×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 6 t/m 12 november 2019

Horoscoop 6 t/m 12 november 2019
8.11.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
U hebt zin om te lachen en te flierefluiten, maar dit kan helaas niet altijd. Toch bent u flexibel en praat u alles recht. Geld: De maan heeft een positieve invloed op uw verdiensten. Met die wind in de rug kunt u aanpakken waarvan u vermoedt dat het uw financiën versterkt. Gezondheid: Emoties bepalen uw geestelijke toestand, dus zorg voor evenwicht. Uw lichaam zal daar positief op reageren. Dwing uzelf om u niet onnodig druk te maken.

KREEFT
Liefde: U bent een warm en koesterend type. U voelt haarscherp aan wat uw partner nodig heeft. Sociale activiteiten brengen romantiek in de donkere dagen. Geld: Misschien is dit wel dé week om een reisje of een weekendje weg te boeken. Gezellig met een vriend of vriendin, of met een familielid. Gezondheid: Besteed meer aandacht aan uw bloedsomloop. Die stimuleert u bijvoorbeeld met regelmatige beweging. Dat geldt vooral voor wie een zittend bestaan leidt

LEEUW
Liefde:
Vraag raad aan een dierbare als u ergens mee worstelt. U kunt uw partner met een onverwachte show het hoofd op hol brengen. Geld: U mag op uw lauweren rusten, want u hebt al genoeg uw best gedaan. Dat geeft u ook de kans om u op anderen te concentreren en u aan te passen. Gezondheid: Dit is de periode waarin u vitamines en calcium nodig hebt voor uw conditie. Vitamine K is volop aanwezig in bladgroenten en kool. De groenteman is uw vriend.

MAAGD
Liefde:
U valt weinig op en bent afwachtend. Denk niet te veel na. U staat voor iedereen klaar en zeker voor uw lief. Vertel met mooie woorden wat u van iemand vindt. Geld: U hebt het talent om kansen te zien die anderen niet zien. Maak daar gebruik van en onderzoek waar u geld aan kunt besteden. Gezondheid: Ongemak kan opspelen. Zorg er voor dat uw weerbaarheid op peil blijft om te voorkomen dat u een paar dagen onder het dekbed moet verblijven.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Uw gevoel voor decoratie zorgt voor kleurrijke veranderingen. U kleedt zich smaakvol en uw charme brengt menigeen het hoofd op hol. Geld: Uw bestedingspatroon kan voor een conflict zorgen. Stel een aankoop daarom uit tot een geschikter moment om wrijving te ver mijden. Gezondheid: Het is raadzaam om vooral in het verkeer op te letten en gevaarlijke situaties niet te negeren. Alertheid en voorzichtigheid zijn geboden.

SCHORPIOEN
Liefde:
U laat weinig van uw gevoelens zien. Werk aan uw zelfbeeld, u mag er zijn. Kies voor het goede. U bent sterk gericht op intimiteit en seksualiteit, maar toon dit niet te snel. Eerst een beetje plagen. Geld: De tijd voor uw jaarlijkse financiële piek is aangebroken. U moet er overigens wel hard voor werken. Dan zullen de resultaten er ook naar zijn. Gezondheid: Hygiëne is nu essentieel om te voorkomen dat u een bacteriële infectie oploopt. U lijdt echt niet aan smetvrees als u vaatdoekjes vaak verwisselt en het aanrecht fris houdt.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U geniet van het leven en blijft positief. U hebt behoefte aan afwisseling in de liefde. Daarom wilt u een spannende match die u blijft uitdagen. Geld: U kunt zich voorbereiden op successen in het komende jaar. Niet afwachten maar zaaien om in 2020 te oogsten. Gun uzelf de tijd voor een zorgvuldige planning. Gezondheid: Uw lever heeft het soms zwaar te verduren en zal niet snel protesteren. Tref maatregelen om die functie te ondersteunen en te stimuleren.

STEENBOK
Liefde: U voelt zich de oudere of wijzere in uw relatie. U wijst de weg, maar zorg ervoor dat u niet bemoeizuchtig bent. Dan raakt u dat overwicht weer kwijt. Geld: Ambitie, organiseren, vreugde en status vormen een inspirerend rijtje. Dat duidt op succesvolle activiteiten. Kies de meest kansrijke. Gezondheid: Nu de duisternis eerder valt bent u een gemakkelijke prooi voor pessimisme. Zoek daarom licht en luchtigheid op. Onderneem plezierige activiteiten.

WATERMAN
Liefde:
U bent een buitenbeentje en dan kan het liefdespad langs kronkelwegen gaan. Daar is niets mis mee, maar kweek begrip voor uw speciale wensen. Geld: U bent betrokken bij de maatschappij. Dat kunt u aanwenden om iets op te zetten waar anderen beter van worden. Gezondheid: Koop een gezinspak tissues. De kans dat die fikse verkoudheid toeslaat is groot. Met voldoende slaap en een opgeruimd gemoed gaat het snel weer over

VISSEN
Liefde:
U stelt levensvragen die niet snel worden beantwoord. Denk niet te veel na en geniet van het leven zoals het zich aandient. Geld: Er gaan deuren voor u open die lang gesloten waren. Dat dankt u aan uw volharding en de wijze waarop u met belangrijke mensen omgaat. Hou die contacten vast. Gezondheid: Aanraking is in deze herfst belangrijk voor uw welzijn. Knuffelen of een aangename massage is goed voor uw humeur. Vraag er om en u krijgt het.

RAM
Liefde:
U kunt een ruzie bijleggen. Als u boos wordt, gooit u het eruit. Daarna is het weer koek en ei. U krijgt wel meer moeite met emotionele problemen. Geld: U houdt het ’t liefst overzichtelijk. U ziet het belang van concrete zaken. Leg het accent op samenwerking. In uw eentje krijgt u het moeilijker van de grond. Gezondheid: Uw libido is hoger dan normaal. Geef toe aan die verlangens. Dat bevordert uw lichamelijke en geestelijke conditie aanmerkelijk.

STIER
Liefde:
Uw focus ligt op huiselijkheid en harmonie. Als de stabiliteit moet worden aangescherpt, wordt van u verwacht dat u daar uw best voor doet. Geld: U hebt tijd nodig om na te denken over de financiële toekomst. Slaap er een nachtje over voordat u een besluit neemt. Overhaast niets. Gezondheid: Als u zich vermoeid voelt is dat geen voorbode van ziekte maar een signaal dat u het rustiger aan moet doen en overdag best even een dutje mag doen.