horoscoop

Horoscoop 8 t/m 14 januari 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Verschillende verlangens strijden om voorrang. Hou uw emoties in toom. U kunt uw geliefde in verwarring brengen als u uw gevoelens verbergt. Geld: U bent ambitieus en wilt doorzetten. Er is geen enkele reden om uw kaarten tegen de borst te houden… toon ze. Als u oprecht bent, wordt dat gewaardeerd. Gezondheid: Als uw dikke darm traag werkt, is het van belang dat u uw spijsvertering stimuleert. Vraag advies of kijk op internet.

KREEFT
Liefde: Dit is geen goede periode om op de voorgrond te treden. Pas u aan de omstandigheden aan. Geef uw geliefde de ruimte. Zo krijgt u meer inzicht in uw relatie. Geld: U hebt zin om thuis te blijven, maar dat is niet altijd mogelijk. Als u geen vrij wilt nemen, kunt u wel zorgen voor een gezellige werkomgeving. Gezondheid: Met gemakkelijke kleding voelt u zich lekkerder. Ontspanning is nodig om uw conditie en energieniveau op peil te houden.

LEEUW
Liefde:
U zit op uw praatstoel en u bent nieuwsgierig naar wat anderen vertellen. E-mail kan een verrassend nieuwtje opleveren van iemand om wie u veel geeft. Geld: Het is tijd om iets te lanceren wat u al lang in uw hoofd hebt. Zet het op papier, praat erover en onderneem actie. Dat biedt snel resultaat. Gezondheid: Een wandeling met een kennis kan een nieuwe visie opleveren over uw manier van leven. De wandeling op zich is al een prima initiatief. Volhouden.

MAAGD
Liefde:
Het is goed een gesprek te beginnen dat u al een tijd hebt uitgesteld. U wilt niemand kwetsen, maar zolang u zich niet uitspreekt blijft het onbehagen. Geld: Uw eigenwaarde stijgt als u iets koopt waarin u zich aantrekkelijk voelt. Zodra u zich van uw beste kant laat zien, bent u onverslaanbaar. Gezondheid: Als u uzelf met een nieuwe look in de spiegel bekijkt, zult u sterker worden en de wereld enthousiast tegemoet treden.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Elegantie is een van uw goede eigenschappen. U kunt mensen op hun gemak stellen. Ga niet zo ver dat dit het zicht op uw eigen problemen verdoezelt. Geld: U krijgt steun uit onverwachte hoek als u het aandurft om iets op poten te zetten. Spring in het diepe en iemand steekt u de helpende hand toe. Gezondheid: Hou de balans tussen uw sympathie voor anderen en uw eigenliefde in de gaten. Als u daarin te ver gaat, doet u uzelf tekort.

SCHORPIOEN
Liefde:
U bent wantrouwend en daar is alle reden voor… Iemand houdt informatie achter. Het is de vraag of dat wel zo erg is. Maak er geen drama van. Geld: Wie een baan zoekt, zal er vrij gemakkelijk één vinden. U hebt het gevoel krap te zitten, maar dat valt wel mee. Gezondheid: Als binnenvetter kropt u emoties op totdat de bom barst. Dat heeft ook effect op uw lichamelijk welzijn. Gooi het eruit en maak schoon schip.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Boor het enthousiasme van uw partner niet de grond in, maar wijs op de praktische punten. Knoop eerst uw eigen losse eindjes aan elkaar. Geld: Collega’s vragen steeds aandacht. Dat gaat ten koste van uw tijd. Vooral als het gaat om vooruitzichten die volgens u niet haalbaar zijn. Gezondheid: U hebt het druk en dat kan ten koste gaan van uw energieniveau. Richt u op de hoofdzaken en laat de rest los. Neem voldoende tijd voor uzelf.

STEENBOK
Liefde: Een dierbare is gevoelig en eist meer aandacht dan u wilt geven, maar u ontvangt een positieve respons als u diegene met tact benadert. U zit in een plezierige flow en voelt zich zelfverzekerd. Geld: U bent serieus als het om werk gaat. Daardoor is het niet zo eenvoudig om leiding te geven aan iemand die niet aan uw verwachtingen voldoet. Het vereist een flinke dosis diplomatie om langs alle klippen te varen. Gezondheid: U past goed op uzelf. Dat is de beste garantie voor een goede gezondheid. Laat de teugels af en toe vieren om de balans te herstellen.

WATERMAN
Liefde:
U drijft voort op de roze wolk waar u al een tijdje op zit. Er is in de liefde geen vuiltje aan de lucht. Samen genieten en eropuit gaan versterkt de band nog meer. Geld: U loopt over van de ideeën voor de toekomst, maar u weet nog te weinig. Deel uw opvattingen over het bereiken van een betere wereld met anderen. Gezondheid: Wat is er van uw goede voornemens van het vorige jaar terechtgekomen? U hoeft zich niet te schamen als het resultaat tegenvalt.

VISSEN
Liefde:
Als u zich druk maakt over wat anderen over u zeggen, weerhoudt u dat er van om te vertellen wat u denkt. Ga met uw geliefde een gesprek aan over uw gevoelens. Geld: U maakt vorderingen. Maak plannen voor de lange termijn en blijf die methodisch volgen. Dan zal succes uw deel worden. Gezondheid: Als u op dezelfde voet doorgaat en goed let op wat wel of niet goed voor u is, blijft u in topvorm. Iets meer zelfdiscipline misschien?

RAM
Liefde:
Een gracieuze houding is beter dan ruw doordouwen. Ga mee met de liefdesstroom en zwem er niet tegenin. Zo komt u steeds dichter bij het geluksgevoel. Geld: Het is tijd voor wintersport. Ook al bent u niet op reis, toch is het goed om niet harder te werken dan strikt noodzakelijk is. Gezondheid: U hebt de neiging om te overdrijven en uzelf uit te putten. Creativiteit overstijgt productiviteit. U komt in het nieuwe jaar langzaam op gang, maar dat is niet erg

STIER
Liefde:
Wees flexibel, want er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden. Het is belangrijk dat u met uw lief door één deur kunt. Zelfbeheersing is een deugd. Geld: U bent sociaal, maar ergert zich toch aan iemand. U staat op het punt uw geduld te verliezen, maar dat maakt het alleen maar erger. Gezondheid: Mocht u ergens last van hebben, er is verbetering op komst. Vaak gaat een klacht vanzelf over als u weet wat de oorzaak ervan is.