horoscoop

Horoscoop 8 t/m 14 april 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN Liefde: Uw liefdesleven is gespannen door de viruscrisis. Het enige wat u kunt doen, is het niet nog erger maken. Zorg dat u het zelf naar uw zin hebt. Geld: Wees wijs, breng uw financiën op orde en begin met rekeningen te betalen. Dwing uzelf tot actie. Het enige wat anderen hoeven te weten is dat u het heel druk hebt. Gezondheid: U kiest voor de zonzijde van het leven. Die positieve instelling is beter voor u, maar denk niet dat de problemen zomaar wegsmelten.

KREEFT Liefde: U staat aan het begin van een nieuwe emotionele cyclus. Laat oude patronen die vooruitgang belemmeren los. Op geluk moet u niet wachten. Geld: Geduld is niet een van uw sterke kanten, maar dat mag u er niet toe brengen om uit te stellen wat u nu zou moeten doen om verder te komen of iets nieuws te beginnen. Gezondheid: Neem u voor om belangrijke zaken van onbenullige te scheiden om rust in te bouwen en uzelf te kunnen opladen.

LEEUW Liefde: Romantische ontmoetingen moeten helaas worden uitgesteld. Niettemin blaakt u van zelfvertrouwen. Geld: U bent snel afgeleid en verliest het zicht op de grote lijnen. Concentreer u op wat moet gebeuren. Uw versnipperde aandacht is contraproductief. Gezondheid: Bepaal uw prioriteiten en dwing uzelf u daaraan te houden. Dat stelt u in staat om achterover te leunen en te genieten van extra vrije tijd die u nu wordt gegund.

MAAGD Liefde: Ontwikkel uw talent om te genieten van de liefde in plaats van beren op de weg te zien. Pessimisme is een slechte raadgever. Geld: Uw verantwoordelijkheidsgevoel kan bezit van u nemen en u op die manier parten spelen… Gezondheid: U bent verantwoordelijk voor uw eigen welzijn, dus doe eerst wat gedaan moet worden om uzelf tevreden te stellen. Herschik uw agenda en uw werkzaamheden nu u daar ruim de tijd voor hebt.

WEEGSCHAAL Liefde: Uw liefdesactiviteiten spelen zich meer in uw hoofd af dan dat er werkelijk iets wordt gepresteerd. Geef uzelf de tijd om met die hersenspinsels in het reine te komen. Geld: Schrijf zoveel mogelijk op wat u invalt en maak dat overzichtelijk. Dat biedt aanknopingspunten om er een succesvol gevolg aan te geven. Gezondheid: Hou er rekening mee dat wat u nu aan fitness doet later vruchten afwerpt. Het gewenste resultaat komt in zicht.

SCHORPIOEN Liefde: Laat u niet op sleeptouw nemen als iemand wil pro teren van uw lenige geest. Probeer u in te houden als u tekortkomingen signaleert. Geld: Hou anderen op afstand als u denkt dat ze een bedreiging vormen voor de financiële progressie die u wilt maken. Investeer uw energie in uzelf. Gezondheid: Uw lever kan wat aandacht gebruiken. Neem eventueel een zuiveringskuurtje, maar drastische verandering van uw leefstijl is niet nodig.

BOOGSCHUTTER Liefde: Een toevallige ontmoeting met iemand in de supermarkt biedt boeiende perspectieven, maar dan moet u wel op één lijn zitten. Een con ict kan die voortgang verstoren. Geld: Ga een confrontatie uit de weg zonder uw eigenbelang uit het oog te verliezen. Kijk naar overeenkomsten in plaats van naar verschillen. Gezondheid: Terwijl u werkt aan uw gezondheidsdoel kunt u iemand tegenkomen die uw interesse wekt. Samen sporten kan iets moois opleveren.

STEENBOK Liefde: Pak liefdesperikelen flexibeler aan en u zult succesvol zijn. U hebt van tegenspoed kunnen leren, investeer die kennis in uw liefdesleven. Jaag niemand in de gordijnen. Geld: U bent uitstekend in staat om in deze stressperiode problemen op te lossen. Laat u niet gek maken. Ga door met waar u mee bezig was. Gezondheid: U bent een noeste werker, maar het zint u niet dat u voortdurend wordt ingeschakeld om de crisis te bezweren. Voorkom oververmoeidheid.

WATERMAN Liefde: Richt u vooral op uw gezin en familieleden, want men heeft u nodig. Als u op zoek bent naar liefde vindt u die in vooral in familieconnecties. Geld: U weet wat u wilt, maar het is te veel en u houdt te veel ballen in de lucht. Ook al bent u een duizendpoot, u hebt maar één paar handen. Gezondheid: Hou uw energieniveau in de gaten. Doe eerst waar u geen zin in hebt om daarna aan de leuke werkzaamheden te beginnen. Dat geeft u een tevreden gevoel.

VISSEN Liefde: Als u even geen licht aan het eind van de tunnel ziet, is dat geen reden om te wanhopen. Een relatieprobleem kan verhinderen dat u zich kunt concentreren. Geld: Zet op een rijtje wat moet gebeuren, zonder dat het allemaal snel af moet. Als u de teugels laat vieren, lossen sommige zaken vanzelf op. Gezondheid: Emotionele noden kunnen op gespannen voet staan met uw verplichtingen. Onderdruk de spanningen niet, geef ze juist de ruimte.

RAM Liefde: Uw hoofd staat niet naar gedoe en u wilt niet lastig worden gevallen. Dat lukt aardig totdat iemand u dwars zit. Het is beter dat meteen aan te pakken, zodat het emotioneel niet kan gaan woekeren. Geld: Geldzorgen kunnen het u moeilijk maken, maar u laat dat de buitenwereld niet blijken. De zon trekt in uw geldhuis en u begint aan een financiële piek zodra de virusperikelen voorbij zijn. Hou vol! Gezondheid: De lente doet u goed. Doe er nog een schepje bovenop en verken uw fysieke grenzen met dagelijkse oefeningen nu uw bewegingsvrijheid beperkt is.

STIER Liefde: De rust is waarschijnlijk weergekeerd, maar u kunt problemen niet onder het tapijt schuiven. Zie een oncomfortabele waarheid onder ogen en draai niet om de hete brij heen. Geld: Het vereist moed om een financieel probleem aan te pakken, maar daarna is de opluchting groot. Uiteindelijk valt het mee… Gezondheid: Ondanks de zware tijden sprankelt u, u blijft door het leven dartelen. Dat is een opsteker voor uw immuunsysteem.