horoscoop

Horoscoop 7 t/m 13 april 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Als u gefrustreerd bent door een gebrek aan waardering, maakt een verandering in uw houding het verschil. Accepteer de huidige situatie met alle tekortkomingen. Geld: Het is lente en u hunkert naar plezier maar ook naar rust en een relaxte week. Gun uzelf vrije tijd en werk naar een bepaald doel toe. Gezondheid: Tel uw zegeningen en u voelt zich gesterkt. Dan bent u klaar voor een positieve transformatie om te bereiken wat u in het leven wilt

KREEFT
Liefde: U wilt graag even onzichtbaar zijn, maar niettemin zult u aandacht moeten besteden aan de dingen die in uw omgeving gebeuren. Geld: Uw macht neemt met de dag toe, dus maak goed gebruik van uw communicatieve vaardigheden. Dan gebeuren er kleine wonderen die u niet verwacht. Gezondheid: Doe iets uitdagends of iets raars om uw energie een impuls te geven. Dat geeft een gevoel van opluchting. Dan weet u dat anderen u niet in een hokje kunnen stoppen.

LEEUW
Liefde: U bent nostalgisch. Dwaal door herinneringen, maar blijf er niet lang bij stilstaan. Bewandel het pad naar voldoening en betrek uw lief bij die tocht. Geld: Fouten uit het verleden hebben niets te maken met de huidige situatie. Angst hoeft uw daden niet te beïnvloeden. Spreek met uzelf af hoe dingen te verbeteren. Gezondheid: U barst van de energie. Loop niet te hard van stapel en plan voldoende rust­momenten in om uitputting te voorkomen.

MAAGD
Liefde: U hebt emotionele stormen doorstaan maar het complete verhaal nog niet met uw geliefde gedeeld. De echte discussie komt als de tijd rijp is. Er is geen reden iets te forceren. Geld: Er kan enige geldstress ontstaan waardoor u uw versie van de oorzaak ervan wilt vertellen. Laat u door collega’s of bekenden daartoe niet dwingen. Gezondheid: Uw vitaliteit lijkt in orde. Ga na waarin u verbeteringen kunt aanbrengen wat uw gezondheid betreft.

WEEGSCHAAL
Liefde: Uw zelfvertrouwen neemt met de dag toe en dat voelt goed. Uw liefdesdoel komt binnen uw bereik. U laat blijken dat u daardoor lekker in uw vel komt te zitten. Geld: Iemand kan uw plannen qua verdiensten dwarsbomen door een negatieve houding of gebrek aan ethiek, maar dat kunt u heus wel tegenhouden. Gezondheid: Uw zelfbewustzijn is uw belangrijkste gereedschap omdat het u helpt negatieve emoties om te draaien en in een positieve richting te sturen.

SCHORPIOEN
Liefde: Wees op uw hoede bij wat u zegt omdat ook goedbedoelde woorden hun doel kunnen missen als u met uw gedachten ergens anders bent. Uw intuïtie vertelt het u wel. Geld: Geld­zaken zijn lastig op dit moment, maar ze verbeteren vanzelf als u vertrouwen blijft houden en geduld hebt. Gezondheid: U hebt het druk, maar dat hoeft u er niet van te weerhouden om te genieten van het gezelschap van vrienden. Dat kan ook binnen de beperkende maatregelen.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U wilt een oplossing vinden voor een probleem in de liefde. Een andere koers lijkt prima. Dit is echter niet de tijd om te veranderen, tenzij er iets in de pijplijn zit. Geld: De politieke spelletjes op uw werk ontgaan u niet, maar u hebt gelukkig het gezonde verstand om buiten die ingewikkelde machtsverhoudingen te blijven. Gezondheid: Radicale actie lijkt aantrekkelijk te zijn om uw conditie aan te pakken, maar een wat conservatieve benadering is nu het beste.

STEENBOK
Liefde
: In plaats van uw geliefde te laten schrikken is het verstandiger voorzichtig uw gedachten te onthullen nu u gepassioneerd raakt door nieuwe dingen. Geld: Hoe aantrekkelijk een aanbieding ook lijkt, wees kritisch en stel eerst vragen. Twijfelen is goed en uitstel is dat soms ook. Gezondheid: U komt in de verleiding om te breken met beperkingen die u uzelf al lange tijd hebt opgelegd, maar dat houdt u toch nog wel even vol?

WATERMAN
Liefde: Saamhorigheid is de beloning voor de manier waarop u de kunst van het aanpassen beoefent. Dat zit niet in uw karakter, maar u kunt het wel. Geld: U bent aan de winnende hand, maar dat heeft een prijs. Probeer zoveel mogelijk overeenkomsten met anderen te vinden. Gezondheid: U hebt een druk programma. Haal daarom diep adem voordat u aan een spurt begint, want u zou wel eens wat meer uithoudingsvermogen kunnen opbouwen…

VISSEN
Liefde: U bent nogal van uzelf overtuigd. U heeft gelijk, maar het is beter als het u lukt om u te beheersen. Interactie geeft u een boost, maar kies uw partner(s) voorzichtig. Geld: Een verbond kan verbrokkelen als de neuzen niet dezelfde kant op staan. Verspil geen tijd aan discussies. Bedenk een eigen routekaart. Volg die om te komen waar u wilt zijn. Gezondheid: Af en toe junkfood is niet erg, maar een nadrukkelijk accent op gezond en onbewerkt voedsel is toch veel beter.

RAM
Liefde: Uw idealisme in de liefde krijgt de invulling die u verlangt. Als u denkt dat het u ontglipt is er geen reden voor ongerustheid. Het zelfvertrouwen komt terug en uw charme werkt als een magneet. Geld: U kunt zozeer ondergesneeuwd raken door uw verplichtingen dat u uit frustratie alleen nog maar wilt vluchten. Met impulsief gedrag spant u het paard echter achter de wagen. Gezondheid: Verwacht een onweerstaanbare golf van levenslust die u aanmoedigt om af te maken waar u mee was begonnen. Maak puntsgewijs een lijst van wat u wilt doen om uw conditie te verbeteren.

STIER
Liefde: De liefde smaakt bitterzoet door een verschil van inzicht. Loop er niet voor weg, maar werk aan verbetering en zet daarbij niet de hakken in het zand. Geld: Plotselinge meevallers zijn onderweg. Mercurius is u goedgezind en dat betekent interessante financiële ontwikkelingen. U krijgt steun uit uw omgeving. Gezondheid: De weg van de minste weerstand leidt tot luiheid. U houdt er een beter gevoel aan over als u meer doet aan uw fitheid. Ga naar buiten.