horoscoop

Horoscoop 7 t/m 13 augustus 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Uw luchtige leefwijze kan anderen irriteren. Vooral perfectionisten maken u het leven zuur. Herken die gevaren en probeer ze te ontwijken. Laat u niet provoceren.Geld: Mercurius geeft u een flinke rugwind. Dat betekent voorspoed, dus loer op kansen. Een verhuizing is niet uitgesloten.Gezondheid:U gaat een kwetsbare periode in. Let op signalen die wijzen op een laag energieniveau. Zonlicht, frisse lucht en slaap slepen u erdoorheen.

KREEFT
Liefde:
Geef gerust toe aan lustgevoelens die kunnen opspelen. U hoeft niets te onderdrukken, want daarmee doet u uzelf geen plezier. Geld:Geen woorden, maar daden, Kreeft. U bent niet op uw mondje gevallen, maar actie zegt meer dan woorden. Er ligt een taak te wachten die om voltooiing schreeuwt.Gezondheid:Lees wat vaker de etiketten van producten die u gebruikt en let vooral op het suikergehalte. Bewuster inkopen en koken is een cadeautje voor uw lichaam.

LEEUW
Liefde:
Positief is het aantrekken van mensen die u na aan het hart liggen. Negatief is dat sommigen uw energie opvreten en beslag op u leggen. Als u afstand neemt, schept u ruimte voor wie wel iets toevoegt aan uw leven.Geld:Jarige Leeuwen worden royaal voorzien van cadeaus, want ze zijn zelf ook nogal gul. U kunteven op uw lauweren gaan rusten. Geniet van wat u tot nu toe hebt bereikt.Gezondheid:U zou zich goed moeten voelen. Daar kan nog een schepje bovenop door extra inspanning. Uw uitstraling werkt aanstekelijk op uw omgeving.


MAAGD
Liefde:
De koele Maagd heeft behoefte aan opwinding. Uit de band springen lijkt een vlucht uit het dagelijksritme. Bedenk wat u het liefst zou willen en hoe u dat kunt realiseren.Geld:Het kan ook een aankoop zijn die u al een tijd hebt uitgesteld. Nu naar de winkel en de portemonnee trekken. Maak uzelf blij met iets wat u graag wilt. U verdient het.Gezondheid:U voelt zich fit en opgewekt als u zich door niets en niemand laat blokkeren en doet waar u zin in heeft.

WEEGSCHAAL
Liefde:Het geluk lacht u toe dankzij uw sociale talenten. U maakt snel en gemakkelijk vrienden. Dat kan zelfs opbloeien tot een heftige romance.Geld:De sterren staan gunstig voor wat u onderneemt, dus leun niet achterover. Zorg dat u steun van uw achterban krijgt, dan gaat het sneller. Stel vragen en eis een antwoord.Gezondheid:U kunt afscheid nemen van iets wat u niet bevalt (uw trek in eten) en met een schone lei beginnen aan een nieuw en mindful traject.

SCHORPIOEN
Liefde:
U vindt de vooruitzichten verontrustend en staat op een kruispunt. Maak u niet druk. Neem de tijd om te overwegen wat uw belang is en leg daar de accenten.Geld:U bent ijverig of zou dat moeten zijn, want dit is de tijd om te zaaien en later overvloedig te oogsten. Volhouden en doorzetten is het devies.Gezondheid: Leef in het nu. Zorgen over de toekomst kan een zichzelf vervullende voorspelling zijn waar u niets mee opschiet. Ga ervan uit dat het goed komt.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Stampvoeten als u uw zin niet krijgt, heeft averechts effect. Het is beter om u te verdiepen in een liefdeskwestie en de oplossing te vinden. Dat kan als u uw hart opent.Geld:Het is gemakzucht om alleen de grote lijnen in de gaten te houden,juist de kleine gebeurtenissen blijken belangrijker dan u denkt.Gezondheid: Bekijk wat er schort aan uw conditie. Regel dan snel dat daar iets mee gebeurt om ongemak in de nabije toekomst te voorkomen.

STEENBOK
Liefde:
U bent sociaal en royaal, maar ook eigenzinnig en daarmee komt u op dit moment niet veel verder in de liefde. Doe aan zelfonderzoek. Strijk dat plooitje in uw karakter glad. Geld:Het zal uw zakelijke contacten verbeteren en uw doelen dichtbij brengen. Eerlijk zijn tegenover uzelf is een belangrijke voorwaarde.Gezondheid:In uw omgeving is wat aan de hand, wat betreft ziekte of erger. Dat kan u verontrusten.


WATERMAN
Liefde:
Uw manier van doen werkt als een magneet. U weet hoe u iemand kunt inpalmen. Maak gebruik van die eigenschap, ukunt er iemand gelukkig mee maken.Geld:Aarzel niet mensen in te schakelen voor iets waar u mee bezig bent. Niet brutaal, maar ook niet bescheiden. Zorg dat uw geldsituatie verbetert. Dat kunt u niet in uw eentje.Gezondheid:Ruim rommel in uw onderbewustzijn op met spirituele oefeningen. Laat het verleden rusten of begraaf het op een mooie plek.

VISSEN
Liefde:Wilt u iemand ontmoeten die u bewondert of uit het oog bent verloren? Neem contact op, en detijd om bij te praten. Maak het gezellig. Je weet nooit waar dat toe kan leiden.Geld:Doe een beroep op uw creatieve vermogens, die kunnen een oppepper gebruiken. Werk een idee uit en leg het aan iemand voor die van wanten weet.Gezondheid: U bent een dromer en dat is prima. Zweef op de wolk van uw fantasie en schrijf op wat u tegenkomt. Dat geeft u zelfbevestiging.

RAM
Liefde:
Mars doet het rustig aan endat betekent een liefdevolle periode. Die kunt u benutten door te ontspannen en om te gaan met gelijkgestemden. En om feest te vieren.Geld:Het geeft u ook de kans iets te ondernemen wat u allang van plan was, maar hebt uitgesteld. Oppassen met een investering. Die waarde kan duikelen. Gezondheid:Maak een plan voor een break of een korte vakantie. Het zal u goed doen en u weer opladen. Uw dynamiek mag op een lager pitje.

STIER
Liefde:
Romantiek is in aantocht. Dat werd tijd na een periode van onrust. Dat hoeft niet per se een diepe liefde te worden. Het kan ook een flirt of vluchtige affaire zijn.Geld:Als u uw activiteiten zorgvuldig plant en rust neemt, bereikt u meer dan met doorhollen. Er is meer in het leven dan druk, druk, druk.Gezondheid:Wat is de reden dat u moe bent? Het kan betekenen dat u het roer moet omgooien of efficiënter te werk moet gaan. Af en toe op de rem trappen.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen