horoscoop

Horoscoop 6 t/m 12 mei 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U hoeft niet bezorgd te zijn dat u niet achter alle ontwikkelingen in uw leven kunt aanhollen, omdat tijd en inspanning worden beperkt door situaties waar u geen invloed op hebt. Geld: Een situatie kan belemmerend werken. Verrassend genoeg lost alles vanzelf op als u stopt met het idee aan al uw verplichtingen te moeten voldoen. Gezondheid: Rustig voorwaarts, dat haalt de druk van de ketel. Doe eens een tijdje helemaal niets.

KREEFT
Liefde: Voelt u zich niet bevredigd? Onvervulde wensen worden veroorzaakt door mensen die u niet geven wat u wilt. In een relatie kan het zinvol zijn om te gaan onderhandelen. Geld: De tijd is rijp om u te oriënteren op online-activiteiten en wat dat op den duur kan opleveren. Begin voorzichtig met zo’n experiment. Gezondheid: Als de werking van uw lever vertraagt, is het goed producten te vermijden die dit orgaan belasten en om de alcoholinname te dempen.

LEEUW
Liefde: U denkt dat het stof in uw leven gaat liggen, maar dat is ijdele hoop. Accepteer hulp van uw geliefde want hoffelijkheid is een smeermiddel als het gaat om geven en nemen. Geld: U boekt vooruitgang, maar er liggen valkuilen in het verschiet. Deel uw tijd verstandig in om voorbereid te zijn op wat u nog kunt verwachten. Gezondheid: Getob en ongerustheid hebben een negatief effect op het hart. Leer om een en ander los te laten.

MAAGD
Liefde: U weet wat u wilt en bent in staat om speelse en romantische wensen in praktische activiteiten om te zetten. Wat u ook doet, doe het in het kader van een groter geheel. Geld: Een creatieve oprisping komt voort uit uw verlangen om iets te bereiken. Koppel uw creativiteit aan realistische doelstellingen en uw droom komt dichterbij. Gezondheid: Zet vaker magnesiumrijk voedsel op het menu, zoals groene bladgroenten, bonen en noten. U valt er ook van af.

WEEGSCHAAL
Liefde: Een liefdeshobbel hoeft geen probleem te zijn. Het helpt een verborgen spanning aan de oppervlakte te brengen. U omzeilt het liever, maar dan stuurt u aan op een conflict. Geld: Als u alles op financieel gebied zorgvuldig en accuraat afhandelt voorkomt u ergernis. Gezondheid: Ga een discussie niet uit de weg, vergeet niet dat eerlijke en oprechte communicatie het voornaamste ingrediënt is voor een gezonde verandering.

SCHORPIOEN
Liefde: U verkent uw grenzen, ook al betekent dat afzondering. Voordat u uzelf zielig gaat vinden, kunt u beter glimlachen om de melodramatische soap van deze crisis. Geld: U gaat erop vooruit. Uw portemonnee wordt dikker, vooral als u een lang gekoesterd plan uitvoert, bij voorkeur samen met iemand die u vertrouwt. Gezondheid: Neem genoeg afstand van de sores van anderen om uw persoonlijke groei te stimuleren. Uw belang komt nu eerst.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Als u kritisch bent op uw geliefde, analyseer dan eerst uw eigen gedrag voordat u valse beschuldigingen uit. Laat uw mening weten, maar wel met de nodige voorzichtigheid. Geld: U kijkt het liefst naar ’het grote plaatje’ en houdt niet van pietluttigheid, maar deze week is het goed om op de details te letten, hoe vervelend dat ook is. Gezondheid: Hals- en nekmassages zijn nuttig om spanning te verdrijven, ga daarna door met armen en schouders.

STEENBOK
Liefde: U bent bang dat uw wereld kan gaan wankelen als u toegeeft aan een gebrek aan controle. Toch is het goed die angsten te erkennen en te bespreken. Geld: Een golf van onzekerheid kan u overspoelen omdat u zich wilt afsluiten voor het onbekende. Raap uw moed bij elkaar en duik in de financiële perikelen. Gezondheid: Sportieve vrijetijdsbesteding is geen tijdverspilling, het verfrist u en brengt u emotioneel in evenwicht.

WATERMAN
Liefde: Hebt u het gevoel dat uw geliefde bezig is uw gedrag te beïnvloeden en weet u niet goed hoe te reageren? Er ontbreken stukjes in de puzzel, maar als u goed kijkt vindt u ze. Geld: Als u zakelijk uw zin wilt krijgen, moet u schipperen tussen afhankelijkheid en onafhankelijkheid. Poets uw sociale vaardigheden op. Gezondheid: Uw energiepeil kan een oppepper gebruiken. Denk na over mogelijkheden om te verbeteren en doe dat dan ook.

VISSEN
Liefde: Als u het hart op de tong hebt, kunt u meer stukmaken dan u lief is. Dat kan verkeerd overkomen bij iemand die veel voor u betekent. Wees geduldig. Geld: Ga op zoek naar duidelijkheid in uw geldzaken en bekijk welke verbeteringen er mogelijk zijn. Speur naar overbodige uitgaven en schrap die. Gezondheid: Ook u bent kwetsbaar voor het gemene virus, dus extra aandacht voor hygiëne en een gezonde leefstijl zijn nu de voorwaarden.

RAM
Liefde: Als u last hebt van verstorende krachten is het goed de gebruikelijke routine te doorbreken en/of in de spirituele wereld te duiken. Geld: U krijgt het thuis druk. Daarom is het van belang dat u uw focus richt op de taken die nu klaar moeten. Blijf geconcentreerd, met volharding slaat u zich door de berg werk heen. Gezondheid: Neem de huidige problemen met een korreltje zout, dat vermindert de virusstress. Maak uw hoofd leeg.

STIER
Liefde: Uw partner kan afstandelijk lijken. Het is alsof er hindernissen zijn als het gaat om intimiteit. Besteed er niet te veel aandacht aan. Bedenk dat de liefdesbeker halfvol is in plaats van half leeg. Geld: De zon kan ondanks een tegenslag in uw geldhuis schijnen. Interessante verdiensten lonken aan de horizon. Toch is het niet verstandig om nu financiële beslissingen te nemen. Stel die dus nog maar even uit. Gezondheid: U straalt energie en sprankeling
uit en dat blijft niet onopgemerkt. Hou dat vast en doe er nog een schepje bovenop door uw spieren te stalen.