horoscoop

Horoscoop 6 t/m 12 november 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
U hebt zin om te lachen en te flierefluiten, maar dit kan helaas niet altijd. Toch bent u flexibel en praat u alles recht. Geld: De maan heeft een positieve invloed op uw verdiensten. Met die wind in de rug kunt u aanpakken waarvan u vermoedt dat het uw financiën versterkt. Gezondheid: Emoties bepalen uw geestelijke toestand, dus zorg voor evenwicht. Uw lichaam zal daar positief op reageren. Dwing uzelf om u niet onnodig druk te maken.

KREEFT
Liefde: U bent een warm en koesterend type. U voelt haarscherp aan wat uw partner nodig heeft. Sociale activiteiten brengen romantiek in de donkere dagen. Geld: Misschien is dit wel dé week om een reisje of een weekendje weg te boeken. Gezellig met een vriend of vriendin, of met een familielid. Gezondheid: Besteed meer aandacht aan uw bloedsomloop. Die stimuleert u bijvoorbeeld met regelmatige beweging. Dat geldt vooral voor wie een zittend bestaan leidt

LEEUW
Liefde:
Vraag raad aan een dierbare als u ergens mee worstelt. U kunt uw partner met een onverwachte show het hoofd op hol brengen. Geld: U mag op uw lauweren rusten, want u hebt al genoeg uw best gedaan. Dat geeft u ook de kans om u op anderen te concentreren en u aan te passen. Gezondheid: Dit is de periode waarin u vitamines en calcium nodig hebt voor uw conditie. Vitamine K is volop aanwezig in bladgroenten en kool. De groenteman is uw vriend.

MAAGD
Liefde:
U valt weinig op en bent afwachtend. Denk niet te veel na. U staat voor iedereen klaar en zeker voor uw lief. Vertel met mooie woorden wat u van iemand vindt. Geld: U hebt het talent om kansen te zien die anderen niet zien. Maak daar gebruik van en onderzoek waar u geld aan kunt besteden. Gezondheid: Ongemak kan opspelen. Zorg er voor dat uw weerbaarheid op peil blijft om te voorkomen dat u een paar dagen onder het dekbed moet verblijven.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Uw gevoel voor decoratie zorgt voor kleurrijke veranderingen. U kleedt zich smaakvol en uw charme brengt menigeen het hoofd op hol. Geld: Uw bestedingspatroon kan voor een conflict zorgen. Stel een aankoop daarom uit tot een geschikter moment om wrijving te ver mijden. Gezondheid: Het is raadzaam om vooral in het verkeer op te letten en gevaarlijke situaties niet te negeren. Alertheid en voorzichtigheid zijn geboden.

SCHORPIOEN
Liefde:
U laat weinig van uw gevoelens zien. Werk aan uw zelfbeeld, u mag er zijn. Kies voor het goede. U bent sterk gericht op intimiteit en seksualiteit, maar toon dit niet te snel. Eerst een beetje plagen. Geld: De tijd voor uw jaarlijkse financiële piek is aangebroken. U moet er overigens wel hard voor werken. Dan zullen de resultaten er ook naar zijn. Gezondheid: Hygiëne is nu essentieel om te voorkomen dat u een bacteriële infectie oploopt. U lijdt echt niet aan smetvrees als u vaatdoekjes vaak verwisselt en het aanrecht fris houdt.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U geniet van het leven en blijft positief. U hebt behoefte aan afwisseling in de liefde. Daarom wilt u een spannende match die u blijft uitdagen. Geld: U kunt zich voorbereiden op successen in het komende jaar. Niet afwachten maar zaaien om in 2020 te oogsten. Gun uzelf de tijd voor een zorgvuldige planning. Gezondheid: Uw lever heeft het soms zwaar te verduren en zal niet snel protesteren. Tref maatregelen om die functie te ondersteunen en te stimuleren.

STEENBOK
Liefde: U voelt zich de oudere of wijzere in uw relatie. U wijst de weg, maar zorg ervoor dat u niet bemoeizuchtig bent. Dan raakt u dat overwicht weer kwijt. Geld: Ambitie, organiseren, vreugde en status vormen een inspirerend rijtje. Dat duidt op succesvolle activiteiten. Kies de meest kansrijke. Gezondheid: Nu de duisternis eerder valt bent u een gemakkelijke prooi voor pessimisme. Zoek daarom licht en luchtigheid op. Onderneem plezierige activiteiten.

WATERMAN
Liefde:
U bent een buitenbeentje en dan kan het liefdespad langs kronkelwegen gaan. Daar is niets mis mee, maar kweek begrip voor uw speciale wensen. Geld: U bent betrokken bij de maatschappij. Dat kunt u aanwenden om iets op te zetten waar anderen beter van worden. Gezondheid: Koop een gezinspak tissues. De kans dat die fikse verkoudheid toeslaat is groot. Met voldoende slaap en een opgeruimd gemoed gaat het snel weer over

VISSEN
Liefde:
U stelt levensvragen die niet snel worden beantwoord. Denk niet te veel na en geniet van het leven zoals het zich aandient. Geld: Er gaan deuren voor u open die lang gesloten waren. Dat dankt u aan uw volharding en de wijze waarop u met belangrijke mensen omgaat. Hou die contacten vast. Gezondheid: Aanraking is in deze herfst belangrijk voor uw welzijn. Knuffelen of een aangename massage is goed voor uw humeur. Vraag er om en u krijgt het.

RAM
Liefde:
U kunt een ruzie bijleggen. Als u boos wordt, gooit u het eruit. Daarna is het weer koek en ei. U krijgt wel meer moeite met emotionele problemen. Geld: U houdt het ’t liefst overzichtelijk. U ziet het belang van concrete zaken. Leg het accent op samenwerking. In uw eentje krijgt u het moeilijker van de grond. Gezondheid: Uw libido is hoger dan normaal. Geef toe aan die verlangens. Dat bevordert uw lichamelijke en geestelijke conditie aanmerkelijk.

STIER
Liefde:
Uw focus ligt op huiselijkheid en harmonie. Als de stabiliteit moet worden aangescherpt, wordt van u verwacht dat u daar uw best voor doet. Geld: U hebt tijd nodig om na te denken over de financiële toekomst. Slaap er een nachtje over voordat u een besluit neemt. Overhaast niets. Gezondheid: Als u zich vermoeid voelt is dat geen voorbode van ziekte maar een signaal dat u het rustiger aan moet doen en overdag best even een dutje mag doen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen