×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 6 t/m 12 december

6.12.2017 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


BOOGSCHUTTER
Liefde: U bent een meester in het verbergen van uw werkelijke gevoelens, waardoor anderen onmogelijk een indruk kunnen krijgen van uw echte motieven. Als u vertelt wat u op uw hart hebt zal dat bevrijdend werken. Geld: U maakt gebruik van uw gezonde verstand als het om geldzaken gaat en dat pakt gunstig uit. Geen financiële fratsen, maar een bezonken oordeel dat op de lange termijn goed werkt. Gezondheid: U ziet er stralend uit en dat geeft u nieuwe kosmische energie. Dat maakt u extra aantrekkelijk en geeft u vleugels. Plezier en feesten zijn in aantocht.

RAM
Liefde: Iemand met wie u een tijd geleden een leuke ontmoeting had, duikt weer op. Of u neemt zelf contact op. Dat wordt óf vuurwerk óf een domper. Geld: Het is tijd om uw huiselijke taken en professionele verplichtingen te vervullen. Doet u dat goed, dan wacht een mooie beloning dankzij ouderwetse vastbeslotenheid en hard werken. Gezondheid: Neem korte pauzes als u moe bent en besteed meer tijd aan uw geestelijke gezondheid. Laat onbelangrijke zaken liggen en relax.

STIER
Liefde: U bent betrokken bij familiekwesties en moet voorzichtig omgaan met wat er thuis gebeurt. Kleine ruzies voegen niets toe. Ga na wat voor iedereen de beste oplossing is. Geld: Het lijkt alsof u gemakkelijk afstand neemt van een geldprobleem, maar daarmee koopt u tijd en krijgt u geen antwoorden. Neem een duidelijk standpunt in. Gezondheid: Uw knieën krijgen het bij sport en fitness zwaarder te verduren. Neem uzelf in acht en masseer kwetsbare lichaamsdelen.

TWEELINGEN
Liefde: U kunt met het verkeerde been uit bed stappen als u bedenkt wat u nog moet doen. U hoeft uw mond niet te houden als u denkt dat wat van u wordt gevraagd niets voor u is. Geld: Niet blij met wat u van de Sint hebt gekregen? Laat het niet merken, maar zet het op Marktplaats en koop iets wat u wél wilt hebben. Gezondheid: Doe iets waarvan uw hart gaat zingen. Dat zal uw zelfvertrouwen versterken en heeft ook een positieve invloed op iedereen in uw omgeving.

KREEFT
Liefde: U weet niet precies wat u moet zeggen om een emotionele ontwrichting uit te stellen, maar iedere actie is beter dan niets doen. Stel vast wat voor uw positie belangrijk is. Geld: U hebt de welwillendheid van anderen nodig om uw financiële positie te versterken. Laat uw eigen wil en inspanningen los en geef u maar over. Gezondheid: Gevoelens van stress in uw relatie kunnen twijfel aan uzelf oproepen, maar daar schiet u niets mee op. Doe wat nodig is om uw zelfbeeld positief bij te stellen.

LEEUW
Liefde: Het feestbeest in u ontwaakt en dat betekent een opperbeste stemming die ook uw liefdesleven een extra impuls geeft. U bent een begeerlijke prooi! Geld: De enige oplossing is aan de slag te gaan, eerst met de dingen die u het minst graag doet. Zodra de adrenaline begint te stromen weet u opeens hoe het verder moet. Gezondheid: U bent realistisch genoeg om te beseffen dat feesten ook lichamelijke gevolgen kan hebben, dus voeg discipline aan uw gezondheid toe.

MAAGD
Liefde: Uw temperament kan u in de weg zitten als u een hobbel in de gezinssituatie uit de weg wilt ruimen. Neem het maar met een korreltje zout. Geld: Het goede nieuws is dat u een verstandige weg bent ingeslagen om onvoltooide zaken te regelen. U weet wat uw verplichtingen zijn en bent vastbesloten om ze na te komen. Gezondheid: U wilt aan de verwachtingen van anderen voldoen maar besef ook hoe dit uw eigen belang kan verstoren. Ruim een emotionele blokkade snel op.

WEEGSCHAAL
Liefde: Huiselijke aangelegenheden voeden uw ziel, maar u kunt zich ook ergeren als goede tijden toch slechte tijden blijken te zijn. Accepteer bepaalde gevoelens. Dat geeft kracht. Geld: Het gaat uw omgeving voor de wind en dat beïnvloedt ook uw geldzaken. Profiteer van de mogelijkheden die samenwerking u biedt. Gezondheid: U wilt mensen plezieren en dat is nobel, maar te veel kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Doe alleen wat uzelf het belangrijkst vindt.

SCHORPIOEN
Liefde: Het is lastig om uw nek uit te steken en uw wensen kenbaar te maken. Toch is het een gezonde strategie eerlijk over uw verlangens te zijn in plaats van ze te ontkennen. Geld: Er zijn mensen die u dringend moet ontmoeten, want ambitie staat hoog in uw teken. Houd uw wensen niet voor uzelf, maar deel ze. Daar wordt u rijker van. Gezondheid: U kunt uw lichaam het beste in beweging te krijgen in water, ook in dit seizoen. U voelt zich dan vitaal en sterker.

STEENBOK
Liefde: De maan in uw teken maakt u gevoelig. Denk praktisch en laat stemmingen niet de overhand krijgen. Een openbaring heeft een stimulerend effect op uw relatie. Geld: Er komt voorspoed, ook al lijkt die nu even te vertragen. Voorkom dat u te veel geld uitgeeft en denk over iedere besteding na. Gezondheid: Het kan geen kwaad als u zich een paar dagen niet met uw computer bezighoudt, want uw conditie holt achteruit. Ga de deur uit en snuif de buitenlucht op. 

WATERMAN
Liefde: Uw liefdesleven kabbelt genoeglijk voort, maar laat ook ruimte voor het experiment. Dat kan een waardevolle aanvulling in de romantiek betekenen. Schuw het daarom niet. Geld: Iemand kan achter uw rug moeilijkheden veroorzaken die uw voortgang belemmeren. Kies het juiste moment om toe te slaan. En doe dat heel doortastend. Gezondheid: Een flinke wandeling zal u goed doen om de drukte uit uw hoofd te verdrijven, maar kilometers joggen is ook een goed idee.

VISSEN
Liefde: U kunt uw enthousiasme laten blijken door te delen wat uw hart u ingeeft. U kunt ook tegenkrachten verwachten naar aanleiding van wat u wilt uitdrukken. Geld: Wacht rustig af wat er op geldgebied gebeurt, maar geef de schuld van uw besluiteloosheid niet aan een ander. Houd het heft en de regie in handen. Gezondheid: Als u ergens last van hebt kunt u goed nieuws verwachten, maar het belangrijkst is dat u angst en zorgen vermijdt, want die doen uw bloeddruk stijgen.