horoscoop

Horoscoop 7 t/m 13 oktober 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Het kost u moeite om te handelen naar datgene wat u voelt. Het grootste gevaar schuilt in het verlies van perspectief. Het risico bestaat dat u alles buitenproportioneel opblaast. Geld: U bent zelfverzekerd over uw nieuw gekozen richting, maar denk een paar dagen na voordat u ingrijpende veranderingen in uw financiële beleid aanbrengt. Gezondheid: Af en toe uw bloeddruk opmeten is goed. Hoge bloeddruk kan met uw manier van leven te maken hebben.

KREEFT
Liefde: Meestal handelt u voorzichtig, maar nu komt u er achter wat u niet kunt of wilt delen. Daardoor kunnen de emoties tussen u en een geliefde hoog oplopen. Geld: U geniet na van de meevaller die u in september in de schoot werd geworpen. Het kan aanleiding zijn de geldkraan verder open te zetten. Gezondheid: U verlegt uw fysieke grenzen en dat kan heel zinvol zijn. Het heeft geen zin uw emoties te beteugelen of uzelf te verstoppen. U bent oké zoals u bent.

LEEUW
Liefde: U vindt het geluk niet als u een allemansvriend probeert te zijn. U wilt het liefst lichtzinnig in het leven staan, maar gesprekken kunnen u toch diep raken. Geld: Wacht niet te lang met een financieel besluit, maar grijp een reddingsboei. Dan is het gemakkelijker weer vaste grond onder uw voeten te krijgen. Gezondheid: Gebruik voor gezichtsverzorging eens honing. Niet elke honing is geschikt voor het herstel van uw huid – een hoog enzymgehalte is belangrijk.

MAAGD
Liefde: Pas u aan de stemming van uw geliefde aan en breng uw wensen in overeenstemming met de werkelijkheid. U hoeft niets te slikken, maar acceptatie zal u helpen. Geld: Op uw werk kan het knetteren. U zou het liefst de complexe situatie naar uw hand zetten en meer overzicht hebben, maar dat zit er nog niet in. Gezondheid: Nog steeds hooikoorts? Dat kan een allergie zijn die ontdekt wil worden. Een speciaal filter in de stofzuiger kan de lucht ook zuiveren.

WEEGSCHAAL
Liefde: Als u bereid bent openhartig uw visie op de toekomst te delen met uw geliefde, mag u rekenen op een positieve reactie. Maak spannende plannen en geniet samen van de voorpret. Geld: U staat op het toppunt van uw persoonlijke macht om dingen voor elkaar te krijgen. Doe dat wel met respect, vriendelijkheid en charme voor betrokkenen. U bent scherp en alert. Dat merkt u aan uw banksaldo. Gezondheid: Uw rusteloosheid strookt niet met het brede spectrum aan mogelijkheden dat zich voor u uitstrekt om u prettig te voelen. Geef toe aan uw verlangens.

SCHORPIOEN
Liefde: U probeert het beste van een situatie te maken. Dat kan haaks staan op uw idealen. Dat moet dan maar. In uw hoofd duizelt het van de scenario’s. Geld: Het blijft een uitdaging om praktische veranderingen aan te brengen. Toch houdt u vast aan uw visie en maakt het u niet uit of het langer duurt om uw doel te bereiken. Gezondheid: Lichamelijke en geestelijke processen kunnen worden vertraagd of versneld door de  werking van de schildklier. Let daarop.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Kijk niet vreemd op als uw lief zich ineens anders gaat gedragen. Het kan invloed op u hebben en de bron zijn van een emotioneel conflict dat u afhoudt van wat u het liefst wilt. Geld: Trek u na een gemaakte fout niet terug, maar analyseer wat er aan de hand is en leer daarvan. Controleer uw bankafschriften. Gezondheid: Drukte in het hoofd wil niet zeggen dat er sprake is van ADHD. Leg het accent op ontspanning, een herfstwandeling doet wonderen.

STEENBOK
Liefde:
Verschillende mensen trekken aan u en u weet niet in welke richting u zich moet bewegen. U bent niet van de impulsieve acties, maar nu kan er toch zoiets gebeuren… Geld: Waarschijnlijk hebt u geen idee hoe het komt dat u op uw werk tegen een probleem oploopt. Let goed op alle signalen en details. Gezondheid: Onrustig? Haal diep adem en zet een kleine stap. Adem opnieuw in en zet nog een stapje. Doe dat voorzichtig, dan bent u op de goede weg.

WATERMAN
Liefde: Luister goed naar wat uw gezonde verstand u te vertellen heeft over een liefdes­probleem. Doe dat ook om onrust te voorkomen en op koers te blijven. Geld: Het is tijd om orde op zaken te stellen. U zou er het liefst vandoor gaan, maar u kunt niet ontkomen aan uw verantwoordelijkheid. Gezondheid: Hou iedere dag een bepaalde activiteit bij; hoeveel water u drinkt, hoeveel stappen u zet. Dat geeft zicht op uw gewoontes.

VISSEN
Liefde: Onzekerheid steekt de kop op. U wilt de touwtjes stevig in handen houden, maar ze ontglippen u steeds. Als u uw greep vermindert zal de opwinding verdwijnen. Geld: Het gaat u voor de wind en u krijgt hulp als u dat nodig heeft. U zult er wel om moeten vragen. U moet zich even vermannen en flink zijn. Gezondheid: Maak u niet dik over dun zijn. Laat u moedig voorwaarts stuwen op de golven van de verandering en u merkt vanzelf waar het tij u naar toe voert.

RAM
Liefde: U hebt het gevoel dat het in de liefde alles of niets is. Denk bij de keuze die u gaat maken aan de gevoelens die u daar over enkele dagen bij zult hebben. Geld: Uw omgeving is bereid u financieel te steunen. Samenwerking met uw geliefde op financieel gebied zal uw relatie positief beïnvloeden. Gezondheid: U wilt de drukte ontvluchten, want u wilt van die stress af. Die ontsnapping is verstandig, zolang u lucht­hartig plezier combineert met serieuze zaken.

STIER
Liefde: Het gras lijkt groener aan de andere kant van de heuvel en dat is het ook. U wilt nieuwe ervaringen opdoen. Het heeft geen zin u tegen die verlangens te verzetten. Geld: Hou de communicatiekanalen wijd open. Wees bereid om iets belangrijks over uzelf te leren, ook al is het misschien niet iets wat u verwachtte om te horen. Gezondheid: Geef uzelf een cijfer voor uw gezondheid. Vraag u daarna af wat u kunt doen om dit cijfer met een punt te verhogen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen