten minste een halfuur te bewegen.

VISSEN
Liefde: Er is beroering in de liefde. Die kan twee kanten opgaan, de zwierige of de problematische. Strijk plooien glad en kies voor luchthartig plezier. Geld: U bereikt uw financiële doel zonder gedoe. Dat heeft te maken met het gemak waarmee u met anderen omgaat en ook met nee zeggen op een aanbieding. Gezondheid: Uw gezondheid gaat erop vooruit dankzij de lichtvoetigheid waarmee u in het leven staat. Laat de boel maar lekker waaien.

RAM
Liefde: Iemand die u met amoureuze bedoelingen benadert kan een wolf in schaapskleren zijn. Trap niet in gladde praatjes. Geld: Besteed wat geld aan de inrichting van uw woning of knap iets eigenhandig op. Van een opfrisbeurt of schilderwerk wordt u zelf ook beter. Gezondheid: Als u iets mankeert lijkt het alsof het erger wordt, maar ontspanning, een avondje uit én aandacht voor verantwoord voedsel vormen het beste medicijn.

STIER
Liefde: Het valt niet mee werk met ’t huiselijk leven te combineren, of buitenkant en binnenkant in overeenstemming te brengen. Maak een duidelijke keuze. Geld: Geldzaken kunnen verwarrend zijn, maar zodra u inzicht heeft in de huishoudfinanciën weet u waar de kronkel zit. Goed kijken! Gezondheid: In de vakantieperiode kunnen onderdrukte of genegeerde ongemakken opspelen. Niets om ongerust over te zijn. Flink bewegen, goed slapen en niet te vet eten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen