Horoscoop 7 t/m 13 mei 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: Het kan stormen in uw hart en een huilbui is dan niet ver weg. De sterren leven met u mee. Het is even niet gemakkelijk, maar dit gaat voorbij. En als het zover is, wachten er fantastische vooruitzichten. Dit is de prijs die u betaalt voor een stralend vervolg.

Geld: Er is een geldpiek onderweg en daar hoeft u niets voor te doen. Een leuke meevaller? U hoeft zich over de economie van de huishoudportemonnee voorlopig niet druk te maken.

Gezondheid: Pas op de plaats en op adem komen na een enerverende periode. Stress kunt u niet gebruiken. Wat uitslapen, niet te veel inspannen en u komt weer overeind. 

 

Liefde: Waarom bent u zo argwanend? Soms vertrouwt u iemand te gemakkelijk en dat loopt verkeerd af. Nu bent u achterdochtig en is er geen waarschijnlijk reden voor. In dat geval kunt u maar beter wat afstand bewaren.

Geld: Uw persoonlijke verschijning is deze week belangrijk, dus geef gerust geld uit aan kleding en accessoires. Dat is een verstandige investering ten behoeve van uw imago.

Gezondheid: Het risico bestaat dat u te weinig aandacht aan uw gezondheid besteedt, maar het stimuleren van het energieniveau is verstandig omdat het uw immuunsysteem versterkt.

 

Liefde: Liever lekker in zijn koesterende armen? Uw lief lijkt wel een vlinder. Is dat behoefte aan liefde of wil hij alleen maar seks? Praat erover en schep duidelijkheid. Met uw charisma voelt u zich zelfverzekerd genoeg.

Geld: Eerst uw administratieve rommel opruimen. Dat klinkt streng en dat is het ook, want straks ziet u door de bomen het bos niet meer en dat brengt onnodige onkosten of verlies met zich mee.

Gezondheid: Dit is een week waarin u zich schaamteloos kunt (laten) verwennen. Doe alles waar u zin in hebt om uzelf lichamelijk een plezier te doen. 

 

Liefde: Van binnen kriebelt het, want u hebt een oogje op iemand die u dolgraag wilt ontmoeten. Dus moet u kiezen: of lekker thuis blijven of naar die droompartner op zoek. Advies van de sterren: blijf thuis! En wacht in spanning af.

Geld: Als anderen uw plannen niet steunen, hebt u de kracht om ze alleen uit te voeren. Vertrouw op uw financiële intuïtie en ga onverdroten door met de wind in de rug.

Gezondheid: Een dipje is geen reden tot zorg, in de loop van de maand verbetert dat aanzienlijk als u zich de tijd en de rust gunt om de accu weer op te laden.

 

Liefde: Natuurlijk is het uw schuld niet, maar u stevent wel af op een fikse ruzie. U wilt geen conflict, maar het lijkt onvermijdelijk. Uw dominante karakter maakt het er niet gemakkelijker op. Als u beslist wilt winnen, kan dat gevolgen hebben.

Geld: U vindt inkomsten buiten de normale sfeer en wijkt af van de gebaande paden. Die lef wordt beloond. U dankt die waardering ook aan uw professionele reputatie.

Gezondheid: U hebt veel aan uw hoofd, waardoor u de neiging hebt uw fysieke conditie te verwaarlozen, maar juist als u beweegt, helpt u dat elders vooruit.

 

Liefde: Dit is het moment om uw kans te grijpen. Niet op het geluk wachten, maar het pakken. Dus opletten en uitkijken. Dat geldt ook in de liefde. Dat hij snel op zijn teentjes is getrapt, is vervelend, maar woede-uitbarstingen zijn erger.

Geld: Is hij zo rijk of doet hij alsof? Vast staat dat hij niet op een paar centen kijkt en nogal royaal overkomt. U zou ervan onder de indruk kunnen raken, maar is dat verstandig?

Gezondheid: Voorjaarsmoeheid is gemakkelijk te verhelpen door uw slaapritme aan te passen. Een bezoek aan een kuuroord kan ook helpen uw normale ritme te hervinden.

 

Liefde: Venus en Mars staan vrijwel de gehele maand in de ’wederzijdse ontvangst’-stand en dat duidt op harmonie, ondanks de tegenstellingen. Die worden liefdevol overbrugd.

Geld: Het wordt lastig uw werk te combineren met het huiselijke leven, maar dankzij de overeenstemming thuis zou dat moeten lukken. Houd alle ballen zoveel mogelijk in de lucht.

Gezondheid: Ongeduld drijft u naar de toppen van uw zenuwen. Als u gaat jakkeren, kan dat ongelukken veroorzaken. Zelfbeheersing is gewenst om zowel geestelijk als lichamelijk in topvorm te blijven. 

 

Liefde: Een verliefdheid met de kracht van een explosie. Niets gaat nu langzaam of beheerst. Het is alles of niets. Dat brengt risico’s met zich mee. Blijf met beide benen op de grond en vermijd impulsieve acties.

Geld: In deze heftige periode kan veel mis gaan en dan gaat het goed mis. Vermijd daarom mensen die u niet vertrouwt. Probeer enige regelmaat in uw leven te brengen.

Gezondheid: Er wordt van u verwacht dat u extreme situaties aankunt. Zo niet, dan kunt u in de problemen komen. Uw omgeving staat verbaasd te kijken hoe u dit aanpakt en verwerkt.

 

Liefde: Laat u niet gek maken. Mensen om u heen brengen u in verwarring. Dat kan u uit balans brengen, maar dat mag niet gebeuren. Concentreer u op uw intuïtie. Uw gevoel vertelt u wel wat goed voor u is.

Geld: De kansen om extra inkomen te vergaren, schuilen in uw sociale netwerk. U hebt voldoende zelfvertrouwen om mensen aan hun jasje te trekken en aandacht te vragen voor uw kwaliteiten.

Gezondheid: Tijdelijke transits kunnen zorgen voor klein ongemak. Niets om u druk over te maken, maar wel een signaal om na te gaan waar u verbetering kunt aanbrengen. 

 

Liefde: Het gaat op en neer. Zo bent u heel blij met wat u overkomt en het volgende moment bent u diepbedroefd. Laat de hormonen maar even stoeien. U krijgt alles weer op een rijtje zodra de emotionele storm is gaan liggen.

Geld: We leven in een turbotijdperk en dat betekent dat u zich zult moeten aanpassen aan de technische ontwikkelingen om bij te blijven en daarmee uw inkomen veilig te stellen.

Gezondheid: U bent niet zo’n knuffelmens, maar ervaar toch maar eens hoe heerlijk en ontspannend schedel- en nekmassages zijn. U zou er verslaafd aan kunnen raken.

 

Liefde: U bent een allemansvriend(in), maar dat heeft een schaduwzijde. U moet soms beslissen met wie u wel en niet wilt omgaan. Als u op een verkeerd paard wedt, kan dat pijn doen, dus wees kritisch op uw relaties.

Geld: Werk zoveel mogelijk achter de schermen en zet uzelf niet op de voorgrond bij een project. De buitenwereld kan wachten tot alle voorbereidingen goed zijn afgerond.

Gezondheid: Hebt u een probleem of behoefte aan een schouder? Ga naar een rustige vriend of vriendin, want die is in een begripvolle stemming. Zo blijft u in fysiek in balans.

 

Liefde: Dit is geen gemakkelijke week voor Vissen, want thuis of op uw werk is het hommeles. Uw overgevoeligheid maakt u onzeker. Blijf positief en constructief denken. Breek eruit en er gaat een nieuwe wereld voor u open.

Geld: Venus is uw geldhuis binnengegaan en dat zou betekenen dat u zich deze week geen kopzorgen hoeft te maken over uw banksaldo. Koester bekenden die financieel iets voor u kunnen betekenen.

Gezondheid: Uw mentale lichaam heeft behoefte aan zuiverheid. Dat vindt u met goede voeding en bijvoorbeeld met mediteren. Neem er ruim de tijd voor.